Vzťah s chlapom, ktorý spával s inými

8. feb 2023

Ahoj 🙂
aký je vás názor ženy na to, keď môj priateľ je človek, ktorý zvykol striedať ženy ☹️ Ja ani nemám veľa skúsenosti čo sa týka tohto randenia a vztahov. On netlačí na pílu, ak by niekto tvrdil, že sa chce so mnou len vyspať 🙂 Poznáme sa dlhšie, poznám ho už od týchto jeho “párty čias” 🙂 Chodíme spolu na výlety, zblížili sme sa a teraz premýšľam nad týmto. Vám by to vadilo?

zmrzlinka2021
8. feb 2023

Mne áno. Pre mňa vyzity chlap s neistou budúcnosťou. A hlavne neváži si ženy.

ankare
8. feb 2023

Ja som začala chodiť s podobným v 17. Ja panna, on sukničkár, každý víkend ina. Sme spolu 19 rokov. Bol môj prvý a verím,že aj posledny chlap. Takže smelo do toho, určite mu daj šancu. Držím palce!

anjelicek26
8. feb 2023

Co znamena "zvykol striedat zeny" prosim ta? Ked bol mlady chalan vymetal diskoteky a bol rad za kazdu, ktoru na konci vecera mohol pretiahnut? Alebo mal za posledne roky niekolko kratsich-dlhsich vztahov a nehladal zavazok do konca zivota? Alebo mal tri vztahy a pre teba je to vela, lebo si mala len jeden?

Ma ta rad, dava ti cas, na nic netlaci. Kazdy mame nejaku minulost...on ti predpokladam tiez nevycita, ze si neskusena a bla bla, ci? Minulost ma kazdy nejaku, dolezite je, co robi teraz...

anjelaa
8. feb 2023

Ja poznám jedného takého, kým sa neoženil mal xy žien (na sex). Ženatý je asi 15 rokov a dva krat už svoju ženu podviedol (nie krátkodobo) plus ju podviedol raz ešte keď spolu chodili. Ona o tom netuší.

Inak on je jej prvý a verí, že aj posledný. Ona jeho prvá nebola a veru ani posledná.

liviafazekasova
8. feb 2023

Koľko máte rokov???
Môj muž bol taký keď bol mladši stále sa točil okolo žien striedal ich písal si s babami stále a tak. Ale aj vtedy bol zlaty milý dobrý nie taký arogantný sukničkár. A dali sme sa dokopy už sme spolu 8 rokov máme malého synčeka a nikdy sa nepozrel na žiadnu inú. Nikdy mi nedal ani kúsok neistoty 8 rokov trávime spolu všetok čas aký máme 🙂 to on skôr bol ten žiarlivý aj keď nemal byť prečo, asi vychádzal zo seba aký bol 😂záleží na človeku, či sa vie zmeniť.

petamich
8. feb 2023

Tazko povedat, co znamena striedal zeny? Kedy to robil, ked mal 20 alebo do "vcera"...takze sa neviem vyjadrit, ci by mi to vadilo, lebo kazdy si predstavi ine cislo pod striedal zeny, rovnako ako je rozdiel, ci to robil pred rokmi alebo este dnes

nnnuuunnn
9. feb 2023

To, že netlačí na sex s Tebou zvyčajne znamená to, že má sex zatiaľ inde. 😃 Stretla som viacerých takých expertov, ktorí mi to na seba prezradili. Kľudne sa stretnú s babou toľkokrát, koľko ona potrebuje, kým bude niečo, pretože to majú inde.

cyberk
9. feb 2023

Tak ak toto robil za mlaaadi tak apson si uzil zivot a chce nieco vaznejsie uz… my ho nepozname, ty musis vidiet ci sa zmenil 🙂

iv007
9. feb 2023

Tiez by mi to prekazalo, z moralneho aj zdravotneho hladiska.A tiez celkom neverim , ze taky chlap sa dokaze obratit a zo dna na den byt verny a slusny clovek.

queen_mary
9. feb 2023

Mna by teda nenapadlo to riesit. 🤷‍♀️

marianarem
9. feb 2023

Tazko povedat. Su chlapi, ktori sa vyburia, zistia, ze afferky bez hlbsich citov su uz nuda, milenky jedna ako druha a prestane ich to bavit a hladaju nieco viac. A ked najdu, tak sa naozaj usadia. Ale su aj taki, co proste tu zmenu pottebuju a nebudu vediet bez nej existovat. Alebo budu riesit kazdy zivotny problem neverou.Osobne som naozaj stretla oba tieto pripady a ozaj netusim, aky je ten tvoj.

mima1608
9. feb 2023

To znie ako môj muž 😅 spoznala som ho ešte ako teeenager, on mal 19, ja 15. Každý týždeň mal inú frajerku pomaly, so žiadnou nevydržal dlhšie. Asi po roku sme sa začali viac stretávať, až z toho vznikol vzťah. Už je to takmer 13 rokov a na inú sa ani nepozrie.

kaculda2
9. feb 2023

Vôbec na tom nezáleží..ja som mala opak, frajera panica a bol horší ako chlapi suknickari...počas nášho vzťahu ten panic vystriedal viac žien než ja za slobodna...takže asi toľko ..

