Zdravím vás čo máme robiť s partnerkou sme 9 rokov spolu a chodím do zahraničia pár rokov. Som tam cca 6 az 8 týždňov lenže odrazu to ju už vo vzťahu nudí a vzďaľujeme sa od seba. Keď niesom doma tak chodí s novou partiou a kamarátmi vonku čo som nemal vôbec problém až kým sa nezačala meniť a vyčítať že ju to tak vo vzťahu nebaví a ona nechce nudný vzťah a že jej to nestačí. A neviem čo ďalej som jej oporou ale keď mi začína klamať určité veci ako nepijem a nefajčím a s ničím sa mi už nezdôveruje a neviem čo mam robiť a bojím sa že ma už aj podviedla ale vraví že nie ah cele zle poraďte mi 😔
Veru, po takejndlhej dobe spolu by som už chcela aspoň spoločné bývanie a možno svadbu, dieťa ... Nejaký spoločný život.... Takto keď si furt preč 🤷
@nerya sme zasnubeny a bývame spolu a teraz sa zrazu na všetko chce vykašľať
lepšie pred svadbou ako po. Keď ju nudíš, kašli na to. Nesil to do svadby, lebo sa aj tak rozvedie do 2 rokov.
@spadnutaslivka to si aj ja hovorím...
Ako byvate spolu, ked ty si 2 mesiace preč?
Si prestav ze pridu deti a ty sa odtrepes do zahraničia a vsetko nechas na nu...
A vrátiť sa?? Alebo skrátiť turnusy? Akože my tiež žijeme na diaľku, ale domov chodí každé 3 týždne. To je tak akurát kým mi začne ozaj chýbať, už je doma 😀 keď prídeš ako trávite cas? Ste spolu? Venuješ sa jej?
😂😂😂 bývate spolu, skôr ona býva sama a ty ju sem tam prídeš pozrieť 🤦🏻🤦🏻
Ako nič v zlom, sama som mala vzťah na diaľku, PVRY ROK! potom sme.spolu začali bývať, ale nie tak ako vy ale reálne som sa.zdvihla a odišla do inej krajiny aby sme mohli byť spolu... Žiadna žena netúži po vzťahu s chlapom ktorého vlastne nemá, chce s niekým zaspávať, túliť sa večer, ísť len tak na večeru alebo do kina, vybehnúť na oslavu k rodine, ísť sa prejsť len tak lebo je pekne počasie, zažívať tie denne radosti aj starosti spolu.. A nie čakať na to 8 týždňov a potom to vtesnať do pár dní, lebo veď treba 🤷
@nerya chodím domov skoro na mesiac tak ja už neviem
Niektorí ľudia proste nie sú na toto stavaní... Prípadne je to okej na pár rokov a potom stačí... Každý má niekde svoju hranicu
No ste spolu už dosť dlho a pokiaľ ste sa zatiaľ neposunuli tak sa ani nečudujem že už ju ten vzťah nenapĺňa
A.preco sa teda nebratiš domov a nie ste spolu doma? Dokedy chceš takto žiť? My sme sa s priateľom po roku od seba presťahovali do spoločnej domácnosti...ja sa čudujem, že ťa už dávno neposlala kade tade.
ta čo čakáš ked niesi doma že bude sediet na riti a cakať ta ona ma tiež svoje potreby sa uvedom ak ju nevieš uspokojiť ide sa uspokojiť inde, čo si si navaril to si aj ziec bodka
Pokial chcete spolu byt, musite najst kompromis. Bud ona za tebou pride alebo ty za nou, ak je ta moznost. Dalsia vec, uziva financne vyhody vasho vztahu? Preco este nemate dieta? 9 rokov je dlha doba. Kamarat pracuje na lidi, podobne turnusy ako ty, ma dieta, zhovievavu manzelku, snazi sa jej za mesiac volna vsetko vynahradit. Takze je to o ludoch.
* na lodi
Tak treba sa o tom rozprávať možno sa niekde niečo stalo keď zrazu takto obrátila list ako sa hovorí, a ešte keď ste aj zasnúbení.
Uf tazko je v tomto radi, treba sa o tom pozhovarat ake by bolo riesenie, ci chcete ten vztah dat do poriadku obaja, ci to ma este zmysel. Ale zaklad je ujasnit si obaja, ci chcete spolu byt.
Ani mna by nebavilo byt s niekym vo "vztahu", kto sa na 6-8 tyzdnov pravidelne vypari.
Chodite spolu 9 rokov - prechodeny vztah. Ty niekde v keli - samostatne dva zivoty, prirodzene prestanes jej chybať.
Aku ma buducnost s tebou? Manzelstvo, deti, usadenie sa?
Ja ju uplne chapem, v podstate zije sama a vdaka Bohu, ze nemate deti, lebo este k tomu by bola aj single rodic... čiže opät sama...