Vzťah po nevere

podvedena28
7. sep 2022

Ahojte dievčatá, pred mesiacom som sa dozvedela o tom, že mal manžel pomer. Najskôr mi povedal, že ma nemiluje a že chce s ňou žiť, potom aj na týždeň odišiel z domu a v momente, kedy som sa s tým vyrovnala a povedala som si, že chcem žiť bez neho, tak prišiel so zvesenou hlavou, že sa chce vrátiť domov. To, čo sa vo mne deje si vie predstaviť asi len ten, kto si tým prešiel. Neviem, ako sa rozhodnúť, pretože niekde vo svojom vnútri viem, že ho stále ľúbim a že mi je ľúto zahodiť všetky tie roky, kedy sme boli šťastnou rodinou, lenže sa bojím, že sa domov nevrátil kvôli mne, ale len kvôli deťom. Je doma od pondelka, chodí s utrápeným výrazom.. okrem toho, že ma pozdraví sa mi viac menej vyhýba. Navrhla som mu aj manželskú poradňu a povedal, že si to premyslí, ale poznám ho a nepôjde tam. Je to neskutočne uzatvorený typ človeka a ja som zasa človek, ktorý chce všetko riešiť hneď a vo veľkom. Túžim po nejakých veľkých gestách, aby proste kľačal, prosil, ľutoval .. vidím, že ho to trápi, ale keď je ticho a vyhýba sa mi, tak ma to vytáča do vývrtky.. a takto sa viac menej správal aj tri týždne predtým, ako z domu odišiel za milenkou. Každý mi hovorí, že ak ho milujem, mám mu dať čas a ja by som fakt chcela, ale bojím sa, že sa to nezmení a už nevládzem, ako ma to všetko zožiera. Ak ste niekto prežili neveru, boli aj takí chlapi, ktorí fakt potrebovali čas, aby vedeli prejaviť ľútosť? Alebo ak ju doteraz neprejavil, tak je to tým, že ju možno ani necíti a že je doma len skutočne kvôli deťom? Ja byť na jeho mieste, tak proste bojujem, nečakám.

panelacikova
7. sep 2022

@podvedena28 tak ja som to neprežila, respektíve o tom neviem. ale predpokladám, že tvojho chlapa vyprášila milenka z domu, zrejme už po týždni pochopili/pochopila/pochopil, že tade cesta nevedie a tak sa vrátil so zvesenou hlavou domov. už by som oňho neoprela ani bicykel...

h2
7. sep 2022

@podvedena28 Nechcem ti brať ilúzie, ale on sa nevrátil ani kvôli tebe, ani kvôli deťom, ale kvôli tomu, že mu to s milenkou nevyšlo.

rebellefleur
7. sep 2022

@panelacikova - presneeee toto iste si myslím aj ja.
On sa nevrátil ani kvôli tebe, ani kvôli deťom, ale jeho draha ho najskôr poslala kade lahsie

cocolino234
7. sep 2022

@podvedena28 ty by si si mala uvedomiť jednu vec, nie je nevera ako nevera. Ak by šlo o jednorázový sex, viem si predstaviť, že to človek prekusne a skúsi ďalej pracovať na vzťahu, v ktorom sú deti, je toho veľa vybudovaného. Ale toto čo urobil ten tvoj, že si našiel novú partnerku, boli tam city, chcel s ňou žiť, tak to je pre mňa neodpustiteľné, pretože by som sa na neho už nevedela pozerať rovnako ale to som ja. A neviem či práve dôvody, ktoré si uviedla sú príčinou jeho návratu.

dzulli1980
7. sep 2022

Tak zrejme ho heeerečka nechala ... osobne by som s ním viac nevedela, nemohla, nechcela žiť ... kus triezvo treba rozmýšľať ... príde druhá, tretia heeerečka ... nie, dáš sa dokopy, život ide ďalej ...

denden77
7. sep 2022

podla mna sa vratil skor pre to, ze to s dotycnou nevyslo 🤷‍♀️

queen_mary
7. sep 2022

Zober ho do tej manzelskej poradne. Ak mu na vztahu a rodine zalezi, tak pojde.

andrea78
7. sep 2022

@podvedena28 milenka ho vykopla. Preto sa vratil. Ak by to bolo z jeho zaujmu a vole, tak by na navrh poradne reagoval okamzite, s radostou, ze to ty chces urovnat. No on si to potrebuje rozmysliet... Na takyto navrat by som mu neskocila. Keby ,,nemusel,, , nevratil by sa a hrkutal by si s milenkou. Chlap s maslom na hlave a realnym zaujmom a lutostou sa sprava inak, nie aby este chodil ako Primadona po dome a vyhybal by sa zene. Lebo on nie je na gesta. No konecna🙃

isis234
7. sep 2022

Daj mu podmienku... ak chce s tebou a deťmi ďalej žiť, nech ide do manželskej poradne. Inak zbaliť kufre a pred dvere.

deti95060810
7. sep 2022

@isis234 tebe sa to povie pred dvere.... ak majú spoločný byt - tak smola...

deti95060810
7. sep 2022

nevedela by som ho už viac prijať... už by som mu neverila ani slovko....

isis234
7. sep 2022

@deti95060810 aby si rozmyslel, čo bude dalej robiť... či to chce riešiť....
Kamoška tak vysánkovala muža,, on s kufrom prišiel kamošovi, večer, či tam môže prespať,, on a jeho žena mu dohovorili a on sa šiel na druhý deň manželke doprasovať, aby ho prijala späť. Sekal dobrotu.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
7. sep 2022

súhlasím, milenka ho vykopla..... ALE... vadí to? nepoučí sa z toho? možno to tak ranilo jeho ego, že práve tento ťa už v živote nepodvedie 😀 ktovie... ty si ho musíš aspoň trošku poznať.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
midori123
7. sep 2022

Presne ako pisu baby predomnou. On sa nevratil kvoli tebe a detom, ale preto, ze ho milenka vyhodila a tak nema kam ist.
Skor ci neskor na to prides aj ty.

estrella5
7. sep 2022

https://tlakovyhrniec.sk/register-2/ odporúčam pozrieť... dokument, kde je viac párov, ktoré si prešli nejakou krízou (aj nevera tam je).. obaja z páru hovoria aké to bolo, ako to prežívali, ako to prekonali.... a tak isto na tej stránke je aj viacero dlhých rozhovorov s manželskými terapeutmi... možno ti niečo z toho pomôže nájsť odpovede na tvoje otázky

eeffka
7. sep 2022

By som bo naspat cez dvere nepustila kym by si kolena nezodral... predala si sa lacno.

deti95060810
7. sep 2022

@isis234 nepochopila si ma...ak byt nadobudli spoločne tak žena nemá právo ho vykopnúť pred dvere...jednoducho povie že nejde nikde a žena sa môže aj pokrájať...

ukulela
7. sep 2022

@podvedena28 si schopna odpustit? Ak ano, sadnite si a na rovinu povedz, ze si ochotna dalej s nim ostat, ak on zamaka na vztahu. Ak sa nechce rozpravat otvorene doma, idete do poradne. Ak nepojde s tebou, pojdes sama a mozno to skonci pre neho zle.

eeffka
7. sep 2022

@deti95060810 pravo je jedna vec, ale ked ma opustil tak na 2.den menim zamok a nech robi divadlo susedom herec.

mk22
7. sep 2022

Už si raz písala, že ten vzťah trval rok.. Až rok..
Takže to nebol skrat.. On ti dlhý rok klamal.. Tebe aj deťom.. Dovera na bode mrazu, žiadna..
Nie, nechcela by som ho už ani cítiť, vidieť.. Nech sa tvári smutno neviem ako.. Tieto herecké výkony nech si strčí.
Nevrátil sa kvôli tebe.. Rok ta mal u prdele vtedy sa ako tváril?
Niečo mu tam nevyšlo tak sa vrátil v nádeji ze mu odpustís.
Je to na tebe.. Mne by sa zhnusil..

isis234
7. sep 2022

@deti95060810 pochopila som ťa,,, lenže on musí dostať príučku... raz sa rozhodol, že bude žiť s inou ženou, tak nech tam je,,, koľko krát sa bude vracať domov? Tvári sa, akoby bol on urazený. Ženu mal odprosiť za to, čo vykonal. Bez chrbtovej kosti.

panelacikova
7. sep 2022

@eeffka no tak to si pekne na omyle... ono totiž právo je nad "morálku", či sa ti to páči alebo nie. ak by vymenila zámku, môže manžel jednoducho zavolať políciu, aby ju donútil byt otvoriť a vpustiť ho dnu....

eeffka
7. sep 2022

@panelacikova vazne? ... pride policajt poviem ze sa bojim ze ma stcie,vyronim slzu a vies co bude? Poasistuju mu kym si zbali slipy a odporucia mu ist inam.
Ten kto by sa voci mne takto zachoval, by olutoval den kedy ma stretol.

panelacikova
7. sep 2022

@eeffka no tak ty si pekne mimo.....

eeffka
7. sep 2022

@panelacikova ked myslis.... tvoj nazor, moj je ze aky pozic,taky 2x naspat vrat. O majetok sa nehadam to by sa doriesilo, ale zeby som ho privitala naspat... by som sa hanbila sama pred sebou.

hama007
7. sep 2022

@podvedena28 no jeho nová známosť si to rozmyslela a poslala ho kade ľahšie. Mne to skôr príde, že prišiel lebo sa z toho nevie spamätať a tak sa vrátil, aby si utriedil myšlienky. Už ťa nemiluje. Akonáhle chytí druhý dych pôjde preč.
Uvedomuje si, že sa správal hlúpo, vie, že ti ublížil, ale city tam podľa mňa nie sú. Zaľúbil sa do druhej, no ta ho kopla do riti. Tak okúsil čo ti vyviedol. Ponížil sám seba. Podľa mňa sa cíti ako prašiví pes.
Tým, že je uzavretý do seba (ako osobnosť) ti ani ani nepovie ako mu je, prečo zdupkal, akú máš pre neho hodnotu....
Nepíšem to, aby som ho odcudzovala. Ani váš vzťah.
Treba ho konfrontovať. Urob to pre seba. Veci treba vyjasniť. Nenechať zaniknúť do stratena lebo budú ťažiť na srdci. Žiť v neistote sa nedá do nekonečna.
My vás dvoch nepoznáme. Vy si musíte sadnúť a dať veci na správnu cestu a vy určite kam smerujete.
Prajem Vám obom, aby ste našli to čo vám v živote tak veľmi chýba (resp. stratené /zabudnuté).

estrella5
7. sep 2022

@eeffka silné reči, to áno, ale v praxi to takto fakt nevyzerá.. skutočne mi nestačí napr.po hádke vykopnúť muža zo spoločného bytu a potom si povymýšľať a zahrať divadielko pred políciou... napr.také divadielko o akože tyranovi, ktorého sa akože bojím je dosť závažné obvinenie, krivé obvinenie... môžeme sa hrať na nahnevané hrdinky koľko chceme, ale pred zákonom ti fakt neobstojí zlomené srdiečko..

eeffka
7. sep 2022

@estrella5 zopakujem, nemam 20 ale 45, s muzom som cez 27r, pozna ma velmi dobre. Az by opustil spolocnu domacnost pre daku pipinu, uz by "spolocna domacnost" neexistovala. Mam taku povahu a je mi jedno ako to vidia ine. Mam odziteho dost, aby som si vedela zastat samej seba. Takyto chlap by bol pre mna uplny chudak, co ho este aj pipina poslala naspat. Co som sekac?