Aký je váš názor na vzťah s mladším muzom? Je odo mňa mladší o 10 rokov, ísť do toho ci nie? On ma 31 o chvíľu 32 a ja 41
Zalezi aj ako vyzeras, ci ste si aspon ako tak podobni , pretoze ak uz teraz vyzeras omnoho starsie a "vyzorovo" mu nestihas tak o 10 rokov Ty budes mat 51 a on 41 a zacne nahanat 35ky. Ale samozrejme aj od povahy a dalsich milion veci. Vseobecne je lepsie si hladat co najviac seberovneho partnera, ale nevravim ze tento musi byt zla volba.
@zoro9836 41 nie je na materstvo? Akože prečo?
@oneinamillion napriklad preto, ze priroda uz v mnohych pripadoch nepusti, lebo vyssie riziko poskodenia plodu, lebo sa cloveku vzhladom na pribudajuce zdravotne problemy a ubudajucu energiu uz nechce...
nie
@mandzula myslím si, že energia a “chcenie” sú ťažko subjektívne faktory, kopu žien ma dnes prvé dieta v 40tke. Ano, môže sa stať, že príroda nepustí. Ale to je problém aj u žien mladších ako 40. Podtrženo a sečteno, nemyslim si, že žena po 40 je na materstvo stará, ako tu pán naznačuje. Dokonca si myslím, že v niektorých prípadoch môže byt omnoho kvalitnejším rodičom, ako mladšia žena.
Ved skus. Co ti mi v tom poradime? Ak mate temu deti vyriesenu a vydebatovanu, tak nie je o com. A co hovoria, ze ta o par rokov vymeni za mladsiu. Vzdy sa to moze stat, ja som mala muza o 7r starsieho a vztah nam narusil jeho pomer s o 15r mladsou zenou. A je vela vztahov, kde je zena starsia a funguje to. A rovnako ten vztah mozes ukoncit i ty, kde je napisane, ze starsie zeny sa s mladsimi muzmi nerozchadzaju..Rob ako aktualne citis, ak sa lubite, chod do toho, nenechaj sa odradit pochybnostami inych.
@oneinamillion áno, tým "skôr nie" naznačuje, že by mohla byť na materstvo stará a ja s ním súhlasím (dôvody, ktoré som uviedla), ale to bude tým, že ja sama ako 41-ročná by som už dieťa nechcela a nezvládla, takže jeho názoru rozumiem.
@mandzula a ja s ním nesúhlasím, ako som napísala, myslím si, že žena po 40tke môže byt omnoho kvalitnejším rodičom ako v 20tke. A osobne nevidím ziaden problém mat dieta aj keď budem mat po 40🤷♀️
A k otázke autorky, nevidím problém vo vzťahu s mladším mužom. Vzťah je vždy lotéria. Keby som mala dopredu kalkulovať čo sa kedy môže pokaziť, tak ani z domu nevyjdem 🤷♀️
Verim, že po 40tke už máš životné priority upratané, taktiež už asi vies, čo od vzťahu očakávaš / neočakávaš.
my s muzom mame rozdiel 10 rokov. Kludne chod do toho 🙂 Poviem ti pravdu, ze ten rozdiel riesime len vtedy, ked nas niekto upozorni, ze jeden z nas si napisal zly datum narodenia 🤣🤣
Mám kamošov, on je o 12 rokov mladší a fungujú spolu veľmi pekne. Oni stihli aj spoločné dieťa, keď mala kamoška 40.
Ak chce chalan deti, budete musieť ísť na to rýchlejšie. Inak by som sa bála, že bude o 10 rokov hľadať inde to, čo by som mu už ja nevedela dať..
@oneinamillion ja vplyv veku na kvalitu rodica nevidim. Co vidim ako problem, je velky vekovy rozdiel medzi dajme tomu 55-rocnym rodicom a 15-rocnym dietatom. Ja to vidim na sebe, a to nie som ziadny skostnateny, konzervativny rodic, ze je detom tazke stihat a orientovat sa v ich svete tak, aby som dcere vedela poradit a vcitit sa do toho, co v ramci kolektivu a jeho pravidiel preziva. Obcas je to pre mna sci-fi, a to mam 41 a dcera 16.
Vacsina ludi povie, ze nie, ale vy mozte byt vynimka z pravidla.
Vek sa neda oklamat. Pozri na Macrona a manzelku, Ivana a Kaja. Na zaciatku pred par rokmi im to naozaj slusalo, dnes vyzera ako jeho mama, ci dokonca jeho babka.
https://www.denik.cz/staty-eu/narodila-se-jako-...
@mandzula s týmto si dovolím nesúhlasiť. Ja som sa narodila rodičom,ktorí boli už starší a mala som s nimi oveľa lepší vzťah,ako spolužiaci,čo mali oveľa mladších rodičov. Závisí to od povahy a temperamentu. Moja teraz 81 ročná mama je moderná žena, skypuje, používa internetbanking, platobnú kartu, mail, všetko vybavuje na úradoch aj mladším ľuďom
@elizabet173 😃nemyslim, že tu niekto tvrdí, že vek robí zo ženy dobrú mamu. Tu ide o to, že podľa niektorých názorov určitý vek (40) ženu priam diskvalifikuje z toho, byt dobrou matkou. A to je blbost.
@mandzula vážne? Nevidíš vplyv veku na kvalitu rodica? Tak potom o čom sa tu vlastne bavime. Prečo by aj 50tnicka nemohla byt dobrou mamou🤷♀️
@oneinamillion asi si ma zle pochopila - dobrym rodicom vie byt 20- aj 40-rocny rodic. Reagujem ma to, co si pisala, ze ked zena porodi v 40, moze byt kvalitnejsim rodicom, ako ked porodi v 20.
@oneinamillion nikto tu o ziadnej "diskvalifikacii" byt dobrym rodicom na zaklade veku nehovori.
Aj adela to tak ma a aj kopu dalsich a funguje im to.
Poznám 3 také páry žijú spolu už dlhšie...Vo všetkých prípadoch už mali ženy deti, muži ešte nie..V dvoch prípadoch majú ešte spoločné dieťa, v treťom nie...Či sú spolu šťastný?🤷🤷🤷A dodám ,že na ženách vidieť že sú staršie
Pokiaľ ste obaja vyspelí a rozumní a mate rovnaké ciele a priority, tak v tom nevidím problém