Vypisovanie s inými ženami

2. máj 2023

bezne si poziciam muzov mobil, alebo on moj.
Naposledy mu ale prislo upozornenie z instagramu, otvorila som to a mal tam spravy s cudzou zenou. Nic eroticke ´… Dohadovali sa na kavu. Nakoniec jej v ten den rano napisal ze je mu zle a je unaveny, takze to musi zrusit.
Bola som vtedy akurat na vylete so sestrou a s detmi, v ten den som snim aj volala a mne teda nespominal ze by sa citil zle.
Nedalo mi to a pozerala som mu aj ine spravy na instagrame. A vzdy rovnaky scenar. Zaujma sa, vypytuje sa blbosti, dohodne sa s tymi zenami a zrusi to
Do toho je taky sprosty ze to ani nevymaze, vie ze si ten mobil niekedy poziciam, mala sa na nom tiez niekedy hrava. A on nic. Co ma toto znamenat? Co si mam o tom mysliet? Je mi z toho celeho nejako zle. V podstate ho ani nemam s cim konfrontovat kedze nikde nebol, no aj tak sa citim zle a podvedena.. myslela som ze mame pekny vztah a nemame potrebu hladat inych ;(

cocolino234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreatytler
3. máj 2023

Pre mna je toto nevera. Tiez som to zazila a tiez som nevedela ako na to reagovat. Trvalo mi par dni kym mi to doslo. Muz sa sice tvaril ze ved nerobil nic zle ale on vedel ze robil. Robi mu dobre ked vidi ako sa tie zeny namotavaju. Citi sa ziadany a uspesny. Hlada vzrusenie u inych zien. To je jedno ci virtualne alebo skutocne. S tebou to asi nema nic spolocne. Lubi ta ale potrebuje obdiv dalsich zien. Ma male sebavedomie a kazd dalsia ktora ho chce mu to sebavedomie zvysi. Podla mna si tie diskusie drzi ako trofeje a tak ich nevymaze aj ked je sanca ze ich mozes najst. Je mi to luto. Je to hnusny pocit zrady.

lily14
3. máj 2023

Hladká si ego a teba si nevazi

retatka
3. máj 2023

Neverila by som mu ,že so žiadnou nikde nebol,možno s tromi odriekol stretko a dvomi ide a ktovie kde to už zašlo …tento typ muža sa nikdy nezmení ,lichotí mu obdiv žien a keď žiadnu ešte nevyužil ,raz využije a podľahne .Jeho sebavedomie je merané počtom žien .Bud to budeš akceptovať ,ak mu budeš dohovárať ,začne mazať a skrývať alebo koniec .

svokrinjazykmonika
3. máj 2023

To je sráč, takto si zdvíha sebavedomie. Ale ja to považujem za istý druh nevery a už by som mu neverila. A samozrejme by som ho konfrontovala. Možno to začína celkom nevinne ale keď uvidí že mu to prechádza, tak sa to bude stupňovať, takéto vzrušenie už mu nebude stačiť. A už to pôjde, posielanie fotiek, erotické správy a nakoniec aj na to stretnutie príde...

domkakvet
3. máj 2023

Ja by som sa s nim o tom porozpravala co je cielom tych konverzacii a tiez by som mu to dala potom poriadne vyzrat.

melanta
3. máj 2023

@andreatytler absolútne súhlasím s tým, že už toto je nevera.

andreatytler
3. máj 2023

@melanta Ano, urcite. Kazdy muz taketo nieco taji. A velmi dobre vie preco, lebo by to zenu ranilo, ale ked ho zena konfrontuje, tak sa tvari ako anjelik, ze ved k nicomu nedoslo a on nevedel ze taketo nieco je nevera.😇

autor
3. máj 2023

Vraj robim z komara somara a som rozcitlivena, ze mal volnejsie v robote tak si pisal.. a keby chce tak chodi po kavach a ani o tom neviem. Takze este to otaca na mna, ze ja som hysterka a chcem sa hadat lebo sa asi nudim .. Cely den som nejaka nesvoja. Do toho ma nie raz presviedcal na druhe dieta, riesime svadbu. No popravde sa bojim co by z tohto mohlo byt, ked takto reaguje.

