Vypisoval mne a aj bývalej

19. dec 2022

Pred mesiacom a pol som sa rozišla z mojej strany s chalanom lebo mi uniká čas,mám už 32 aj napriek tomu že ho milujem ,veľmi mi chýbal aj keď som zamestnávala hlavu! Celý čas vypisoval aj stále to robil aj robí ....ráno dobre ránko láska,obed dobrú chuť proste super správy čo potešia tak ma zase dostal a sme spolu už týždeň! Všetko je zase krásne ,ale kamoš zo spoločnej partie mi povedal že počas toho mesiaca vypisoval aj exke skoro každý deň,nie až to čo mne skôr také kamarátske s trošku flirtom čo sa mi samozrejme nepáči! Čo by ste si o Tom mysleli resp čo by ste robili?

veronikaszabova
19. dec 2022

No skusal to na vas obe a len cakal, ktora mu da skorej. Ktora skorej podlahne. Vyhrala si 🙂

zmrzlinka2021
19. dec 2022

Och - "kamos povedal"...

Naco si s nim vo vztahu, ked si s nim nevies sadnut a predisutovat to?

Chapem, ze sa chces za kazdu cenu vydat a mat deti, ale bez funkcneho vztahu to nerob! Bud viete komunikovat, riesite problemy, nedorozumenia, alebo chodte od seba...

sima338
19. dec 2022

a on má koľko rokov, že toto robÍ?

autor
19. dec 2022
ianovec
19. dec 2022

Je bežné, že vo fáze rozchodu ľudia hľadajú rôznym spôsobom opäť svoje miesto, svoju sebahodnotu a túto formu externej validácie im môže dať niekto kto im bol blízky, napríklad z predchádzajúceho vzťahu. Nemusí (ale i môže) ísť o naivnú a nepremyslenú snahu získať opäť nejakého partnera. Je najlepšie si o tom otvorene pohovoriť, ale hlavne s otvorenou mysľou, pretože tvoj partner bol bez teba a akéhokoľvek záväzku približne mesiac.

sima338
19. dec 2022

za mňa to hrá a bude hrať dalej na x strán, takého som poznala. To bol kolobeh, kedy sa pravidelne vracal k exkám, podľa toho, ktorá mu práve ,,chýbala". Za mňa nevyspelé a hlúpe správanie.

vilma7
19. dec 2022

Niektorí chlapi nechcú byť sami, tak skúšal všade kde mu to prišlo vhodné no... vidíš vypisovať dvom bývalým, ale tá prvá ex ex zrejme nemala záujem.
A keď ti uniká čas, ideš ho opäť s ním strácať?

zorkahorka
19. dec 2022

Nechce byt sam,nevue,co chce a nema to v hlave uplne upratane.mala som takeho.mesiac po rizchode mi pisal,ani som to necitala.dobre som robila,lebo pocas celej tej doby bol s ex

autor
19. dec 2022

@vilma7 tak vraj to prehodnotil a chce má do budúcnosti

autor
19. dec 2022

@zorkahorka a prečo ste sa rozisli

zorkahorka
19. dec 2022

Autorka: Lebo to vobec v hlave nemal upratane správne, velakrat reagoval cudne, ziarlil,vykrikoval,zakazoval,citovo vydieral... uplne ma tahal so sebou dolu.aj s kamoskami sa mi kvoli nemu posrali vztahy... pikial viem,este velmi dlho nemal stabilny vztah,aj ta byvalA ho napokon poslala do riti

vilma7
19. dec 2022

Tak neviem prečo mal potom potrebu vypisovať ex, keď chce teba do budúcnosti 🤣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. dec 2022

@vilma7 to ani ja neviem

vilma7
19. dec 2022

Chlap povie vždy, čo chce žena počuť. Asi tak. A už by si mohla trošku aj sama dedukovať v tvojom veku.

lavinis
19. dec 2022

Pošli ho do r..ti

sergejj
19. dec 2022

Co si o tom mysliet? Ze ten ,,kamos,, co ho nabonzoval je riadny kkt. 😀

ianovec
20. dec 2022

@vilma7 Každý človek je jedinečný a má svoje vlastné motívy, ciele a predstavy o tom, ako by mal vyzerať vzťah. Niektorí ľudia sú uprimní, niektorí nie, ale myslieť si to o každom hovorí buď o svojej vlastnej zlej skúsenosti, alebo neúplnom pohľade na svet okolo. Nie je správne tento zjednodušený pohľad vnucovať iným a ešte i urážať, ak má niekto pohľad iný.

sono2
20. dec 2022

Že si ťapa. V 32 ke nemôžeš takto uvažovať to by som pochopila ako 18 ročnej, že nevie, je zamilovaná, ale 32? Ešte zakladať diskusiu?
Čo je na ňom také bomba, že ťa dostal rečami, dobre ránko???