Vyznanie lásky

domkakvet
25. feb 2023

Ahojte, prosím vás o radu, budem vyzerať ako pubertiačka, ale určite niesom. Páči sa mi jeden chalan a myslím si, že aj ja jemu, ale problém je ten, že on nevie urobiť prvý krok a ak sa rozhodne, že ho urobí, tak prejde rok a keď ho urobím ja, tak zoberie nohy na plecia a utečie, už to tak bolo v minulosti, tak že viem o čom hovorím, tak že mám čakať, alebo čo mám robiť?

bajka16
25. feb 2023

Joj ale veď na svete je toľko veľa mužov. Prečo čakať na niekoho kto utečie? To má aký zmysel. 🙈 Obid ho okľukou a najdi takého, ktorý ťa chcieť naozaj bude a užívaj si život.

bloger
25. feb 2023

@domkakvet To musíš vedieť ty, že či ti za to čakanie stojí.

lindous
25. feb 2023

Myslím si, že to neberie vážne, možno ho baví sa doťahovať (keďže si myslíš, že sa mu páčiš, nejaké náznaky asi dáva), ale nič viac... keby mal záujem tak to vieš a keby to bolo naozaj len o tom, že je hanblivý a bojí sa prvého kroku, tak sa nezľakne, ale ocení tvoj prvý krok...

janetinka27
25. feb 2023

@domkakvet ahoj a co myslis tym,ze to tak bolo v minulosti? Uz usiel? Alebo vtedy v minulosti to bol iny muz?

domkakvet
autor
25. feb 2023

@janetinka27 Už raz ušiel.

rosavia
25. feb 2023

@domkakvet Podla mna, ak to nie je pubertiak a ozaj sa mu pacis, tak ten prvy krok urobi. Ak nie, tak ho to velmi netankuje.

macekovam
25. feb 2023

@domkakvet tebe?

h2
25. feb 2023

@domkakvet Čiže ty už si raz prvý krok urobila, on ušiel a teraz sa pýtaš, či máš ten prvý (vlastne už druhý) krok urobiť zase? No jasné, že nie! Nájdi si normálneho chlapa, čo pred tebou nebude utekať.

terry658
25. feb 2023

@domkakvet určite by som nerobila prvý krok teda druhý opätovne. Asi by som si s ním sadla a povedala mu, že chápeš, že nemá záujem. Ty si sa už vyjadrila a je čas sa pohnúť ďalej. Teda ak je to dobrý kamarát, ukončila by som ten vzťah s tým, že chceš nájsť niekoho, kto bude chcieť byť s tebou a že tento kamarátsky vzťah s ním Ťa v tom brzdí, pretože ešte stále máš k nemu určité romantické city.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimi2018
25. feb 2023

@domkakvet ahoj zabudnúť na neho a orientovať sa na niekoho nového.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elysiacik
27. feb 2023

Ak neurobíš ty prvý krok budeš čakať zbytočne podľa mňa, ja už takéto veci neriešim a keď niečo chcem si za tým idem, len tak dosiahneš svojho.