Vratili by ste sa do 17 ročneho manželstva koli 8 ročnemu dieťaťu keď manžel 3 x podviedol?
Asi skor nie, syn odijde v 18tich rokoch a vy premrhate svoj cas a ostanete sama s manzelom ktory vas podvadza...mate na nieco lepsie🙂 cisto moj nazor 🙂
Nie.
Nie.
3!!!!! krat?????🤔🙄 Preco by som to robila?
NIE NIE NIE načo ked podviedol 3 krát urobí to aj 4,5,6, aj 100 x. V žiadnom prípade ani keby neviem čo. Načo chceš žiť s kurevníkom prepáč raz sa stane ale 3 krát a nedaj bože pôjdeš s nim spať urobí TI 2 dieťa a potom čo.
Nie
Práve kvôli tomu dieťaťu sa k nemu nevracaj. Chceš, aby si tvoje dieťa odnieslo tento vzor do života, ako normálny?
Nie nevratila
Stastna mama = stastne dieta, ja by som sa nevracala
Iba ak by bol strasne bohaty, pekny a mal vtaka zo zlata. Ma?
@elizabet173 to su take otazky....nejak neverim ze sa to niekto vazne pyta.
No nie. :D
@zooeynka tiez sa mi to zda ako scifi ze by sa nad tym vobec niekto zamyslal. ja osobne uz po prvom raze nie ani kvoli 15 detom nie to po 3 razoch. ani keby mal dvoch zlatych vtakov a konto ala Gates.
Prave kvoli tomu dietatu (a sebe, samozrejme) nie.
Jasné a popros ho už keď sa k.rvý kade tade nech ťa ešte sem tam dobre zbije 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️Si nesvojprávna?
nie to nie je chyba v programe to je systemive spravanie
Po lobotomii mozno
Ani keby mi zaplatil, ja nechapem zeny, ktore si takto znicia zivot len kvoli dietatu, to dieta bude ovela viac stastnejsie, ked bude vidiet aj svojich rodicov stastnych....