Dobrý deň sme spolu s priateľom 2 roky v decembri bude rok čo spolu bývame. posledné týždne nám začal upadať sexuálny život.priateľ je milý,nežný dáva mi najavo lásku pozornosť .. lenže nejakú iniciatívu k sexu nemá.. alebo mať prestal.. ráno ide do prace počas dňa mi zavolá keď je v práci a aj keď ide z prace,keď sme spolu po práci tak pozerame seriál či sa rozprávame potom ideme spat.. spíme pri sebe neotoci sa mi chrbtom že by má mal na háku,objime ma atď. Stále mi povie že ma miluje zaujíma sa pýta sa ako mi je čo robím atď..Ibaze sexu mame poslednu dobu pomenej a neviem či sa mám toho báť že či ho to prestalo baviť alebo mame take obdobie a mám počkať a riešiť to až po nejakej dobe? Momentálne sme mali sex naposledy pred dvoma týždňami..inokedy to bolo pravidelne... mám z toho zly pocit ako by sa malo niečo stať
Moze byt unaveny z prace. Musi vzdy iniciovat sex len muz? Mozno caka na teba
@anjelicek26 má novú prácu vymenil,pracuje tam cca tretí týždeň a je tam skoro cely deň ale aj tak mi to príde divne neviem či to mám začať riešiť alebo ešte počkať
@maranta_leuconeura aj keď ja zacnem neodmietne no vidim na ňom že radšej keď nieje nič skôr by som povedala
@ninkanina tak ale cez vikend v praci nie je, tak si spravte pekny vecer... my sme spolu 18 rokov a taku pauzu sme mali snad len po porode 😂
@ninkanina tak sa ho na to spytaj. Tu to nevyriesis. Podla mna je to normalne, dva tyzdne nie su extremne dlha doba a z nicoho by som ho nepodozrievala. V zivote este pridu aj dlhsie abstinencie :D My tiez radsej uprednostnime kvalitu a ked sme unaveni, nechame to na inokedy
@anjelicek26 momentálne pracuje aj v sobotu pretože ešte nevie všetko ako má vedieť.. ale keď sa ho opýtam či je unavený povie že nie alebo tak.. skôr mi príde že sa tvári že je všetko super a nieje aspoň v jeho v hlave no nechcem vyzerať za nejakú histericku ženu ktorá hneď rieši všetko.. tak neviem či počkať ako sa to vyvinie ďalej a nechať tomu voľný priebeh nechcem na neho tlacit aby to bolo ešte horšie fakt neviem nemala som ešte takýto problém..
tak podla toho co pises to kludne moze byt aj z robotu, tiez si nemyslim ze by ta nemal rad alebo ze by si ho nepritahovala len sama pises ze tam byva dlho tak toho ma jednoducho na zaciatku moc a chce si po praci oddychnut.
My spolu bývame 4 mesiace a už 2 sex nebol vôbec a keď mám ja iniciatívy tak ma zo seba zhodí. 😃 Kašlem už na to. Tvoj aspoň ostatné nežnosti nezanedbava
Možno len nemá chuť, možno má toho veľa, treba sa o tom porozprávať, lebo aby toto nebolo zvykol a upadnete do toho, že budete mávať sex raz za mesiac a teda to vzťahu potom si myslím neprospieva.
@henriettak práve toho sa obávam a aj toho že možno už to nieje to čo by chcel a proste neviem či počkať alebo hneď riešiť
Nemala si s ním bývať...to je základný problém...vidí ťa nonstop a všade...tiež by ma to už nebavilo
Nevidím problém v Tom aby si bola iniciátor ty
@elizabet173 myslím že aj ja že radšej počkať.. keď je v práci stále mi zavolá hovorí mi o tom čo robí atd.. tak mi nepríde že by sa o mna nezaujímal ak by nám vzťah upadal nemyslím si že by mi volal a mal snahu mi o všetkom rozprávať.. len ešte sme nemali situáciu kedy nám upadol sex.život tak som z toho zaskočená a nechcem robiť unáhlene rozhodnutia a skôr pokazim ako niečo napravím
@anita6666 Anitka ty a tvoje antipsychologické rady 😀
sa čudujem, že si jej ešte nenapísala že on už ma urcite inu lebo sa na tu svoju nemože pozerat 😀 bože dievča, daj si už pokoj s tymto koníkom
@elizabet173 myslím si že takto to bude správne lebo teraz to riešiť asi nemá zmysel a jediná jeho odpoved by aj bola že je unavený z práce
@mrva presne 🙂
@uprimnazienka 2x do mesiaca je na tak mladých ľudí naozaj málo. to ja mám viac rokov ako vy a nevydržím ani pár dní 😀 ale keď vám to vyhovuje tak budiš 🙂 hlavne je že ste spolu šťastní a že tam nie je odmietanie, že jeden nechce a druhý chce moc.. to je na palicu
@uprimnazienka aj ja si myslím že to nieje o veku ľudí .. my sme mali doteraz normálny sex.život ale som na začiatku 7 mes. takze to môže byt aj tým ale to mi príde divne keďže nemám rizikové a ani nejaké veľké brusko nemám.. a priateľ v správaní sa správa ku mne super plánuje našu budúcnosť o malom stále rozpráva ako sa teší,tak isto stále rozpráva že by sme sa mali vziať (aj keď pre mna to nieje niečo čo chcem robiť ako tehotná momentálne) ale myslím že by to nenavrhol ak by mal záujem o niekoho iného či by nebol spokojný takze neviem, pockam ešte nejaký týždeň a aj tak sa ho opýtam či sa niečo nedeje. 🙂
Tak pri dvojrocnom vztahu a len 6 mesiacoch spolocneho byvania je taka dvojtyzdnova pauza celkom dost :( Pokial nema vyslovene kopu stresu v praci a neriesi stale v hlave nieco, nie je dovod nemat sex... aspon ja to tak vnimam, je to mlady zdravy chlap... milovat ta miluje urcite, ale co sa mu deje v hlave...