Trochu téma na odľahčenie. Nedávno som pozerala par videí po anj, kde hovorili, že keď v mladom veku snivali (manifestovali) napr o blondakovi s gitarou... potom zacali s takym chodiť a podobne. Vraj pred spaním vzdy na to myslievali.
Zaujíma ma, či vy ste mali nejaku mienku o mužoch alebo o tom akého chcete a či to aj realita spĺňa. 😂
Aby som začala, tak ja muža nemám. Ale vždy rozmýšľam nad láskou, tak si predstavím modré oči a keď tak rozmýšľam, tak moji bývalí mali vždy modré očká. 🤔
Ja som si tiež vysnívala ale realita je na míle vzdialená 😃😂 no po tých rokoch to už beriem s humorom. Ale keď na ulici vidím takého môjho vysnívaného (nikto konkrétny) veru si povzdychnem a vrátim sa do mladosti. Kým som bola mladá, som si väčšinou vyberala hlavne podľa vzhľadu ale vekom som pochopila, že dôležité sú iné priority...
Ani nieze vysnivala. Skor som mala nejake preferencie, co by muz mal mat a podla toho som si vyberala. A mimochodom, modre oci mali vysoku hodnotu, lebo som chcela modrooke deti. 🙂 Co aj mam.
Ja som si nesnivala vzhlad ale vlastnosti a charakter. Pouzila som V.O.S. a mam ho, presne takeho akeho som chcela. To iste s peniazmi 👍
@ruzasipova ja som prevalcovala svojimi genmi modru 😃 ale vobec to nebolo pre mna dolezite, nech by bol muz aj plesaty nosaty...ze je fesak je len bonus ze som posluchala 😉
Jas ti ani neviem.. mala som dvoch priateľov s tmavými vlasmi a tmavými očami a dvoch modrookých blonďákov. Fyzicky sa mi páčil každý jeden z nich, cize preferenciu tmavý/svetlý typ nemám. Takisto aj výškovo boli rôzne, akurát jeden z nich bol odo mňa asi o 2 cm nižší a to mi dosť vadilo.
Inak na chlapovi viem oceniť široké ramená, vyšportovaný typ postavy. 🙂 Manžel toto moc nespĺňa ale tak on má iné prednosti. 😜
Mam v hlave vysnivaneho muza, ale v realite mám vyzorovo uplne ineho 😀
Mam uplne ineho, akeho som si vysnivala,presny opak. Ale ma dobre ♥️ a aj tak ho milujem🤷♀️
Áno určite áno, ale úplne iný model 🤣🤣🤣
Ja som si svojho muža vymodlila. Ale povahovo,hodnotovo.
Vyzorovo je ďaleko od pubertalnych idolov😁
Ja som si ho vysnivala, ale omylom.
Mala to byt sranda. Potom sa to splnilo. 🙂
Ja mám presne takého akého som si vysnívala. Keď som ho prvýkrát uvidela, tak som vedela, že to je on. Samozrejme aj povahovo sme si sadli a sedíme si spolu 18 rokov. Len som nikdy nechcela muzikanta a hádajte čo mám doma? 🤣😋🤪
ja som snivala o muzovi s hustym zarastením tvare, že keď mu dáš pusu na líce, tak si úplne ošmirgľovaná :D a aby mal rovné krátke vlasy a hnedé oči. Môj muž tak vyzerá len má zelené oči 🙂) a môj syn je úplne rovnaký a ešte má aj hnedé oči :D
Chcela som vysokeho, tmaveho, kvazi manazera nejakeho, nechcela som sa vydat (akoze zmenit priezvisko po vydaji bol pre mna na smiech), nechcela som absolutne deti.
