Vydržal niekomu? Aj keď to vyzeralo že sa každú chvíľu rozpadne tak sa to podarilo pozbierať a teraz žijete spolu, mate dietatko? 🙈Rada by som počula nejaké take príbehy ako to dopadlo u iných ❤️
@simona2001 a dôvod ? Koniec z tvojej či jeho strany ? Bola tam ina, či take ste nemuseli riešiť? Ďakujem ❤️
Bola tam iná a dozvedela som sa to od jeho kamoša ktorý si ma nejako našiel a napísal mi too. Takže som to ukončila ja.
My sme sa s muzom spoznali na vyske. Kazdy na inom konci slovenska. Vydrzalo to par rokov, kym sme spolu zacali byvat. Asi 3? Zalezi ake su vyhliadky do buducna
Spoluziacka chodila so spoluziakom, ale po skole sa ani jeden nechcel odstahovat daleko od rodiny, tak sa to rozpadlo
Mala som taky vztah, nedopadlo to dobre. Iniciatorka rozchodu som bola ja. Konecna pre mna bola, ked sme mali obaja ist moznost na VS do toho isteho mesta a travit tak spolu aj viac casu, no on radsej zostal doma, na druhom konci Slovenska. Nikdy som mu to nevycitala, ale velmi ma to zamrzelo. Potom to uz len slo dolu vodou z mojej strany…
Ja som mala 5 ročný vzťah na diaľku, v marci sa priatel so mnou rozisiel a zlomil mi srdce, este teraz nie som ok😞.Dôvod: vztah ho nenaplňa, chce byť sam, je mu fajn aj tak, nechce sa vratit na Slovensko. Plany boli uplne ine, mame obaja nad 40, slubila som mu, ze ho počkám a na dochodok si budeme spolu nazivat, ja som vydržala čakať, on to vzdal.
Jeden taky viac menej na diaľku, ja na výške v BA on v PP, vidavali sme sa viac menej cey víkendy a prázdniny, po troch rokoch sme začali spolu bývať ale on začal chodievať preč na týždeň a chodil domov na víkendy.... Rozpadlo sa to po 5 tích mesiacoch od nasťahovania.
Druhý ja na Slovensku, on v Anglicku, jeden rok cey skype, messenger, videli sme sa 5x za ten rok, na výročie som sa k nemu presťahovala, januári to bolo 6 rokov co sme spolu a mame tri a pol ročného syna ❤️
Nám to tiež nevyšlo ... keď sme sa stretávali na víkend každý druhý týždeň a cez sviatky na pár dní, bolo nám spolu super, ale keď sme začali žiť obaja v rovnakom meste (ani nie spolu ešte), tak sme zistili, že každodenný život a viac spolu stráveného času nezvládame, keďže sa omnoho viac ukázali naše chybičky a zistili sme, že sa k sebe nehodíme .... ale bol to rozchod v dobrom spoločným rozhodnutím, obom nám to došlo ...
Aký myslíš vzťah na diaľku? Akože sa napr mesiac nevidíte? Ja som mala vzťah na diaľku že sme sa videli vždy len víkend a aj to nie každý. Po 9 mesiacoch sme spolu začali bývať a po cca 2 rokoch mali svadbu a dieťa.
Cca rok sme tak fungovali. Osobne sme sa stretli po par mesiacoch na 2 dni. Vzdy sme sa tesili kedy budeme obaja mat volno a mozme ist na skype, rano som hned pozerala spravy.. na cesty za nim som sa tesila ako male decko. Ak to nefunguje na dialku ked si mate byt vzacny tak o com to bude ked pride kazdodenny stereotyp..
9 rokov. Vzali sme sa. Casom prides na to ze nechces zit sama s telefonom na uchu ale potrebujes vedla seba realnu ludsku bytost a fyzicky kontakt. Sama vstavat sama zaspavat sama chodit von vsetko sama. Rozviedli sme sa 🙂
Aj MY sme mali vzťah na diaľku rok sme chodili ON ku mňe ja k nemu a potom som sa za nim presťahovala s Východneho Slovenska na Stredne čo je 270 km a žijeme spolu už 18 rokov.Vzťah na diaľku nie je pre každého skôr či neskôr sa bude musieť jeden z vás k druhému prisťahovať.Ja som za že ked to nefunguje tak je to lepšie ukončiť.Vzťah na diaľku je o dôvere ked jeden neveri nie je o čo stať.Je to aj vyhoda tým že sa nestretavate každý deň ste si veľmi vzacný ale dlhšie trva spoznavanie.Ak ste každý deň spolu tak ho skôr spoznaš.Ale ako pišem nie je to pre každého.Pokiaľ príklad tvoj sused s ktorým by si chodila je v pripade problému s tebou ako partner je hned. Ten ktorý by k tebe prišiel hned ked chceš nie je to možne z časových dôvodov.Má to aj výhody aj nevýhody a žiaden skype ani nič ani telefonat to nezmeni tu blizkosť pri tebe.Ine je spolu sa stretavať a ine je spolu žiť v jednej domacnosti kde sa riešia už aj financie čo kúpite, platby, koľko vám ostane na jedlo ine výdavky.Pride výmena názorov občas nejaka hádka, neskôr deti riešiť škôlku, školu, lekára, hypotéku to už je ine.Ako ked sa stretnete venujete sa sebe samim nič nemusite spolu riešiť íba si uživate to sú dve rozdielne veci.Musiš si zvažiť všetky pre proti.Všetko má svoje plus ale aj mínus.Koľko ste spolu a koľko km vás deli.Ja som zastancom ak to nefunguje teraz treba to ukončiť a predijdeš aj TY aj ON trápeniu.Nie je to jednoduche musite najsť kompromis.Kto sa ku komu prisťahuje horšie je ked budeš musieť nechať prácu alebo ON či nájde novú.A vlastne za pár dni ho vôbec nepoznaš všetko TI dôjde až ked budete mať obaja spolu bývať.Tam sa všetko ukaže a spadnu aj jemu aj tebe ružové okuliare.Aj u nás to tak bolo ten prvý rok a potom ked sme išli spolu žiť pod jednu strechu tak už to bolo úplne ine čo sme zaživali predtým.
5 rokov sme sa stretávali len cez víkend. V decembri máme 14 ročne výročie.
zalezi co myslis pod mojmom vztah na dialku ... a aj kolko mas rokov.. ja mam vikendovy vztah .. a nam to vyhovuje ... cez tyzden mame kazdy pracu voje starosti ja dieta a tak .. a vikendy si vzdy pekne uzijeme a viac sa na seba tesime .. keby ho mam denne za zadkom tak asi s nim uz niesom 😝 ale keby ho mam vidiet raz za mesiac tak to by som nedala
je to individualne. nepises, ako casto sa stretavate, ci planujete spolocnu buducnost, ci ste sa zoznamili napriklad s rodinami, priatelmi.
my sme mali vztah na dialku 2,5 roka, potom sme sa vzali.
Podla sexuologa ma vikendovy vztah alebo vztah kde dvaja spolu nie su kazdy den paradoxne omnoho vacsie sance na prezitie ako ked ste spolu kazdy den. V praxi to vsak nie je take jednoduche, pretoze si obaja zijete svoj zivot a rozhodujete sa za seba. Tym padom mozu vzniknut velke konflikty v zavislosti od povah. Nezatracoval by som taky vztah , ale len ak je tam vizia ze raz budete aj byvat spolu.
Napíšem svoju skúsenosť.
Pracovala som v zahraničí a na leto som sa vrátila domov. Spoznala som chalana, začali sme si písať, bolo to dosť intenzívne, na konci leta, keď som odchádzala som myslela že to nejak odznie no stále sme si písali rovnako… sem tam som prišla domov a aj sme sa stretli pretože bol z partie okolo môjho brata, no dosť sme sa obaja ohambievali a všetko končilo len pri písaní si 🙈 táto “predohra” trvala pol roka, kedy sme sa konečne otvorene porozprávali o našich pocitoch, ja som povedala, že neviem či chcem vzťah na diaľku pretože sa toho bojim, on mi na to povedal že v poriadku, ja si na teba počkám a to ma presvedčilo 🙂 potom sme si povedali, že o vyskusame… takto sme fungovali 1.5 roka kým som sa ja definitívne vrátila zo zahraničia, chodila som domov keď sa dalo. Bolo to náročné obdobie pretože keď to odlicenie trvalo dlho tak cez ten skype bol niekedy dosť náročný kontakt a keď sme sa nemali o com rozprávať tak sme jednoducho povedali - poďme skončiť a poďme spať, telefonovali sme si večer kvôli časovému posunu…
Po roku a pol som sa vrátila, rok sme fungovali že sme boli stále spolu, on zmenil zamestnanie a zamestnávateľ ho chcel poslať na štúdium v obore do zahraničia na 3 roky… povedali sme si že to bude náročné no nič čo by sme už raz nezažili 🤷♀️ A tak sme fungovali ďalšie 3 roky, pred odchodom sme sa otvorene porozprávali že najdôležitejšie pre tuto skúšku bude dôvera a hlavne úprimnosť, keď niekto z nás hocikoho iného stretne tak proste žiadne klamstvá ale nech to povie na rovinu, bolo by to pochopiteľné pretože každý deň sme aj ja aj on stretávali nových ľudí, vzdy ked sa mi vrátil tak to bolo ako by ku mne prišiel cudzí človek a to sme si aj povedali, vzdy sme boli trpezliví a hlavne úprimní, to bol základ…
Keď bol posledný deň na škole a prišiel na vianočné a novoročné sviatky domov tak pokľakol na koleno a požiadal ma o ruku 🙂 to mi dalo nádej do života a tiež do ďalšieho fungovania 🙂
Po takmer 2 rokoch kvôli kovidu sme mali svadbu, pár mesiacov na to sa nám narodil chlapček a momentálne nosím pod srdcom druhého chlapčeka ❤️
Sme spolu skoro 9 rokov ❤️
Takže áno, vzťah na diaľku môže fungovať ale to musia chcieť obidve strany pretože kde je vôľa tam je cesta 🙂
@lacoste8 😑ako často ste sa videli osobne?
Mala som vztah na dialku. Zacali sme spolu chodit na strednej,potom na rovnakej vyske,on sa rozhodol,ze mu staci Bc.a nesiel dalej studovat. Vratil sa do rodneho mesta a boli sme spolu celkovo 6 rokov z toho 2 roky vztah na dialku. Ja som to potom ukoncila. Nebavilo ma pendlovanie a pokazil sa nam vztah.
podla mna na dialku nevydrží. Nie je tam kontakt, intimnosti, sex. Nie nadarmo sa hovori, zijde z oči, zijde z mysle
@slecnazkosic osobne cca 6x do roka, (1100 km je daleko)cez koronu menej, kazdy den sme volavali.
Bývalý chodil na týždňovky, potom som otehotnela, po 3 rokoch sa to rozpadlo... už by som nechcela vzťah na diaľku, žiadna pomoc, v kuse na telefóne, obzvlášť keď máte deti, sa zle funguje. Ochorieš, nemá ťa kto zaskočiť, musíš fungovať. Vybavovačky zostávajú len na tebe, nakoľko môj chodil domov len na víkendy. Takže nič moc. Už viackrát nie
Mala som vzťah na diaľku...no nevydržalo to. Boli sme spolu pol roka...a potom koniec