Vyčítal vám niekto počet sexuálnych partnerov?

28. nov 2022

Ide o to, že môj momentálne už manžel, mi nejak v poslednej dobe začal predostierat, že som mala viac sexuálnych partnerov pred ním ako by sa mu páčilo a vyťahuje to strašne často, ani o tom nemusí byť reč a on to proste prekruti na túto tému a už to ide. Ako by ste sa zachovali? Ja to zatiaľ buď prevediem na srandu, alebo to odignorujem úplne, skúšala som aj rozhovor, normálne mu vysvetliť že čo s tým mám teraz ako spraviť aby bol spokojný že bohužiaľ asi to nevymazem ani neodcinim a vlastně ani nechcem lebo však nie je to nič za co by som sa mala hanbiť ale akosi nepomáha ani jeden prístup. Neviem čo ďalej, ako zatiaľ nepadli žiadne urážky na moju osobu, ale tieto ppdpichovačky má už vytacaju do vývrtky.

hilda08
28. nov 2022

Uz manzel? A pred manželstvom mu to nevadilo? Zvlastne

autor
28. nov 2022

@hilda08 keď sme sa o tom bavili prvý krát tak dal najavo že sa mu to nepáči ale od vtedy nič

viestta
28. nov 2022

To sa dozvedel až po sobáši?

hilda08
28. nov 2022

Normalne na rovinu by som sa ho spýtala, prexo to zrazu začal vyťahovať, ci vam kvoli niečomu co sa neda ovplyvniť chce od zaciatku kaziť manželstvo a vytvárať napätie

rude_baby
28. nov 2022

Môže sa mu to nepáčit, ale s tým nič nespraví 🤷‍♀️

nelca84
28. nov 2022

Tak my budeme asi divni, ale my sme si nevesali na nos kto mal kolko partnerov 🙈

ckocka
28. nov 2022

Ja teda počet predchádzajúcich partneriek mojho chlapa neviem a ani on nevie kolko som mala ja sexuálnych partnerov.

miadi
28. nov 2022

No to je blbe od neho. Povedz mu ze moze byt stastny ze si teraz vystacis snim 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mata1001
28. nov 2022

Ani by som sa s nim o tom nebavila...ked zacne tak mu povedz, ze stačilo a nemieniš sa s nim bavit na túto temu a nech s tym laskavo prestane...

miadi
28. nov 2022

Zacni mu vycitat ze nemal on viac , ze si ho musela vsetko ucit . Nieco mu vadi vo vztahu a ventiluje si to na tebe takto. Odveci.

drzaopica
28. nov 2022

Asi ziarli.Ved ho pochval aky je dobry milenec😋nikdy som nikomu nehovorila kolko som mala chlapov

syslik81
28. nov 2022

tak sa ho spytaj ake ma teda riesenie aby to uz nevytahoval.. ci si chce este uzivat a tym ta dobehnut alebo konecne zmlkne a hodi to zahlavu ..

cyberk
28. nov 2022

Nikto nevycital, a manzel mal viac, to mu staci k spokojnosti 😅 ten tvoj nech nehlada zrazu chyby tam, kde nie su 🤗 snad nebude vymyslat, ze si chce zrazu vrznut inde, len aby ste si boli kvit 😅

liljana
28. nov 2022

Aky je teda pomer ty a on? No ak mu povies (mimochodom velmi zbytocnu informaciu), ze ty 15 a on 2, tak z toho moze byt dost frustrovany

kamatopo
28. nov 2022

Nechcem strašiť no moja veľmi dobrá kamarátka sa skrz takéto rýpave reči rozviedla. Doslova mu preplo. Začalo to ako u teba a on si tak vsugeroval že nebol ,,prvý,, až to vyústilo do výčitiek a trápnych podozrení🤦. A to mala len jednu známosť pred ním.

svetlonos
28. nov 2022

Natvrdo by som sa ho opytala, ci s tym mieni prestat alebo mas podat ziadost o rozvod. A ja by som sa koli tomu pokojne rozviedla! Jednemu som povedala, kolko som mala vztahov a ake boli (2 vztahy pred nim) A slak ho isiel trafit, ked chytil jeden zo svojich psychozachvatov. Vymyslel si svoj pribeh ako isto chcem stale byvaleho ( a to sme uz 3 roky boli rozidemy a ja som o nom nevedela nic, ziadny kontakt). Takze za mna nie, hnala by som ho svinskym krokom. Bud sa sprace do koze alebo by bol exmanzel, velmi rychlo.

katy084
28. nov 2022

Nie nik o nich nevie 🙂

babulkomale
28. nov 2022

Nevola sa Fero? Jedneho takeho poznam.

stanislavicenka
28. nov 2022

@nelca84 ani my. V zivote sa na ma to manzel nespytal. Nikdy ho to nezaujimalo. Povedal, teraz si uz Moja, navzdy, a bolo🙂

panelacikova
28. nov 2022

Niečo vám vo vzťahu škrípe a on si nie je vôbec tebou istý. ale čo to je, to sa dozvieš jedine od neho skrz úprimný rozhovor... ak nepomôže, tak navrhujem to, čo
@mata1001 o 19:16. ak nezaberie časom ani to, tak potom zváž, či budeš mať na to nervy. môže to trvať rok, 5 rokov, ale aj celý život....

h2o2
28. nov 2022

Tak mu povedz že môže byť rád že sa dostal do finále 🤣.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
28. nov 2022

@athom ale všimol si si, že v tomto prípade to vyčíta muž žene? 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
28. nov 2022

Kedysi, keď som bola mladá a naivná, tak som svojmu vtedajšiemu partnerovi odpovedala na otázku o počte sexuálnych partnerov pravdivo - CHYBA !!! To čo (postupne ) nasledovalo po tom, nejdem rozpisovať… podotýkam, že sa nejedná o žiadne senzačné číslo, za ktoré by som sa mala hanbiť… vo finále vlastne vadilo, že vo svojich 21 rokoch, kedy som ho stretla, som nebola panna (čo ale vedel, toto mi začal vykrikovať po cca roku vzťahu a každodennom sexe). Hlavne že on mal viac odj€bané ako odchodené 😂 odvtedy neexistuje, aby som sa niekomu spovedala na túto tému, akonáhle s tým niekto začne, tak je jasné, že je magor a treba utekať rýchlo a ďaleko. Ty už si sa žiaľ zaňho vydala, neostáva iné, ako buchnúť po stole a uzavrieť toto raz a navždy - ak s tým má problém, tak nech si rovno ráno ide podať o rozvod, ak mu to nevadí, tak nech sklapne a viac túto tému nevyťahuje.
P.S. aj u nás to začalo nevinným rypkaním, a skončilo bitkou…

ukulela
28. nov 2022

no to su rozne odpovede .... od:
A vidis, konkurz na manzela si vyhral ako najlepsi ty!
Az po:
A teraz co, chces to dohnat, alebo ma predbehnut? Tak to tak na swingers party aj s mojou ucastou, milacik. Ja chcem cislo zaokruhlit a ty mozes potom to moje prevysit. OK?
Vycitat veci z minulosti a navyse pred vztahom je nesmierne ... detinske? Jesitne? Skratka sproste.

panelacikova
28. nov 2022

@athom nikdy nebudem súhlasiť s tvrdením, že lož je lepšia a kratšia cesta....

ravador
28. nov 2022

Vysoký počet sexuálnych partnerov je pre obe pohlavia prediktorom nešťastného manželstva, aj keď štatisticky pre ženy je úmera o niečo priamšia. Je úplne normálne, že z toho nie je nadšený, ale keď si ťa už vzal a vedel o tom, tak vyťahovať to teraz je divné. Pravdepodobne to odštartovalo nejaké tvoje správanie. Nie si voči nemu v poslednej dobe chladnejšia, viac sa dištancuješ, alebo strávite spolu menej času? Najlepšie je samozrejme sa ho priamo opýtať čo mu vadí, ale ak ti z nejakého dôvodu nedá priamu odpoveď, zamyslel by som sa nad týmito vecami.