Vždy uprostred konverzácie s priateľom odídem

9. okt 2023

Ahojte všetci...mám jednu naozaj blbú vlastnosť a to je odchádzať uprostred konverzácie s priateľom jednoducho sa bavíme o problémoch a keď začne hovoriť nejaké nepríjemnejšie veci sa postavím a odídem 🤦🏻‍♀️ akoby som nevedela zniesť tie zlé veci, len tie dobre...viem, že to je veľmi zlé a zachviľu na tomto vzťah stroskotá, pretože sa nám to začalo naozaj kopiť...budeme spolu tento víkend, alebo možno až ten ďalší chcem sa s ním porozprávať, ale keď on niekedy vyťahuje také veci, že sa to nedá počúvať, alebo sa s tým jednoducho neviem zmieriť a bolí to...

bronkax
9. okt 2023

Takýchto ľudí neznášam. Nehnevaj sa. Ale keď sa rieši problém konverzuje sa je priam neúctivé voči tomu človeku postaviť sa a iba tak odísť. Väčšinou sa stretávam s takouto vlastnosťou u mužoch ale teda klobúk dole že si si našla chlapa ktorý chce a vie rozprávať o problémoch a ešte ich chce aj riešiť. Možno sa to otočí v budúcom vzťahu.

viestta
9. okt 2023

Ake veci vytahuje? Lebo niektore veci by sa vytahovat nemali ale na druhej strane to maju byt uzavrete veci. Ked ste ich este stale neuzavreli, tak sa prekonaj a uzavri ich. Spolu s nim ich uzavrite. Ked ho nechas sediet ako debila, tak myslim si, ze za chvilu bude uzavrety aj vas vztah.

alickapusinka
9. okt 2023

TY si čo nechaj ho normálnej žene a TY si nikoho nehľadaj si nevyzretá taká ešte pubetiacké správanie. Normálny človek odíde od konverzácie nie je život len o dobrom peknom život je aj o zlých veciach smrti človeka. O chorobách a TY mu tak prejavuješ že ťa to nezaujíma lebo ide hovoriť o zlom. V živote je to aj o dobrom aj o zlom. Smrť, choroby, zloba závisť neprajnosť toto je v živote je to zlé ale v živote to musí byť ako je dobro zdraví človek, bohatý, milionár to sú dobre ale v živote to je aj o zlých veciach.

petamich
9. okt 2023

ake veci vytahuje? lebo tazko takto povedat, kazdopadne nie je uplne vhodne odist uprostred diskusie na druhej strane ale ak ta uraza, zranuje, tak sa to da ciastocne pochopit, na tvojom mieste by som mu ale povedala, ze to nie je v poriadku (nech uz ti rozprava cokolvek) a ze by si rada diskutovala konstruktivne a ak nie, tak to dodiskutujete, ked to konstruktivne pojde

autor
9. okt 2023

@petamich Zadarilo sa nám po krátkom čase bábo...a jednoducho mi nepriamo navrhoval aj potrat, preto som odišla uprostred konverzácie...alebo sms sa minule pohádali, potom sme sa o tom rozprávali a povedal, že keď sa budeme v jednom kuse hádať mi bude posielať výživné a malé vydávať tak...preto som odišla znovu

amelie2017
9. okt 2023

To si ty s tymi fotkami byvaleho?

mimka1402
9. okt 2023

@amelie2017 tiež som si všimla rovnaký štýl písania.

autor
10. okt 2023

@amelie2017 ? Nie

petamich
10. okt 2023

no neviem, ja mne osobne by sa tiez nepacilo, ak by si odisla uprostred konverzacie 🤷‍♀️ chapem, ze sa ta to dotklo ale co si tym vyriesila? proste si sa ho mala spytat, ako to myslel a ci ti prave navrhol potrat? a mali ste to riesit, lebo naozaj si neviem predstavit ako chces vo vztahu riesit veci, ktore este nastanu, budes vzdy odchadzat, nechas to vyhnit? vratili ste sa aspon k tej teme neskor?

zanka777
10. okt 2023

Ja by som ťa za toto zabila... Mala som takého ex ... Veď to je úplne na nervy keď človek nevie riešiť problémy alebo nepríjemné veci v živote alebo o nich diskutovať.....naznasam to
..u mňa to je jediné.... Len zbabelec sa zoberie a ide preč od debaty ktorá je pre vzťah potrebna aby vyčistila vzduch

domkakvet
10. okt 2023

Poslat ta na potrat, to co je za cloveka.

mysicka36
11. okt 2023

Ak by ma partner posielal na potrat, odídem nielen od konverzácie ale aj zo vsťahu... Treba konkretizovať, či ti hovorí o potrate alebo ti vyčíta nevypraté veci, ktoré si chce vziať do práce.