Myslíte …že vzťah s mužom ,ktorý je starší o 16 rokov je v poriadku ? 😌
radsej s o 16 rokov mladsim, a to si nerobim srandu
Za mna je to priveľa. Zober si kde budete o 10 rokov
má aspoň peniaze? 😀
Diskusii na túto tému je tu požehnané. Vyhľadaj si niektoré. Vždy sa tu nájdu také ktoré idú grckat ale doma majú nevyzrete decko ktoré hra PS hry a potom tu budú také ktoré s takými partnermi reálne žijú a sú spokojné. Tu sa to opäť zvrtne na dva tábory ....
Vieš tu záleží o 16 rokov. Príklad mám 20 on 36 ešte OK. Ale mám 40 on 56 je už dosť. Vždy musíš myslieť že pokiaľ TY ešte budeš mlada ON už môže byť dôchodca.
Za mňa nie.. teraz možno hej, ale ja mať 50,60 a on ťahajúc na 70, 80, to už vôbec...a pre mňa reči , že "môže schovať do vrecka aj 30- ročného", nie sú na mieste = nie, nemôže
moj partner je o 17 rokov starsi, tahame to spolu uz nejaky ten rok a vsetko klape ako ma, takze spokojnost je na oboch stranach 🙂 takze rozhodnutie je len na tebe, musis to zvazit….
Za mňa absolútne nie ,ešte v 20-35 a on o 15 viac ale keď si predstavím 50 ročnú a 65 ročný,už moc vábna predstava nieje 😄Nie ďakujem ,radsej by som ostala sama ako s dedom .
Ale kde. Ked privriem jedno oko, tak ti otec moze byt. Za mna nie.
Cize ja by som bola s 66 rocnym starobnym dochodcom 🙂).. tak to si neviem predstavit, som az prilis aktivna.
Za mna ide o osobnost, nie o vek. Jasne, ze vekove rozdiely so sebou prinasaju urcite uskalia - ktore sa mozu, ale nemusia nakoniec naplnit. Ale ak mi niekto sedi ako clovek nezavrhnem ho len kvoli tomu, ze "co bude ked ja budem mat X rokov a on Y rokov" 🤷♀️ No co by malo byt? Mozno tu uz ani nebudem alebo on, mozno budem mat po nejakej tragedii a budu sa musiet o mna starat, mozno bude on potrebovat tu starostlivost, mozno z neho bude ufrflany sedivy "stary chren" a bude mi liezt na nervy, mozno ja budem pribrata naladova depresivna zenska v prechode a on stale vo forme stale vesely a aktivny a ja mu budem liezt na nervy, mozno budeme stale obaja vo forme, aktivni, zdravi, veseli a budeme sa lubit este viac ... a dalsich xyz mozno... Nezahodim vztah s clovekom, ktory mi sedi a lubime sa len kvoli riziku nejakeho "mozno"...
Za mna tiez nie.
Môj EX manzel bol odomna o 14r starší. Boli sme spolu dokopy 5rokov. Jeho záľuby: kamosi,ryby,šenk a až potom rodina. Myslela som si ,ze keď si nájdem staršieho bude mat viac rozumu ale ne ne. Po rozvode som nasla 5r staršieho odomna a som rada . Na prvom mieste sme my s dcerou s prvého manželstva a potom jeho záľuby.
