Baby poradte mi. Pred pôrodom to zacalo byt take z mojej strany čo sa sexu tyka, ze nemam extra velke chute na sex, ale moj chlap by kludne aj kazdy den a kludne aj 2x denne. Skripe to medzi nami, hovoril mi, ze to uz nezvlada, ze ho stale odmietam, ze je chlap, ze to potrebuje atd, uz padlo par krat aj to, ze to nema medzi nami zmysel, ze to uz nevydrzi.. mame 1,5 rocneho synceka. Odkedy sa narodil vela veci sa zmenilo, sex mame 1,2x do tyzdna, niekedy len raz, uz sa stalo, ze sme cely tyzden nemali. Ja si myslim, ze to je uplne normalne, s dietatom to tak byva.. hádame sa kvoli tomu, nevie to pochopit, mysli si, ze sa mi uz nepaci, ze ho nechcem atd co nieje vobec pravda. Co si o tom myslite? Mate podobne skusenosti? Poradte prosim. Dakujem.
preto je najlepsie ak su spolu dvaja s podobnym sexualnym apetitom, chlapom 1 x tyzdnne naozaj nestaci, ale tak zase...vsetko sa da nejak zosuladit
My hocikedy nemáme aj mesiac, ja nemám absolútne chuť a som totálne na odpadnutie každý večer 🤷 trápi ma to, aj jeho, rozpravame sa o tom, ale vyslovene sa kvôli tomu nevadime
bud je este velmi mlady, alebo sa nudi, pracujuci clovek 2 x denne?
tak nech ti viac pomaha a budes menej unavena. unava robi vela v tejto oblasti. mozno skus na podopru apetitu nejake bylinky.
@rebekeaa urcite chlapa zapratat,aby ti viac pomahal v domacnosti.Ty nebudes unavena a budes mat chut na sex.
V dlhodobom vzťahu úplne normálna vec... Ale veď nech skúsi inde, len aby neskončil potom, že bude rád raz do mesiaca...
Ked chce mlady pan jaru a rozradostenu zienku vecer v posteli, tak by sa mal snazit aby ta jeho zienka nepadala kazdy vecer do postele mrtva od unavy. Takze pekne krasne mu zadielit robotu, nech sa snazi o to aby jeho zena nebola kazdy vecer ako zombik
@rebekeaa áno, s dieťaťom je to iné, žena je vyčerpaná a večer padne do postele ako vrece zemiakov. Volaktori chlapi to ale nechápu lebo to nikdy nezažili a myslia si, že materská dovolenka je ozaj dovolenka. Plus keď je muž ktorý nič doma nepomôže a ešte čaká, že žena na neho večer celá nažhavena skočí tak potom vznikajú nezhody a sklamania. Ďalšia vec je nájsť kompromis lebo stále si aj žena svojho muža a keď to, čo potrebuje nenájde doma, bude hľadať inde. Od neho je sebecké čakať, že to bude ako predtým za mlada ale ty ho zase nemôžes odsunúť úplne mimo a spraviť s frekvencie každý deň, frekvenciu raz za týždeň a čakať, že to bude dlhodobo v poriadku. Porozprávajte sa o tom, čo by bolo prijateľné pre oboch.
@elizabet173 tak majú byť plnohodnotni rodičia a majú vedieť, že o dieťa sa treba starať aj bez toho aby im to žena hovorila a pripomínala alebo prosila o pomoc. A keď má niekto za muža blbečka čo si myslí, že má doma opatrovateľku a slúžku ktorá mu ešte každý večer spraví s úsmevom na tvári rohožku tak chlapec je totálne mimo. Ja toto nepochopim lebo to nepoznám, môj muž odkedy sa narodili deti, sám od seba začal viac pomáhať a nemusím mu hovoriť, ze pri deťoch mám logicky viac práce a menej času aj energie. No ale asi nie všetci sú takí uvedomelí, bohužiaľ. A ano, takých treba nechať samotných na víkend doma len s deťmi aby sa prebrali do reality. Hneď by ich prešla chuť každý deň trtosit.