barborachors
3. máj 2023

chce sa citit byt ziadany inymi zenami a potom to utne, lebo rozum v gatiach sa presunie do hlavy a rychlo si uvedomi co moze stratit... zatial neskodny pokus o flirt, zaujimalo by ma co by bolo, keby mu na to neprides. Scenar bude teraz jasny, ty to uz vies, cize skor ci neskor mu to otrepes o hlavu, on sa ofuci a bude si davat lepsi pozor, ked bude neskor zasa vypisovat... nieco za tym ale bude, rutina, zranene ego, stereotyp medzi vami... a to je len na vas dvoch a uprimnom rozhovore preco robi, to co robi...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreatytler
3. máj 2023

Presne toto som cakala. Presne tak isto to bolo aj u nas. Ja som prilsa kludna a chcela som vysvetlenie a sice to neotocil proti mne ale otocil to na srandu. Presne som bola taka nesvoja a cim viac som o tom rozmyslala tym viac mi doslo ake velmi zle to je co robi. Aj keby nikdy k nicomu vobec nedoslo, taketo vypisovanie inym zenam je nepripustne. Postupne sa nase rozhovory priostrovali a skoncilo to hrozbou na rozvod.
Ako vravi @kittykat22. Isla si na to zle, ale chapem ze nechces byt za hysterku kedze je to len v tejto rovine. Tak nebud a s kludom anglicana ho posli do prdele. Ak mu bude na tebe zalezat, pride spat s prosikom a ospravedlnenim a slubom ze to uz neurobi a je podla mna sanca ze sa pouci a dojde mu ze taketo nieco nie si ochotna tolerovat. Lebo ak urobis cokolvek ine, zoberie to on ako tvoj suhlas s tym ze tieto vypisovacky su dovolene.

pikachu999
4. máj 2023

Autorka..presne toto čo píšeš som mala neskôr už bola aj tá nevera . odíď od neho je to blbec a nezmení sa

kvetinka75
4. máj 2023

@pikachu999 to by 90% žien bolo rozvedených. Netvrdím že je to správne, ak je niekto zadaný, nemá si čo vypisovať a stretávať sa s inými ženami a ak to vo vzťahu neklape, má riešiť najskôr vzťah ALE keby ste vedeli, koľko mužov, zadaných, ženatých si takto vypisuje. Niektorým o nič nejde, iba si zdvihnúť ego, iní zájdu aj ďalej. Poznám ženy, ktoré dávajú ruku do ohňa za svojich mužov a pritom si ich muži vypisujú kade-tade. Niektorízašli ešte ďalej. Treba sa s ním porozprávať a zistiť o čo mu vlastne ide a dať mu jasne najavo, že sa ti to nepáči a ak v tom mieni pokračovať alebo ťa klamať, nech si nájde takú, ktorej to vadiť nebude. Ono sa tí muži tvária, že veď o nič nejde, pretože sú mnohí z nich znudení, ale musia pochopiť odkiaľ - pokiaľ. to, že v dnešnej dobe soc. sietí je ľahké si s niekým písať, neznamená, že si môžu vypisovať kade-tade s cudzími ženami a všetko im prejde. Veď o nič nejde nie?

retatka
4. máj 2023

Jasné,že sa nič nezmení ,raz keď je chlap namotávač tak aj keď budeš po dobrom ,zlom,plakať ,stať na hlave nič sa nezmení .Na čas to možno utíchne ,no zase do toho padne ,začne mazať a klamať .Sú to vždy tie iste typy mužov -namotavačov a pisálkov.Nemajú sebavedomie tak si ho zdvíhajú ženskými .Chlap vyrovnaný sám so sebou si nepotrebuje nič dokazovať .

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz