Vzťah bez orgazmu

1. mar 2021

ahojte, chcela by som poziadat o radu, respektive ci zazil niekto nieco podobne.
som s priatelom zhruba 4 mesiace, a nedari sa nam velmi v posteli. on je moj prvy priatel aj prvy ,,sexualny partner”
no vzdy ked dojde na vec tak to proste nejde dnu 😀
tak to skusame inymi sposobmi ale ja sa pri nom neviem urobit.
on s tym nema problem. no mne sa velmi nedari dosiahnut vrchol 😀

barcinka13
1. mar 2021

A sama orgazmus dosiahneš?

drugarica
1. mar 2021

Pokiaľ máte vážny vzťah, čo predpokladám že máte tak mu to určite povedz a skúste sa o tom bližšie porozprávať. Možno robí niečo čo ti nevyhovuje. Môj partner bol zo začiatku príliš “ostrý” a tiež som mala problem sa spraviť ale na rovinu som mu povedala že takto sa mi to nepaci a odvtedy to funguje 🙂 musíte si proste nájsť co vám vyhovuje obom a hlavne o tom vedieť, čo ma ten druhý rád.

autor
1. mar 2021
autor
1. mar 2021

@drugarica ďakujem, skúsim to s nim najblizsie prebrat, no ak to nepomoze tak neviem.

barcinka13
1. mar 2021

Tak mu porad a povedz ako ti je to prijemne pripadne počas sexu si pomôž aj sama a máš vybavené..

diana999
1. mar 2021

Mne sa inak nedá, len v polohe keď som hore, inak to nejde

drugarica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. mar 2021

len ze sex nam velmi nejde kedze mu nechce stat ked uz to smeruje k sexu, alebo do mna nejak nechce ist :D neviem nepride mi to ako keby som bola nejaka extra ,,mala”

meluela
1. mar 2021

Tak asi ma slabsiu erekciu a preto sa nevie dostat dnu? Skuste este pokracovat v inych pre neho stimulujucich aktivitach a az potom sa pokusat ked bude pevnejsia erekcia. A neberte to prilis vazne 🙂

skarli
2. mar 2021

Nech používa lubrikačny gél keď ho ide dať dnu. Musíte byť obaja uvoľnený a nie v strese. Nech to robí pomaly a a skúša to robiť ako by ti to bolo príjemnejšie, nech spraví najskôr teba keď je vo vnútri a potom nech sa on alebo sa po 2x môžete obaja naraz... Dôležité je sa pozerať do očí užívať si to a uvoľniť. Dávajte si predohru 15min. a rovno konajte, uvidíš že to časom bude lepšie a lepšie a budeš mať tak silný orgazmus že to budeš chcieť iba sexom nie svojou rukou. Podľa mňa sa vždy oplatí počkať na sex ktorý bude pre vás úžasný a hovorí sa.... Kto miluje ten si aj počká 😅

majkeel
2. mar 2021

Mali ste pockat so sexom po svadbe, preto sa vam teraz nedari.

pininka1
2. mar 2021

To jr normalne, mne to trvalo dost dlho,urcitr vyse roka. Dalsia vec je aj to, ze vaginalny orgazmus nezaziva kazdy a stale. Ja naozaj malokedy.

meluela
2. mar 2021

@pininka1 to je dolezita poznamka .. v skutocnosti iba mala cast (menej nez tretina) zien sa vie pravidelne spolahlivo dopracovat k vaginalnemu orgazmu, ostatne si musia pomoct aj inak

betty_image
2. mar 2021

Ja sa tiež pri klasickom sexe neurobím, je jedno v akej polohe. Je to celé príjemné, ale to je celé, nič viac pri tom ja necítim. Určite používajte lubrikant, uvoľnite sa obaja, nech si to viete aj obaja užiť. A ten problém s erekciou, to ti poradiť neviem, vždy má s tým problém pri sexe či len niekedy? Keď len niekedy, tak v pohode, keď pravidelne, možno má nejaký zdravotný problém.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julie19
2. mar 2021

Možno ste spolu ešte krátko ... a je to ešte aj prvý partner... možno to príde keď sa zohrate trosku ;) ... ja s manželom keď sme spolu začínali tiež to chvíľku trvalo kým to prišlo ... a keď už to prišlo tak to stalo za to a odvtedy je to vždy ;) keď sa spoznáte dobre a prídete na to čo komu funguje a čo obom vyhovuje tak to príde ... P.s. Orgazmy prišli par rokov pred svadbou takze v tomto to nebude :P

majkeel
2. mar 2021

@viestta To bolo samozrejme s troskou ironie. 🙂

ivca88
2. mar 2021

A chlapcovi to prečo nefunguje ? Má k tomu nejaké vysvetlenie ?
Boji sa ? Alebo sa bojí tehotenstva alebo kde je problém ?
Použite lubrikant.
Ale čo tak spomínam na mladé časy, tak mal by byť ako zajačik a nie ako senior...🤷

majkeel
2. mar 2021

@ivca88 Neder si zbytocne klavesnicu, iba sa niekto zabava. 🙂
Vzdy je v podobnom prispevku otazka Stalo sa to aj vam, ako to mate u vas, zazil niekto nieco podobne,... a skoro vzdy ide o nieco so sexom 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/muz-ho-mal-makky/

autor
2. mar 2021

@ivca88 tvrdi ze stres :D neviem co za tym presne moze byt ale zevraj sa mu to nestavalo

majkeel
2. mar 2021

Raz je to prvy priatel a ste spolu 4 mesiace, potom je to manzel a ste spolu 10 rokov. Toto nie je sranda, treba na to brat lieky. 🙂

nela6
2. mar 2021

@julie19 je to určite troll a píše ze sa nevie dostať dnu 😄

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
any_soj
2. mar 2021

Proste nejde dnu... - skúšali ste lubrikačný gél? Prípadne nie je problém pevnejšia panenská blana?

any_soj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. mar 2021

@any_soj neskusali, moze v tom byt problem?

any_soj
2. mar 2021

Áno môže.

lucia851
2. mar 2021

Ja nemám orgazmus vôbec, iba klitorisovy aj to len s vibrátorom.