Vzťah ako na hojdačke

9. sep 2022

Mali ste tu niektora takyto typ vztahu? vydrzal vam? par dni ste za dobre ze by ste sa najradsej zjedli,pocukrovali a o par dni zase hadky .Ale zaroven vasen a chemia velmi velka.Chvilku spolu chodite potom sa zas rozchadzate a takto dokola lebo sa viete pohadat aj za uplne somariny.Ako takyto vztah ukocirovat aby to bolo v ramci normy? ci sa to vobec aj da

miadi
9. sep 2022

Ste v puberte?

bosorka2302
9. sep 2022

Zazila, neda sa to ukocirovat. Skus pozriet skryty narcizmus ci ti to nebude povedome

autor
9. sep 2022

@miadi no bohuzial nie sme aj taketo vztahy su...ja mam 33 druha strana 38

elizabet173
9. sep 2022

nie, nemala, ani by som nechcela

miadi
9. sep 2022

Rozchadzat sa a zas davat dokopi je take detinske..kto sa rozchadza s kym ? Ci je to vzajomne?

autor
9. sep 2022

@miadi povedala by som ze to je taky typ vztahu ani s tebou ani bez teba.Mozte sa pohadat a aj tak sa k sebe vratite.No raz jeden povie ze kaslime na to a druhy sa ofuci tak sa nerozpravame nestretavame,potom nas ten jed prejde a takto dookola.

moonlight1210
9. sep 2022

Schopnost tolerovat taketo stavy mam uz za sebou. Je to strata casu. Casom to lezie krkom.

Navyse si partner zvykne, ze sa veci riesia odchadzanim, ukoncovanim. Same razne hrdinske reci: Tak to skoncime, toto nema zmysel, bla-bla-bla.

Zvykne si, ze vsak sa zase k sebe vratime.

Klesa tam vazenie si toho druheho. Ucta. Skor stupa schopnost povedat si v hneve kadeco zranujuce a urazlive.

littlefiona
9. sep 2022

Ja osobne mám niečo podobné, my sa vieme poriadne posekať, ale nerozchádzame sa, na druhý deň sa jeden druhému ospravedlníme, vykomunikujeme si to a ide sa ďalej, až pokým sa zase neposekáme😀😀 a tak dookola. Nikto sa však nefučí dlho a ani tichá domácnosť nebýva dlho.

autor
9. sep 2022

@moonlight1210 ale ja si ani neviem predstavit s niekym inym byt.On nie je zly povahovo ze by mal nejake zle vlastnosti.Ani nefajci,nepije,po baroch nelieta.Ideal v tomto.Len sa takto proste odujeme,dotahujeme za prkotiny a uz to ide.Ja si myslim ze takuto chemiu mat uz s nikym inym nebudem tak lahko.Minule tu bola taka tema ze dotycna baba nema s chalanom ziadnu chemiu,ze je jej zle ked ma prist na itimnosti. To by som zas ja nechcela zazit.Rozmyslam aj nad nejakou parovou terapiou.Ale ci ho tam dostanem netusim.Este som mu to zatial nespomenula

autor
9. sep 2022

@littlefiona ved ani my sa nefucime dlho tiez je to na par dni vzdy

littlefiona
9. sep 2022

Je to taký vášnivý taliansky vzťah, ja to tak volám. Tiež sa na blbostiach pohádame, v tých zásadných sa zhodujeme. Ale ak mám pravdu povedať, niekedy v sebe prehodnocujem, či chcem takto žiť do konca života. Vy žijete v jednej domácnosti?

livi217
9. sep 2022

Veď keď sa hádate aj par dní, tak si nerozumiete vôbec. Je to nezrelé správanie hodné pubertiakov, nie dospelých ľudí. Chceš raz deti? Ako im vysvetlíš tie odchody otecka, hm? Teraz to je možno pár dní, časom možno aj par týždňov aj mesiacov co budete v odlúčenie. Pomedzi to si ešte niekoho nájde, veď prečo nie, keď ste rozišli. Takýto život chceš?

andreatytler
9. sep 2022

Podla mna ak su dvaja tmperamentni a tvrdohlavi tak to moze byt take na hojdacke ale musi to obom vyhovovat.
Lenze to rozchadzanie tam nesmie byt... to je blbost. Rozchadat sa treba koli zavaznym problemom a po riadnom uvazeni. Urcite nie koli tomu ze sa pohadate. Ved vela manzelov sa hada a vela z nich spolu aj par dni neprehovori, ale o rozchode vobec neuvazuju. Mne osobne velmi vadi to ofucanie a ticha domacnost. Moj muz to robi a mame koli tomu problemy. Povazujem to za chore a sebecke a detinske a nici to dlhodobo vztah.
Vies, raz ta chemia opadne, alebo uz nebude taka dolezita. To sa stane vsetkym parom co su spolu dlhodobo. Na to zober jed. Ak mate vztah zalozeny na chemii mozete mat po jej opadnuti dost problemy.

autor
9. sep 2022

@littlefiona no ved aj my.Mame podobne nazory .Ale ked sa tak zamyslim ze sme ako male decka niekedy ked sa hadame o blbosti.Ja som trosku aj ziarlivejsia.My byvame tak pol na pol.Niekedy som doma niekolko dni alebo tyzden a potom u neho.

autor
9. sep 2022

@livi217 nie hadame par dni to som sa zle vyjadrila.ale ofucani trvy par dni,inokedy zas par hodin

littlefiona
9. sep 2022

U nás je zase žiarlivejší partner, aj keď to nechápem, je odo mňa o 12r.mladší, a asi tým to bude, že v niektorých veciach je nezrelý. My máme tú výhodu, že každý má svoje bývanie, čiže, keď ma nasere, ide si domov, alebo naopak. Ale na druhý deň je už zase všetko ok🤦‍♀️ je to vyčerpávajúce, asi to poznáš.

moonlight1210
9. sep 2022

Skus terapiu len pre seba. Naucit sa reagovat v takych situaciach, aby ste ich nestupnovali a nedosli do bodu, ze sa urazite jeden na druheho.

