Vzťah na diaľku

14. jún 2022

Ahojte. Pred časom som sa spoznala s jedným chalanom, býva v Dánsku. Dozvedela som sa, že je z dediny vedľa tej mojej a že domov chodí tak dvakrát ročne. Píšeme si už nejakú dobu, a celkom si rozumieme. Ja mám 25 a on má 36. Lenže keďže je v Dánsku, tak sme sa ešte nestretli a domov plánuje prísť až v auguste. Preto všetok svoj čas venujem písaniu si s ním, preto ma veľmi mrzí, že tak často neodpovedá. Niekedy si píšeme dlho do noci alebo do rána a potom je aj dva dni pauza, respektíve sa iba krátko opýta, že ako sa mám a potom už neodpovie. Neviem, či sa ho mám opýtať, či je tak zaneprázdnený alebo či má ozaj záujem, lebo sa v tom nevyznám. Volal ma, aby som šla pracovať k nemu, že zháňajú ľudí, no ja mám z toho zmiešané pocity. Poznáme sa iba 3 mesiace. Mám tomu dať šancu a udržiavať vzťah na diaľku? Alebo mám tomu nechať voľný priebeh?

sara07
14. jún 2022

nechaj volny priebeh a rozhodni sa ked sem pride podla pocitov
ako chlapi su proste tak, on ti nebude absolutne nostop vypisovat a zabiťy na tel atd

ddaassuullaa
14. jún 2022

Zrejme tam.nie je na dovolenke a ak zhana ludi na pracu, tak je dost jasne, ze je zaneprazdneny. Mat tlf, msg, whatsapp je tusim skor obmedzenie ako plus dnesnej doby. Ak s tebou komunikuje, pyta sa, ako sa mas, zjavne sa zaujima. Ale neuhanaj ho, nebud netrpezliva. Chlapa odplasis. Navyse sa nepoznate. Ty mas.pracu? Uvazujes o praci v zahranici? Preco nie? Aj keby nejaky vztah nevysiel, otvori sa ti iny svet, ziskas iny pohlad na zivot ako tu v tomto bananistane. V krajine, kde si vazia pracujucich a daju im to pocitit....tu sa dari skor tym, co pracovat nechcu.
Ale podotknem, ze odpoved na otazky, ktore ta trapia, ti naozaj nik neda, len ty. Je to hop alebo trop....risk a mozno zisk😉

shinon258
14. jún 2022

A píšeš prvá ty alebo on píše prvý po tom čo si nepíšete?

marcellka32
14. jún 2022

Ak by mi vždy len napísal vetu ako sa máš? A za tým už nič, tak to je pre mňa slabý záujem o ženu.... napísanie pár viet do správy v mobile trvá 3 minúty? Aj to som prehnala,...takže podľa mňa až tak paf nie je, pretože zažila som ...boli sme od seba 1000 km a volal mi denne večer 3 hodiny v kuse, neboli ešte msg, WhatsApp a iné, takže platené hovory do zahraničia

amiaja
14. jún 2022

A aky mas z toho pocit? Snazi sa? Napise prvy?
Lebo len otazka ako sa mas a za tym nic.. co ja viem.
Asi nema az taky zaujem

kitycat
14. jún 2022

No ja so myslim, ze zabojas cas s chlapom co ma svoje odzite.. Ma o 11 rokov viac, domov chodi 2x roce, vela toho nepopisete.

Za 3 mesiace si sa namotala ako teenager.. Ocakavas z toho co? Happily ever aftr? 🔔

autor
14. jún 2022

@kitycat a ty si sa nikdy nezaľúbila? vo všetkom si zatiaľ rozumieme, 3 mesiace sú dlhá doba, niekedy si píšeme až do rána a myslím, že aj z jeho strany je tam náklonnosť.

autor
14. jún 2022

@amiaja áno, napíše väčšinou on prvý. možno toľko nepotrebuje vypisovať omáčky, má svoj vek. To je môj názor, neviem, či správny.

marcellka32
14. jún 2022

Pozri, kamoška písala s chlapom neuveriteľné 2 roky, všetko super, pomaly spávala s mobilom, raz sa stretli a vedela, že s ním nechce byť

marcellka32
14. jún 2022

A o čom si píšete? Viem, drzá otázka, ale ak je to len ako sa máš, čo si robila, čo si jedla, kde si bola.....tak ostavas stále len vo friendzone

lija22
14. jún 2022

ach uz teraz mi ta je luto. nie, nepoznate sa. to co "zijes" je iluzia. Strasne nizka pravdepodobnost, ze toto bude mat happyend

marseillefan
14. jún 2022

V prvom rade, vy nemáte vzťah... takže sa nedá hovoriť o "vzťahu na diaľku".
Vy si zatiaľ len kamarátsky píšete... a píšete si veru dosť. Ani keby si bola Scarlett Johanson, tak by ma s tebou nebavilo toľko si písať ako si píše on s tebou. Písanie je fajn, ale po určitom čase je to proste nuda, takže sa mu nečuduj, ak sa dva dni neozve. Vzťah potrebuje eskalovať, potrebujete sa proste stretnúť, aby ste sa posunuli ďalej... Lenže aj keď sa v auguste stretnete, kam ďalej sa posuniete? Do ďalších 6 mesiacov písania? Pozri, ak ťa to baví, tak si s ním popíš... ale toto je kamarátstvo. Nie je to vzťah a pravdepodobne nikdy nebude. Uvedom si to a hľadaj inde, aby si nestratila dva roky písmenkovaním.

lintu
15. jún 2022

Podľa mňa si preňho len príjemné spestrenie dňa počas nudy (?), pocitu samoty (?), depky (?)...., ale to je tak všetko. Aj chlapi si občas potrebujú pokecať a pritom nemajú záujem z toho robiť niečo viac.

ukulela
15. jún 2022

Vy sa nepoznate. Vy si 3 mesiace pisete a ty si sa namotala ako klbko vlny. To je vsetko. Uvedom si to.

danica2711
15. jún 2022

dievča, preber sa. Aká láska, nepoznáte sa, píšete si 3 mesiace (3 mesiace nie sú dlhá doba, moja). On žije v Dánsku, ty tu, tak čo riešiš? Ak si rozumiete, píšte si naďalej, ale vzťah, láska?! Inak, keby si nenapísala, koľko máš rokov, myslela by som, že to písala 15 - 16-ročná puberťáčka

autor
15. jún 2022

@danica2711 aj po troch mesiacoch sa da zalubit do cloveka. Ja som nenapisala jednoznacne ze za nim do toho Danska nechcem ist. Keby sme si rozumeli, tak by som to mozno vyskusala. Co je na tom zle?

lintu
15. jún 2022

Po troch mesiacoch PISANiA, sa da zalubit tak akurat do iluzie, ktoru si si o tom cloveku urobila. Realne ho naozaj nepoznas a nevies ani len, ci si budete rozumiet. No ale vela stastia.

sindla
15. jún 2022

A prezistila si si, či náhodou nemá rodinu, ktorú pred tebou zatajuje a možno preto ti zrazu neodpisuje? A píše len keď to jemu vyhovuje?
Nebuď naivna, máš dosť rokov na to, aby si sa zaľúbila do chlapa ktorého si reálne nestretla.

vsauce_
15. jún 2022

A ako si ho spoznala? Cez Tinder, či niečo podobné? No neviem-
Ja som si takto písala s mojim už terajším manželom, keď bol práve pracovne v Karibiku.
On ma ale videl najprv rok predtým na jednom festivale (ja som ho nevnímala) a naši spoloční kamaráti mu dali môj FB a tak mi napísal s tým, že by som mohla byť super. Písali sme si v rámci časového posunu asi tri mesiace a jedného dňa mi napísal, či by ma mohol pozvať na rande. Ja som mu napísala, či mu šibe, že ma ani nepozná a čo chce na mňa skúšať? 😀 A tak po troch mesiacoch povedal vedeniu dovidenia, stretli sme sa v Brne na rande no a odvtedy sme boli spolu 😀 Nikdy nevieš, čo sa stane, ale tak pozor vôbec na to, čo je to za človeka.

zdenkastanka
15. jún 2022

A co si od toho slubujes?august skonci a on sa vrati do dánska... planujes tam ist s nim?ci len takto 2x do roka?neblazni... to nema perspektivu.

akinom0077
16. jún 2022

Prepac za otazku ale uplne mi tento pribeh nieco pripomina..

akinom0077
16. jún 2022

@akinom0077 nevola sa milan?

akinom0077
16. jún 2022

@marcellka32 zazila som podobne

autor
18. jún 2022

@akinom0077 hadam si si s nim nepisala aj ty 😅

akinom0077
19. jún 2022

nie nie len mi nieco napadlo🙂 ale vazne? 🙂 milan?

autor
19. jún 2022

@akinom0077 nie, nevola sa milan 😁

akinom0077
19. jún 2022

oukej😉

pangel
19. jún 2022

Aj ja som mala s priatelom vztah na dialku 250+km. Ked chcu obe strany vsetko sa da. Teraz po dva a pol roku byvame spolu ideme kupovat byt a mame rocne dietatko a sme najstastnejsi. Drzim palce ❤️