Co by ste robili, keby ste si mali vybrat medzi muzom svojich snov, ktory je presne podla vasich predstav. Ma dobru pracu, vybornu povahu, milujuci, pozorny, inteligentny, vyborne si rozumieme, mam ho velmi rada ako cloveka a kamarata, dokazeme sa rozpravat o comkolvek. Ale akosi ma vobec nepritahuje. Neviem si ani predstavit ho pobozkat, nie este sex. Neviem, ci by som vedela zit s clovekom, s ktorym by som sa musela nutit do sexu.
Alebo by ste boli s muzom, ktory vas neskutocne sexualne, chemicky pritahuje, ale nesplna nic, co od muza ocakavate (pije, fajci, robotnik, zaletnik). Ale v jeho pritomnosti som jak zmyslov zbavena, lebo je tam nieco chemicke, co neviem ovplyvnit.
Teraz co?
Tretieho
a to su v tvojom zivote len tieto 2 moznosti? ja myslim ze nie.
Moze byt muz c. 1 akokolvek uzasny, raz ked ho vnimam ako brata, tak sa nikdy manzelom nestane.
Muz c. 2 - NIKDY!!! Ani pusa!! Chemia je dolezita, ale nie najdolezitejsia. Potom tu vidis prispevky od zien, ktore otehotneli, chlap im dal bye bye a ony sa uz len cuduju, ze kde spravili chybu.
Inak, nechapem preco si zaradila "robotnik" do takej konstelacie. Ako pokial vyslovne chces mat uza urcitej vzdelanostnej kategorie, ok, ale urcite robotnik neznamena nieco negativne v zmysle zaletnik, chlastac...
No ona ta chemia rokmi vymyzne a tebe ostane iba ten chlastac. Zas pri č.1 ta chemia mozno naskoci a ty ziskas muza snov. Ale kedze muza c. 2 by som si nikdy nevzala a s c. 1 by si asi ty neriskovala, tak by si mozno mohla zvazit č. 3 ako uz spomenula @katkamatka7
Hej, tie chémie sú take, že si ženy narobia s idiotmi deti a potom na mk vyplaksvaju že pije, mláti, podvádza, ale sex je super 🤦🏽♀️
Strašné .... Nechápem, ako vôbec môžeš uvažovať o takom mužovi..(myslím toho 2.) 🤦🤦
inak tiez nechapem preco by mal byt robotnik automaticky nepouzitelny pre zivot. Moj muz je sikovny robotnik (vedel by postavit dom od zakladu po strechu/ a je to ten najlepsi muz na svete, ktoreho by som nemenila za nikoho na zemeguli. Aj jeho kolegovia su spravni chlapi. Vacsina vratane neho nepije, nefajci,zeny si vazia, takze nechapem to polarizovanie. Poznam pravnikov, lekarov, co su chlastaci, v rodine neporiadok, pravnik dokonca odprevadil svoju zenu do blazinca aby si mohol uzivat s milenkou. Penez ako plevel a charakter nikde.
Uzi si s tym druhym ale bacha aby ti neostala pamiatka a hladaj tretieho.
Záletník? Pije, fajčí? Ruky preč. Ten prvý je kamarát na roky rokúce.
Okolie Teba je množstvo chlapov, mužov, ktorí bojujú o Tvoju pozornosť. Toho, ktorý Ti rozbúši srdce, pri ktorom sa Ti zastaví dych, to je kúsoček chémie. A radšej neočakávať vzdušné zámky, lebo príde sklamanie.
No bola si s tým prvým aspoň na rande? Ak nie, tak to skús a uvidíš, možno iskra preskočí neskôr. U žien to niekedy môže trvať dlhšie. Ja som tiež s mojím mužom na prvom rande nešla sa z neho zblázniť, ale bol mi sympatický a videla som jeho kvality. V tom čase mal o mňa záujem tiež fyzicky neskutočne príťažlivý muž, no bol rozvedený, mal dieťa, dokonca priznal, že rozvod bol z jeho viny. Rozhodla som sa správne. Viem, že s tým druhým by to bolo ako jazda na horskej dráhe, bol proste bohém. No ja som chcela rodinu a pokojný život.
ten prvy urcite nie, preco by mal dobry muz vsetko to dobre dat zene,ktoru nepritahuje a ona je s nim iba preto,ze ma dobre srdce?
ten druhy nie je chlap do vztahu, take chemicke typy velmi dobre vedia,ako so zenami narabat,ten sa nebude parat so ziadnymi tvojimi poziadavkami. tu chemiu vyuziva pre vlastne uspokojenie "lep na muchy"
Hovorí sa že "kde sa dvaja bijú, tretí víťazí"..
vzivote by som nebola s chlapom čo by bol neviem aký sexuálny kanec, ale nemal by morálne hodnoty..
Prvého nechaj nejakej zene, ktorá ho bude vnímať aj ako muža, nie len kamoša, to je fér..
Hľadala by som tretieho. Prvý je fajn kamarát, ale po čase by si bola unudena tou "dobrotou" a stále by ta lákalo dačo iné, "chemické".Bola by si nešťastná, neverná a rozpadlo by sa to aj tak.
Druhý? Nulová budúcnosť, chémia by raz vyprchá la a trueskala by si hlavu o múr, ze máš doma ozrana, a nevernika.Popripade by si mala sem tam monokel, a žila z ruky do úst, keď by on prepil a prehral.
