Vzťah na diaľku - skúsenosti

29. jún 2022

Mali ste tu niekto vztah na diaľku vo veku 16,17,18? 😊 Nejaké skúsenosti? Aj keď sa niečo náhodou stalo, pisal si on s inými, prekomunikovali ste to a teraz napríkad sa vás vztah posunul a žijete spolu? Chcela by som pocut nejaké skúsenosti či to skončí dobre alebo zle. Neviem čo od toho čakať.

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
29. jún 2022

Jedine,ze ta dialka nie je nejaka velmi velka alebo coskoro jeden z vas pojde na skolu blizsie k druhemu. Je to riskantne.

vilma7
29. jún 2022

Bolo to pred.30.rokmi, ja 16, on 18 a išiel na vojnu. Písali sme si listy, stretli sa ale stále to bolo také nijaké. Ten vzťah sa nikam nepožičal, stále stagnoval... zabité moje najkrajšie roky. Druhý x by som už do toho nešla. Skončilo to rozchodom.

elinosar
30. jún 2022

Aj moje vztahy cez internet iba stagnovali. Urcite neodporucam vztah na dialku. Ma vela nevyhod a ziadnu vyhodu.

bennn
30. jún 2022

Všetky vzťahy cez internet boli tak reálne vnímané a tak intenzívne a seriózne brané z mojej strany, že aj keď z nich niečo mohlo byť, tak z nich nikdy nič nebolo. Toľko ich skončilo veľkým sklamaním a prerušením kontaktu a blokom... A väčina ani netrvala dlho. Proste ten záujem z jednej strany opadne po čase, lebo už to začne pripadať niekomu stereotypné, pýtať sa každý deň tie isté otázky atď. Uvedomiť si, že sa nemôžte stretnúť atď. ... Odveci. Málokto to zvládne dotiahnuť reálne do konca s tým, že sa stretnú len párkrát. ... Ale samozrejme život si chcú plánovať tak aby v budúcnosti spolu mohli byť na jednom mieste. Ak to dovtedy vydrží...

poznám mnoho prípadov, kedy vzťah online nevyšiel aj iným ľuďom, a vždy si našli niekoho s kým sa reálne stretávali, alebo mohli stretávať.