Vzrušuje ma, keď ma priateľ bije, škrtí a nadáva pri sexe

4. jún 2021

Myslíte si, že je normálne, ak ma vzrušuje, keď ma môj manžel bije, škrtí, nadáva mi a spôsobuje mi bolesť pri sexe?

janai1
4. jún 2021

Záleží ci sa ti to paci alebo nie 😂 pre niekoho to je normálne pre niekoho nie

nafka0483
4. jún 2021

Pre mna nie, ale su ludia, ktorych taketo praktiky vzrusuju.

1mata
4. jún 2021

Pokial sa ti to paci, preco nie. Mne osobne sa to paci, ale ked skoncime musi sa premenit na toho mojho laskaveho 😉

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leuchtturm
4. jún 2021

normalne to nie je, tusim to spada do kategorie uchyliek, konkretne masochizmus. Ak je tvoj manzel sadista, tak ste si sadli ako r*t na serbel 😉

columbine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
4. jún 2021

Nie

sissy27
4. jún 2021

@leuchtturm a čo je normálne? Misionár v prísnej tme pod perinou každú párnu stredu? 😃 ak ich to oboch baví takto, tak je to v absolútnom poriadku, nikomu tým neubližujú, žiadny zákon neporušujú. Každému vyhovuje niečo iné.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
masinka
4. jún 2021

@viestta ta tema sa povodne volala nejako inak, to zase len niekto premenoval bez toho, aby si precital o co ide

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuchtturm
4. jún 2021

@sissy27 nemam chut filozofovat o normalnosti, ale ked sa spytas stovky ludi, ci sa nechaju radi pri sexe preplieskat a ponizovat, asi 95 opytanych povie, ze sa im to nepaci.

katkati
4. jún 2021

Mna keby pri sexe udrel, bol by to náš posledný sex. Neznášam násilie v akejkoľvek forme, takže podla mňa nie je to normálne. A od misionára 1x týždenne a bytim je neskutočne veľa vzrušujúcich praktík a polôh bez násilia. Netreba zovšeobecnovať, že keď nie bitka, tak nudný sex.

sissy27
4. jún 2021

@leuchtturm možno by si bola veľmi prekvapená ako ďaleko si od pravdy s tými 95% 😃
Tvrdý sex nie je žiadna úchylka a sado-maso je tiež niečo iné 🙃 ale ani to sa nelieči. Podstatné je len nájsť partnera / partnerku s rovnakými preferenciami.

petulda333
4. jún 2021

@leuchtturm lebo to nik neprizna. A aj keby, stale je tu 5% kt sa to paci. Normalne je to, co dvom ludom vyhovuje a nie niekomu dalsiemu.

leuchtturm
4. jún 2021

@sissy27 kedze sa asi nechavas mlatit od svojho chlapa, tak si nahovaras, ze je to normalne, len aby nesiel za inou. Lieci sa len to, co sa oplati a sposobuje nejaku spolocensku skodu.

beliskova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petulda333
4. jún 2021

@leuchtturm to myslis vazne co tu pises? Boze moj 🙈🙈🙈

matkahelka
4. jún 2021

@leuchtturm ale prestan. v sexe je dolovene vsetko, co vyhovuje obom. ci si nadavaju, ci sa biju, ci maju oral, ci anal, ci pomocky, ci bez, ci sexuju po tme pod perinou, ci v kuchyni na stole... podmienka je, ze to musi vyhovovat obom. vsetci mame sexualitu niekde inde, a tym padom aj tie hranice. tak ako je pre mna nepochopitelne, ze zenu treba prehovarat na sex, tak je pre inu nepochopitelne, ze ja nemam problem sexovat x krat denne. tak ako je pre teba mimo pochop, ze niekoho plieskanie po ritke a skrtenie rajcuje, tak pre inu je mimo pochop, ze teba to nerajcuje.

sissy27
4. jún 2021

@leuchtturm ja som tá posledná, ktorá by robila niečo nasilu aby ju chlap neopustil 😃 už máš dosť rokov na to aby si mohla pochopiť, že naozaj je v sexe normálne to, čo vyhovuje všetkým zúčastneným. Že tebe niečo nevyhovuje je tiež úplne v poriadku, ale neznamená to, že si tá vyvolená, ktorá určuje normy 😉

kitycat
4. jún 2021

Uzivaj si kym ta to vzrusuje

leuchtturm
5. jún 2021

@sissy27 bez si radsej pozriet vyznam slova normalny

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1mata
5. jún 2021

@beliskova 🤣 vies ako to myslim 🤣

ruzasipova
6. jún 2021

Ak je to len pri sexe a paci sa vam to obom, tak je to uplne v poriadku a normalne.

bobacik88
8. jún 2021

@viestta haha,joj,ani nevie,aku mas pravdu

anja27
8. jún 2021

Az takto daleko som ja nezasla zatial 😁 ale ja mam napr tiez radsej tvrdsi sex nez nejakw neznostky pre mna je to nuda a nebavi ma to ani

bobacik88
8. jún 2021

to nie si sama veru,kto ma rad take.

slovakboy
8. jún 2021

Je to úchylka ale ak je neškodná nestupnuje sa to a našli ste si svoj sexuálny stereotyp tak sa tým netráp. Stereotyp nemusí byt zlý ak nikomu už viac iné nechýba.