Vzťah a myšlienky na sex s iným

2. feb 2024

Ahojte, rada by som sa zverila so svojími momentálnymi pocitmi, možno ste si niektorá zažili niečo podobné alebo mi vy staršie a skúsenejšie budete vedieť poradiť 🙂

Som vo vzťahu 7r, sme spolu od základnej a s nikým iným som vo vzťahu ani sexuálne nežila.
Klape nám to, nehádame sa, sex je super, niekedy mám pocit, akoby sme spolu boli len mesiac a tie pocity prvotnej zamilovanosti neodišli 🙂 takže všetko je ako má, len ja mám v sebe nejaký konflikt....
Mátajú ma myšlienky na sex s niekým iným, akoby zvedavosť? Aké to môže byť? Od svojho okolia stále počúvam že som mladá a mala by som skúsiť všetko, porovnať...
S priateľom sme sa o tom bavili okrajovo, on spomenul že ho to občas tiež napadne že sme spali len spolu zatiaľ čo naši kamaráti majú x príhod a zážitkov...
Myslíte si, že by som mala navrhnúť náš vzťah trochu otvoriť? Zveriť sa mu so svojimi pocitmi?

pribinak
2. feb 2024

Čo presne znamená trochu otvoriť Váš vzťah?

grof_monte_christo
2. feb 2024

Co od tohto otvorenia vo vašom vzťahu očakávas? Podľa mňa je to začiatok konca.

januska12323
2. feb 2024

Tak buď nemáte žiadne problémy alebo to chcete skúsiť s niekým iným. Ja žiadne medzitým nevidím. Ako si to predstavuješ? Zavoláš niekoho do trojky alebo sa každý vyspí s kým chce a doma budete porovnávať zážitky?

egonsk
2. feb 2024

ked je koze dobre, ide tancovat na lad.
... ak raz prekroci niektory z vas tuto hranicu, je to koniec vasho vztahu, ci si to pripustis, alebo nie. Proste cervik tam ostane vrtat a napokon to bude mat non-happy-end.

domkakvet
2. feb 2024

To bude asi vekom, v mladosti clovek rozmysla nad tym vyskusat toho viac, ked je uz clovek starsi, tak si uvedomi, ze cim menej partnerov tym lepsie.

alickapusinka
2. feb 2024

Nechápem toto mám vzťah a chcem spať s druhým však to je nevera. U mňa by to bol definitívny koniec.

vilma7
2. feb 2024

Zveriť sa mu určite môžeš, aspoň uvidíš aký bude mať k tomu postoj. Čo s tým urobíš ty, je len na tebe. Ale ja by som určite neriskovala fungujúci vzťah, hlavne keď to klape ozaj po všetkých stránkach. .

Vyspať sa s niekym určite môžeš keď chceš, ale nemusí to mat len pozitívny efekt. Vidím v tom viac negatívum, môžeš:
- ublížit partnerovi
- zničiť vzťah
- nikdy už taký vzťah nemať
- celý život lúhovať ten krok

Sex s niekym iným môže byť oveľa horši, aký mávaš teraz, zistíš že to vlastne za nič nestálo a budeš to ľutovať do konca života. Ďalej sex s láskou sa nedá porovnať so sexom bez nej...atď atd

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. feb 2024

Ďakujem za odpovede, časom s ním o tom určite pokecám keďže popud je z oboch strán 🙂)

miadi
4. feb 2024

Naco je dobre porovnavat? To nemusi skoncil len sexom ze si poviete bol som s takou co mà vlasy inej farby ako ty a jej chamajda voni medom tvoja je ako treskovy šalat. ., Ja som dnes zazila nieco super bolo to ako vo filme zdvihol mà do vzduchu oprel o stenu a penis mal vacsi hrubsi a vydrzal Kym som mala dva orgazmi .. casom by si porovnavala Aj ine veci a stymi sex partnermi by mohol vzniknut vztah , zacali by ste porovnavat aj mimo postelove veci a zistili by ste ze vlastne spolu vas uz nic nedrzi ze chcete nieco uplne ine. Neverim ze si zalubena ako na zaciatku a vsetko krasne klape, to by ta tak nelakalo skusit nieco ine. Lebo tym riskujes ze vas vztah sa rozpadne. Open relationship nie je pre kazdeho. A ci je to pre vas zistis len ked vyskusas..

katkazocele
4. feb 2024

@domkakvet bohužiaľ tú Svätú Pravdu- že menej je Viac, ľudia zistia až keď majú na konte dvojciferné číslo, stretnú vážne skvelého človeka, zaľúbia sa, plánujú svadbu, a v duchu ich to začne hrísť , že sa tak ľahko odovzdali iným, že mohli mať niečo špeciálne len s aktuálnou láskou. Ale dnes je majorita spoločnosti nastavená na polygamiu, takže moje monogamné myšlienky radšej si nechám pre seba 😅

fido69
4. feb 2024

Ak vás to láka oboch, tak si určite jasné pravidlá a skúste napríklad nejakú swigers party. Na začiatok bez sexu - môžete sa predvádzať pri sexe alebo vzájomne sa očumovať alebo vyskúšať dotyky niekoho iného. Kde je vôľa, tam je cesta.

hsjdudhdbd
6. feb 2024

No ked ta prenasleduju taketo myslienky na inych muzov uz v rannom vztahu poloz si ruku na srdce co bude za 10rokov

mqkm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mqkm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vler
3. mar 2024

@hsjdudhdbd v rannom vztahu? Su spolu 7 rokov

hsjdudhdbd
3. mar 2024

@vler to som prehliadla tak v tom pripade uz je to nida stym parnetom v sexe

dorothee
3. mar 2024

Poznam niekolko vztahov uz dospelych zrelych ludi,ktory maju cely zivot iba jedneho sexualneho partnera a su velmi spokojny vo vztahu a stastny..Nechaj si myslienky,tie ti nikto nevezme,ale nedodrb si kvoli tomu funkcny vztah a nepresuvaj tieto myslienky do reality..