sex 2x denne 365 dni v roku je zavislost a este ked je tam podraždenie a nervozita, ze nema svoju davku - je to jasne Raz za čas sa to da,ale každy den 2x denne? aj najlepšej čokolady sa človek preje, on nech uberie, ty trošku pridaj..ja si myslim, žeby to šlo sa stretnut niekde na pol ceste
Nevidím Vám do bytu/ domu. Ale myslím si,že možno to sexuálne libido bude aj preto také malé,lebo nonstop možno riešite dieťa. 1,5 je malý vek,všetko sa učí,skúša,začína rozprávať a vy naňho musíme dávať stále pozor a musíte stihnúť aj domacnosť. Čo keby si urobíte víkend voľna, malého dáte postrážiť osobe,ktorej dôverujete a vy s manželom pojdete na Wellness pobyt? Hlavne tam nebudete riešiť nič,iba sa budete venovať jeden druhému. Skúste,a keď nezaberie, skúste vyhľadať sexuologia. Veľa ľuďom to pomohlo❤️
@rebekeaa pokial predtym ste castejsie a teraz raz za tyzden alebo aj menej tak nie, nieje to normalne nech si ludia hovoria co chcu. Su aj ine alternativy ako sa mu vies povenovat. Vzdy sa cez den da najst aspon 15 minut na rychlovku, kto tvrdi ze nie klame. Len tak dalejh pokracuj a potom nebud prekvapeny ze tvoj muz chodi ,,na kavu´´ ku susedke.
@viestta uplny suhlas, ale je tu jedno velke ale. Su muzi ktorí v domacnosti pomahaju a ked sa zeny nemozu vyhovorit ze sa muzi nezapajaju do domacich prac, najdu si nieco ine. Zazil som to s byvalou. Pokial obaja chcu chut sa najde, pokial nie prichadzaju vyhovorky rozneho charakteru. A navyse sex je oddych nie praca, a hlavne ked si uvedomime ze vacsina zien je pri sexe skor pasivnejsia.
@marca12 s tou fyzickou aktivitou to nie uplne plati u muzov. Pokial som pracoval manualne 8-9 hodin denne mal som pocit ze mam viac chut na sex ako ked mam teraz sedavu pracu. Nebol problem robit na stavbe tazku fyzicku pracu a potom sa tesit na vecer na priatelku. Zrejme to ma nieco spolocne s pohybom, testosteronom atd. Ano cize muz musi zene pomahat doma, ale cakat ze potom sa zvali unaveny do postele a dat pokoj nieje spravna strategia. 🙂
@sergejj sex 2x denne ma maniak a este 365 dni v roku, to je proste nonsens. obcas nech si chlap vypomôže sam, a ja mam normalny vztah k sexu, ziadna frigidita ale- to je zavislosť..Že si niektora nauči tak chlapa, a potom pride dieta a nevladze...ako hovoriš, sex ma byt radost..dost dobre si to neviem predstavit sex 2x denne. asi by som zamykala v spalni
@karolinakr To ze dva krat za den je popis zeny, otazka je ci to tak je. Vieme ze zeny ked su nahnevane rady zvelicuju a prehanaju. Ano 2x za den moze byt vela ale napr. kazdy druhy den si stihnu aj oddychnut. Mimochodom vzdy by bolo zaujimave si precitat popis druhej strany, pri kazdom ,,stazovaní a pripade´´ ludia bud nepovedia vsetko alebo len subjektivny pohlad zo svojej strany, pokial nema ako druah strana oponovat. Ale pokial tam je zavislost na sexe tak to treba poriesit cim skor. 🙂
Myslim ze to bolo myslene obrazne, lebo chlapi povacsinou chcu casto. Ale nechapem preco by malo byt normalne mat.pri dietati iba raz za tyzden. Normaln e je, ako.to vyhovuje obom. My mame tri deti a bezne sme to mali aj trikrat za tyzden.
@rebekeaa
Dávajte si na toto pozor vo vzťahu! Som si vravela,že je to len obdobie - tehotenstvo, pôrod,kojenie a opäť po druhýkrát..no proste hormóny si to zariadili po svojom,že túžba nebola,aj keď som ho mala veľmi rada,ale nepotrebovala som to tak často k životu ako on. A najmä som mala pocit,že muž ma nechápe!!.Ale je to o pochopení určitých vecí a robiť toho druhého šťastným, začať od seba..ale najmä mojim pričinením a odmietaním, sa isté veci nedajú vrátiť späť a prechádzame si krízou...čiže ak sa dá a je záujem pracovať na vzťahu-veľa komunikujte a chápte jeden druhého a jeho túžby,potreby, aby raz už nebolo neskoro,že sa partner zasekne..pekný deň
@sergejj ale sex 2x denne den pri dni uz asi nebude taka relaxacna metoda ako sa mi pokusas nahovorit. A cim som starsia, tam viac rozumiem tomu, co kedysi na tuto temu povedal byvaly kolega. Radsej menej, ale poriadne. Pretoze sex je predovsetkym o porozumeni, suzneni a mali by si ho uzivat obidvaja.
@rebekeaa ak sa tebe nechce a mužovi sa chce tak treba vyskúšať iné alternatívy sex nie je jediná možnosť k uspokojeniu