ankare
9. feb 2023

@anjelaa do kelu, nepíšeš o nás? Och, asi nie, my sme vziati 9 rokov. 😁

eeffka
9. feb 2023

Dievcata je trosku rozdiel ked baby obhana mlady hlupy 20r chlapec ako ked ma 2mesacne znamosti 6x za rok 30rocny mlady muz. Tam je to uz trosku problem mentalny.

janulka1802
9. feb 2023

Ja by som mala obavy o zdravie. Prestriedať xy žien, nie ďakujem. Sukničkári ma nikdy nepriťahovali.

matkahelka
9. feb 2023

ja by som nechcela naopak takeho, co mal predo mnou jednu ci dve, lebo ja zas poznam prave takych, co neboli "vybureni" za mladi a po x rocnom manzelstve si nasli inu a zas inu a zas inu a v 40 dobiehaju, co mali mat oddzite v 20. moj muz mal dost zien predo mnou, ja som mala dost chlapov pred nim a fungujeme 14 rokov v zdravom, stastnom a harmonickom manzelstve.

stanulienkat
9. feb 2023

Ked je zvyknuty na stale nove vzrušo, prisun novych bab, tak potom urcite bude dalsich 20-30 rokov spavat len s manzelkou. Tak urciteeee.😅😁 Stareho psa novym kuskom nenaucis.
A ospravedlnovat kurvenie vekom je zcestne. Bud ku..vnik je, alebo nie je. To iste plati aj o babach.

20erika07
9. feb 2023

Poznam chlapov aj takych aj takych, aj dokonalych nevernych manzelov, aj vernych sviniarov a dobrych muzov, aj v nizsom veku (18-30) "sediacich v kute" a v manzelstvach neverny, aj takych na ktorych by to clovek nikdy nepovedal, vzornych oteckov ... je ich kopa a pri ziadnom nemas 100% zaruku vernosti, aj zeny, ktore si boli na 100% iste, ze ich muz taky nie je, travi s nimi vsetok cas, chodi len do prace a domov , druhe su mu ukradnute ,urcite nema milenku, tak mal.
Staci si aj tu stare diskusie prelistovat.
Takže, ani fakt ,že by tvoj buduci partner nemal byt predtym suknickar, ti nezaruci verneho manzela. Rob tak ako to cítiš, zenska intuicia vraj neklame tak sa skus intuitivne rozhodnúť

zorkahorka
9. feb 2023

Bol mlady, užíval si. Radsej nech sa za mlada vyburi ako sa ozenit a dobiehat to potom... vsimaj si, ako sa sprava pri zenavh teraz. Ci ten stav este trva alebo sa uz chce naizaj usadit a davat ti citit, ze si jedina

karolinakr
9. feb 2023

Tak to vobec.Keby som bola panna a on ich mal 45 v živote by som s nim do zväzku nešla.

yomiko98
9. feb 2023

Autorka, kedy naposledy striedal ženy? A ako sa ktomu stavia teraz?

danica2711
9. feb 2023

poznáš nesmrteľnú hlášku z Černých baronov "Čo bolo, bolo, terazky som majorom"? Dôležité je to, čo je teraz, ako sa správa teraz k tebe. A to, že striedal ženy, vieš odkiaľ? Bola si pri tom, či len suseda kolegyne mojej mamy povedala? A čo ti na tom najviac vadí? Že nie si prvá, že tie predchádzajúce miloval alebo mal len na sex, že ťa ľudia ohovoria, že chodíš s kurevníkom alebo máš strach, že opustí aj teba? Všetko z toho patrí k životu, takže ak je to teraz pekné, užívaj si to a zbytočne neanalyzuj to, čo ovplyvniť nevieš

darkswan
9. feb 2023

mne sa paci ako tu viacere pisu, ani sa neobzrie za inou, ako normalny zdravy clovek sa pozrie za inou/inym...len teda tam to skonci, ale klapky na ociach nema nikto

janulka1802
9. feb 2023

@darkswan kiežby to bolo také jednoduché, že to, či sa muž obzrie alebo neobzrie po inej bolo zárukou vernosti. Mne osobne nevadí, ak sa moj muž obzrie za inou ženou, pokiaľ je to len letmý pohľad. Aj ja sa občas obzriem za pre mňa atraktívnym mužom, ale tam to končí. Niekto sa fakt pred partnerkou obzerať nemusí, zato preťahuje rad radom...

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macatt
9. feb 2023

No ja som si zobrala kurevníka( dávno ex) a totálne ma ogabal tými rečami ako je vybúrený a už ho to nebaví🙈 je to proste zvrátená povaha bez chrbtovej kosti, bez hodnôt a rešpektu k partnerskému životu, bez úsudku že druhému ubližuje a taktiež riskuje zdravie partnera a deti v domácnosti.. ja som mala som to ,,šťastie,, že sa mi veľa veci donieslo ako žil ,,manželský život,, a nikdy v živote by som s takým nebola čo nemá-nemal morálne hodnoty, lebo je to proste štýl a druh športu pre kurevníka..a závislosť.. a naivne som si myslela, že ja mám tú moc ho zmeniť