Vediet sa ovladnut, nereagovat tam, kde netreba. Nereagovat na odbocenia od povodneho dovodu nezhody.

Ste v zaciatkoch. Ak je problem v tomto, mas sancu, ze ho to tiez naucis. Ze bude ochotny podla tvojho prikladu sa nezacat skriepit.
Mozno sa naucite si povedat, ked to uz pojde do bodu, ze sa idete poskriepit: dobre, nechajme to tak, dajme si pauzu, rozoberme to neskor.

54tinka54
9. sep 2022

Áno mala som taký vzťah, len na chémii to proste nemôže dlhodobo fungovať.. po 3 rokoch schadzania a rozchádzania sme sa nadobro rozišli. A keď sa na to pozerám s odstupom času, mali sme to seknúť oveľa skôr.. zbytočná strata času a nervov. Za tú chémiu to nestojí, ver mi… radšej hľadaj partnera do života, s ktorým sa nebudeš hádať kvôli každej prkotine, lebo potom keď prídu vážnejšie veci, tak to tak či tak neustojíte.

mandzula
9. sep 2022

Takyto vztah by mna osobne nebavil, oberal by ma o energiu, a kedze od vztahu ocakavam, ze mi energiu bude, naopak, davat, tak toto by pre mna nebolo.

januska12323
9. sep 2022

Nebolo by lepšie naučiť sa nehadat na kravinach?

miadi
9. sep 2022

Preco si myslis ze on je jediny skym mozes mat chemiu? Vy sa len akoze rozchadzate to je tak detinske ako nejaky serial pre 10r + .. raz to jedneho z vas prestane bavit a rozidete sa naozaj. Ani spolu nezijete nemate deti nemate vlastne nic spolu co zasadne riesit a hadate sa pre blbosti ? Vy by ste mali mat uplnu pohodu relax chemiu tutu mutu zabavu svet gombicka . Na hadku treba dvoch. Bud ste rovnako malicherni alebo sa k sebe mimo postel Proste nehodite. Z dlhodobeho hladiska toto nevidim ako happy end vztah ..

mima1991
9. sep 2022

No ja by som taký vzťah nechcela, ani keby je tam neviem aká chémia. Pre mňa môj vzťah znamená pokoj a lásku, srandu, priateľstvo, intímnosti, o hádky nemám záujem, načo budem s človekom s ktorým sa hádam, dokonca až tak, že sa rozidete na pár dní, alebo odujete.

komplikovana
9. sep 2022

Chcelo by to skludnit hormon na oboch stranach. Ja osobne by som toto nedala, ved to nerobi dobre ani po zdravotnej stranke. Obaja by ste sa mali naucit komunikovat, ucit sa riesit problemy a vynechat kraviny. Ziarlivost inac znamena, ze mas problem sama so sebou. Takze hura na to, vztah treba pestovat, nic sa nerobi samo. Ak ste si teda isti, ze chcete byt naozaj spolu.

janickacrazy
9. sep 2022

Tak záleží aká si povaha, ja mám jednu známu, ktorá má takýto vzťah a jej to vyhovuje. Ona je proste taká akčná a šalená žena, že s normálnym chlapom by sa nudila. Tak si našla takého exota, s ním sa raz pohádajú, potom udobruju a ona ja spokojná, že stále dačo prežíva. Potrebuje to vzrušenie furt.

liljana
9. sep 2022

Ak chces s niekym zit, musite si rozumiet a byt on same page. Takto casom prejdete na novy level. Vasniva hadka, vasnive udobrenie, vasniva hadka, udobrenie. Hadka, hadka, udobrenie. Hadka, hadka, hadka, ... a rozchod. Ako dovod sa uvedie ... nezlucitelnost povah. 🙂

autor
9. sep 2022

@janickacrazy ja som papulnata,nedam si servitku pred usta,vybusna a on podobna povaha ako ja.Ani jeden si nenecha po hlavne skakat.To je najhorsie ak su dvaja rovnaki.Uvdime ako dlho to potiahneme

queen_mary
9. sep 2022

A ako dlho ste uz spolu?

janickacrazy
9. sep 2022

Ono tiež záleží aky máte vek, pokiaľ ste mladí a neplánujete rodinu, tak môžte takto fungovať. Ak už máš po 30 a chces deti, tak by som volila rozchod.

autor
9. sep 2022

@janickacrazy no praveze my si aj v tomto vyhovujeme ze nechceme obaja deti ja mam 33 on 38

janickacrazy
9. sep 2022

aha, tak v tom pripade to možte skúsiť a ty skús popracovať na sebe, aby si sa trochu viac ovládala a skúste sa nerozchádzať pri každej druhej hádke, určite sa dá na tom popracovať, napríklad ked vidíš, že už sa hádka stupnuje, odídeš do inej izby, porozprávate sa potom neskor