Vrátila sa vám dôvera vo vzťahu?

riesska123
20. nov 2022

Otázka - keď ste boli vo vzťahu a vás partner niečo pokazil, narušil tým dôveru tak dá sa dôvera druhého partnera vrátiť späť? Ja by som rada odpustila ale nejde to. Chcela by som pocut čo sa vám stalo a ako dlho ste to mali v hlave a po akej dobe ste prestali byt kvôli tomu podozrievavé a odpustili. Alebo že či ste odpustili a partner chybu zopakoval neskôr. Viem že u mna to môže byt hocijak ale zaujíma ma ako to skončilo u druhych. Či sa postupne dôvera vrátila alebo sa chyba zopakovala od partnera po čase. Len tak zo zaujímavosti.

pribinak
20. nov 2022

@riesska123 vieš ak je to niečo principiálne napr podvádzanie s inou partnerkou či klamstvo v zásadných veciach, tak tá dôvera je už fuč

54tinka54
20. nov 2022

@riesska123 mám skúsenosť z predchádzajúceho vzťahu, že kvôli problému ktorý tu nechcem rozpitvávať bola dôvera úplne fuč, ale partner zabojoval, videla som že ho to mrzí a chce dať veci naporiadok, tak som tomu dala šancu. Odpustila som, dokázali sme spolu fungovať, dôvera sa vrátila, ale nemôžem povedať, že na 100%. Nakoniec ten vzťah skončil kvôli niečomu inému.
Ťažko paušalizovať, každý sme iný, inak sa nás dotknú tie problémy, inak to vieme zvládať a otriasť sa z toho. Musíš sa zariadiť podľa svojho vnútorného pocitu, či ti ten človek stojí za tú druhú šancu, aj keď mu ty týmto krokom dávaš ďalšiu šancu ťa zraniť..

fucino
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domca1408
21. nov 2022

@riesska123 ahoj, no ja som mala 6 ročný vzťah...podviedol ma po 5 rokoch prišla som na to ja, nepriznal sa...nasluboval hory doly ale dôvera už nebola. a práve preto,že nebola dôvera a jemu zadrnčal mobil o jedenástej večer, a za 5 min zas a za dalších 5 min zas...tak mi to nedalo (on spal) a sla som sa kuk. a už mi bolo jasné, znova dáka písala ako sa na neho cez víkend teší. zobudila som ho tým, že som do neho mobil hodila a mlátila hlava nehlava. len držal, vedel koľká bije. zase sme sa asi mesiac nevideli a nerozprávali. zas sluboval. ale už to potom skončilo.