Mam blondaka (miestami rysaveho), vydala som sa a prijala manzelove priezvisko a mam dve deti 😅 a je bezny zamestnanec (ziaden manazer ani zdialky)
Tak co myslis? 🤭🤷🏼♀️
Ja som nikdy nesnivala o nikom imaginarnom s konkretnymi vlastnostami (vzhlad, povaha, nedajboze zamestnanie), skor o niekom konkretnom, koho som realne stretla a v tomto sa mi vacsina snov splnila. Teraz mam muza, ktoreho som ako spoluziaka na gympli velmi nemusela, stretli sme sa po 14 rokoch od ukoncenia skoly a sme spolu 10. rok.
@mandzula Ked si snivala o niekom konkrétnom, tak ste sa nakoniec aj dali dokopy? 😁
Mne sa pacia vysoki tmavi muzi typu Gerard Butler, paradoxne mala som krpateho a druheho plesateho partnera😀 niekedy preskoci iskra ani nevies preco.Dnes kladiem vacsi doraz na obsah cloveka ako na vyzor, o to narocnehsie je najst spolahliveho partnera na zivot..
@mandzula Krásne. Ja som tak snivala o jednom chlapcovi, kt. ma priateľku. Tak som si nerobila ani nádeje, len spríjemňovala večer fantaziou. Konkrétne som si predstavovala, že on miluje mňa. Po 4 rokoch mi povedal, že ma ľúbi cele tie 4 roky. Skoro ma vykotilo. 😂 Ale priateľku neopustil, este stale su spolu a snaží sa mi vyhýbať. 🤷🏻♀️
Celú mladosť som si nachádzala rovnaké typy mužov - tmavé vlasy, hnedé oči, sexi tmavú pokožku, plné pery. Nenávidela som blondakov, modrookych, okuliarnatych, ďalej mi vždy vadilo, keď sa zle obliekal, bol nespolocensky alebo ehm čaptavy. Samozrejme som zostala s takým: blond, modré oči, okuliare, minimum vlasov, dokonca aj kúty, krivý nos, večne popraskané pery, biely ako krieda a taky je čaptavy, že zakopava aj na rovnej zemi 😂 neznášam ho, ale bez neho si to tiež neviem predstaviť.
Ja som chcela vysokého a aj mám vysokého ☺️
Keď som bola v puberte, som chcela blonďaka s modrými očami aj som bola do takého zaľúbená na ZŠ😁 manžela mám hnedovlaseho so zelenými očami, takže úplne inak😁
Moj byvaly, inak teraz moj velmi donry kamarat, sa smial, ked sme este boli spolu, ze vsetci moji ex vratane jeho su na jedno kopyto. 😄😄😄 Suhlasim s tym, ze mame iste kriteria, podla ktorych si vyberame. Aj moj manzel ma vela spolocneho ci uz vzhladom alebo inteligencne s byvalymi. A je to ten naj manzel a otec nasho dietata. V podstate ano, jeho som si vysnivala. ❤
Ano vysnivala. Vzdy som si priala, aby bol dobry, milujuci, starostlivy. A taky je. ❤️
Každá si vysníva 😁, len väčšinou - skutek utek
Vysnívaného nemám…ale tak, nooo, zvykla som si 😉
Áno... momentálne som 20 rokov (10 rokov manželia) s mojím vysnívaným ❤️
Ja ked som bola dieta tak som stale hovorila, ze budem mat bohateho chlapa a aj mam 😁
Moj prvy bol blondak s modrymi ocami, vysportovana postava. Nechal ma... Tak som si povedala ze uz nikdy viac a vzala som si hnede vlasy a zelenohnede oci, postava asi ani stipka svalu. Rozviedli sme sa lebo nam to neklapalo a ja som uz 6 rokov s blondakom s modrymi ocami a pre mna dokonalym chlapom.
A vies preco to tak je? Lebo podla studii mame geneticky dane aky muzi sa nam pacia.Takze ak sa ti ako dievcatku pacili blondati,modrooki tak sa ti blondati modrooki budu pacit aj v dospelosti.A preto o nich snivaju pred spanim,lebo pred spanim si vacsina ludi predstavuje svoj vysnivany zivot,svet.A tam predsa nedas nejakeho chlapa ktory sa ti nepaci😂