Ahojte máte to niekto takto? Že vás vzrusi hocičo ci už obrázok nejaká veta kniha co sa týka sexu dotyky bozky a myšlienky ale keď dôjde k sexu ochabne to a nič to pre vás neznamená? Nemôžem povedať ze sex patrí medzi veci ktoré milujem a medzi nejaké moje záľuby. Chyba mi chlap bozky objatia hladkanie. Ale samotný sex mi nič neprináša. Stojí ma veľa úsilia podstúpiť ho hoci aj s milovaným človekom nechce sa mi som lenivá a viem ze by som sa mala viac snažiť. No nejde to. Libido mam vysoké a fakt som vzrušená často až príliš. Aj orgazmus svojpomocne mám do 3 minút ak sa veľmi snažím. 🤷♀️ Ja neviem no. Či som jediná alebo to je normálne aj takto
Este je tu moznost, ze ta vzrusuju predstavy viac ako realita. Lebo tie su neuchopitelne, su presne take, ake ich chces mat (doslova na mieru) a to im dodava šťavu.
Kdezto realita je realita. Dotyky druhej osoby nikdy nebudu na mieru, bozky tiez nie. Takze je to pre teba rusive a tvoje vzrusenie v sklamani opadne.
Ked si vsak na tie dotyky zvyknes a zohrate sa, zacnu byt na mieru. 🙂
tak potrebujes vzrusujuceho partnera.. nielen milovaneho 🙂
Skus partnera sexom obdarovat,mozno ta to prekvapivo bude bavit viac ako riesit tolko seba ...
Co myslis sexom? Pri sexe nemas dotyky, bozky, hladkanie? 🤔 Ci myslis len samotnu suloz? Opat-to sa ta partner pri tom nedotyka? Ked nic necitis vo vagine, co sa niektorym zenam stava, je problem povedat partnerovi, aby sa venoval popri tom aj inym castiam? Snad mas nejake erotogenne zony? Musis mu to odkomunikovat, alebo mu aspon naved ruku bez slov. Chlapi nevedia citat myslienky
Nie si už veľmi zvyknutá na masturbáciu?
No je veľa člankov o tom, že masturbacia znižuje zažitok pri ozajstnom sexe...lebo je ľahke ziskať silny tlak na tie citlive miesta masturbaciou..co pri sexe je to hlavne o tom paetnerovi a spoznavani sa, o suhre pri milovani a pod.
Určite by som prestala s masturbaciou a uvidis, ze si sex budes viac uzivat a tesit sa nan 🙂
To znie ako neschopny/nekompatibilny chlap :D