Čiže za mňa, prvého nechaj si ako kamaráta, neplet mu hlavu nehajymi možno šancami a planymi sľubmi, na druhého zabudni, lebo tam nič z toho a skus byť radšej dlhšie single, a počkať si na chlapa, kde bude "aj aj"
Nad c.2 by som uvažovala keby mám 16 rokov. Teraz by som takého nechcela ani zadarmo
Fajčiara a alkoholika by som nechcela, aj keby bol jediný muž na zemi.
Ale ani takého, ktorý má všetko, len nič k nemu necítim.
Ked ono je to tazko, treba najst nejaku kombinaciu medzi tym, aj ja som si myslela, ze je to bud alebo, ale nie je. Dozaista niekde je nejaky, ktory bude aj ta pritahovat, aj bude schopny po inych strankach.
nikto nespĺňa všetko. Ide o to, čo je pre teba najdôležitejšie. A každý človek má aj negatíva. Čiže pán dokonalý neexistuje. Ale je na tebe, ktoré vlastnosti vezmeš za prioritu a aké chyby si ešte ochotná prijať.
Preco sa ukladas len medzi tychto dvoch? Na svete je tisicky chlapov a ty si vyberas spomedzi dvoch neperspekticnych. Neupriamuj sa na nich a hladaj dalej. Raz stretnes takeho,ktory bude dobry chlap a aj dobry milenec. Zivot s chlapom,ktory ta nepritahuje je na slucku a zivot s opitym zaletnikom je tiez des. Naco ti je chemia,ked nebude len tvoj?
Ani jeden, ani druhý. Ten druhý tak max. na chvíľu na sex ale inak nič.
Hľadaj cestu k mužovi č.1 Ešte ste nič neskúsili tvoje sexuálne návyky sa počas života menia.
vyber si muza cislo 1, pretoze takych muzov je ako hladat ihlu v kope sena, rozhodne to stoji za to skusit to s nim.. ked to nevyjde nevadi ..to ze si s nim nevies predstavit sex este neznamena ze ten sex nemoze byt dobry, casom aj tak nejaka velka pritazlivost opadne a bude to skor o tom ako si rozumiete dokazete komunikovat travit spolu cas, podporit sa v tazkych chvilach, sex je fajn vec ale je to hrozne malo na to aby sa dali na nom postavit zaklady pre kvalitny vztah, sex je skor len take spestrenie vztahu a na plodenie deti 😃
takže potom ani sex nefunguje. To si asi budeš musiet najst niekoho ineho, niekoho kto ta pritahuje a . Bez sexualnej pritažlivosti bude i sex naročny
Uz som davno po 40 a nemam na vyber. A take ze raz stretnes - akoze v domove dochodcov mi to uz bude jedno. Este by som chcela stihnut dieta a na vyber mam len tieto dve moznosti. Sama som bola uz dost dlho (6 rokov) a teda nic medzi tymi dvomi som netretla. Mozem vyberat len z tych, ktori maju zaujem.
Nic Hladaj dalej . Takeho co bude mat kvality ako ten 1 a. Bude tam aj chemia aku citis k tomu c2. ( ale pozor ci ten 2nema pre teba chemiu a caro prave preto ze je bad boy niektore zeny slusne zijuci chlap nudi paci sa im zly drzy myslis si ze oni ho zmenia na pana uzasneho.ale nezmenia iba trpia
Za prvého
Bola som s takým 8 rokov ,nikdy viac. Nechala som ho pre niekoho s kým ťa chémia fungovala. Je síce pravda,že si nerozumieme niekedy ani v uplnych blbostiach a veeelmi veľa trpezlivosti som musela pri ňom mať ( aj on pri mne ) ale ťa chémia funguje už viac než 8 rokov a za nic by som nemenila .ja to úžasný otec,partner ,akurát tak iné názory na život ako ja. Veľmi veľa sme sa pri sebe naučili a ťa chémia je rovnaká ako v prvý deň nášho stretnutia. A podotýkam že je to vzdelaný človek s 2 vyskami a s funkciou ,ale to je totálny detail pre mňa. Robotník môže byť povahovo oveľa lepší ako človek s vyskami a funkciou.
Daj si zamrazit vajicka a hladaj dalej. Dieta si nezasluzi, aby si ho mala len preto, ze je neskoro. Nedokazes zit s muzom, co mu ani pusu nevies dat, to sa neda, budete obaja velmi nestastni a so zaletnikom ostanes slobodna matka a ochudobnis dieta o otca.
Ved klasika, nechat si urobit 2-3 s tym druhym, ten “chemik” ale zobrat si a zit s tym prvym, ktory deti vychova a vsetko zaplati. A tu budes “potajme” 15-20 rokov chodit sukat k chemikovi 😁
Sama pises ze mas cez 40. Tak sa rozhodni hlavou a nie chacharou. Nie si mlada baba, ale tetka pomaly za zenitom. Naco ti je zaletnik a nepouzitelny pre zivot? Jaj zeny, preco ste niektore taketo? Aka chemia? 🥴 Ked nechces toho prveho posli ho mojim smerom.
uži si s tým druhým a daj pozor, aby si neotehotnela, čo iné sa tu radiť