Tak podobne ma chlapa kamoška a jej mama mala taktiež . Mama sa rozviedla lebo po rokoch začal byť ten rozdiel dosť cítiť ale kamoška si zhodou okolností tiež našla o dosť staršieho. Sú spolu rok, myslím že si sadli ako ľudia ale aj ona sa obáva čo bude neskôr. Kamoška má 29, jej chlap 44. Riešia že by možno chceli baby, ale ona má strach že v 60ke bude mať ten jej chlap doma pubertiaka, možno už aj sám bude mať kadejaké zdrav.problemy a ona bude na všetko sama. Presne pre tieto dôvody by som ja osobne do toho nešla, ale keď to iným vyhovuje tak why not. Len treba trochu myslieť aj do budúcna, čo bude o 10-20rokov 😊
Mam za sebou vztah s "len" o 11 rokov starsim a nebolo to dobre. Ine nazory, predstavy o traveni casu, o buducnosti.. odisla som z kratsej cesty
Je to každého osobná vec. Ja mám napr. 36 rokov a viem si predstaviť vzťah aj život s 50 ročným mužom (vždy ma priťahovali šediny a povedzme si pravdu, v dnešnej dobe veľa 30 ročných vyzerá na 50 😂).
Ale u mňa je jedna jedina podmienka a to, že už nechcem deti, jedno mám a to mi stačí. Čiže veľa záleži aj od toho, aké priority máte - obaja 🙂
Ja si myslím, že pýtať si názor tu na MK, na spolužitie dvoch dospelých ľudí je slušne povedané od veci. Uvediem dôvody, my vás nepoznáme, nepoznáme situáciu, nepoznáme osobnosť atď atď.
Niekomu takýto vzťah vyšiel a vyhovuje im. Niekto má negatívny postoj, skúsenosť.
Ja mám rozdiel s manželom 11r. ( sme spolu 8.r). My si rozumieme, vyhovuje nám to ( zatiaľ 😅).
...Tak isto nemáš istotu, že s mužom starším napr. o 5r. to bude dokonalé. Čiže môj názor je, že skutočne záleží LEN NA VAS DVOCH, nie na tom, čo si myslia užívatelia MK.
Nech sa darí 🍀
@monikaaa898 dnes este nerozdavali lieky chlape? Ci si ich vynechal zamerne?
@monikaaa898 uff, takže ja už vYsím nad hrobom 🙂 ... a pritom ešte toľko rokov do dôchodku...
@la_dolce_vita jo jo, vsetky "vysime"😂, len on je lietadlo
Moze byt, ale nezalezi len na veku, ale na celkovwj kondicii, zdravotnom stave, svetonazore, osobnosti…niektori 50tnici sa uz citia na smrtelnej posteli a niektori 60tnici maju kondicku a zdravie ako ja
Za mňa určite nie , ani keby bol v perfektnej mentálnej a fyzickej kondícii. Ja by som teraz mala 64 ročného muža , teda rok - dva pred dôchodkom , ak by som išla podľa tohto vzorca . Takéhoto muž prenechám kľudne jeho rovesníčke , partneri majú starnúť spolu alebo teda žene ktorej takýto vekový rozdiel nevadí . Ja sa radšej obzriem po mladšom .
@monikaaa898 Sa ťa to dotklo ,chápem .Ty si asi ten obstarožný 65 ročný dedo .
@subartic si to zabila 😅🙈
Tak sa pozeraj po mladšom. Ale pokiaľ nie si Studenkova alebo Bila tak sa ti ujde taky ako našej susede.... nezamestnany, tučný, bez maturity.
😅
@simona20201309 pozerat po mladšom znamená staršom odo mňa max 5 rokov. Mladšom ako tých 16 rokov. Ale keď sa na to pozerám , kľudne by som išla do vzťahu aj o 5-7 rokov s mladším mužom odo mňa , podstatne radšej ako o 16 rokov starším mužom . Takých vzťahov nie je vôbec málo , kde muž je mladší o 5-7 rokov od ženy a dlhodobo fungujú.
@simona20201309 pre mňa ako pre ženu je určite prijateľnejšie ak by mal môj manžel 43 rokov ako 64 rokov.
Ked chces, tak mi napíš spravu. Žijem so starsim partnerom.
Ale, aby som ti odpovedala , tak prečo by to nemalo byt v poriadku ?? Aj tu na MK sú ženy, ktoré majú staršieho partnera a maju šťastné manželstvo/partnerstvo.