Vraj som iná liga ako môj priateľ

20. sep 2022

Dnes mi jeden známy, povedal, že môj priateľ je iná liga ako ja, teda že ja som taká obyčajná a on je krásny, že by mohol mať krajšiu ženu. Dotklo sa ma to, priznávam. Myslíte, že má šancu aj pár, kde muž je krajší ako žena? 😂

viestta
20. sep 2022

Šancu má, ale s týmto namyslencom asi nie. Nech len si hľadá sebe rovnú, krásnu ale plytku ako on.

zobaka
20. sep 2022

vacsinou su spolu ludia na urovni podobneho vzhladu, ale na druhej strane moze byt clovek, ktory moze byt "menej pekny", ale ma charizmu, co je casto krat viac ako vzhlad, kazdopadne to nebolo pekne co ti povedal a trapi ta to, ale mozes sa na taky nazor vykaslat, pre nieco je ten tvoj priatel s tebou

bloger
20. sep 2022

On si ale evidentne vybral teba. Tak pre neho si určite krásna. Je úplne jedno čo si myslí známy.

tykat
20. sep 2022

A znameho je do toho co?

merlinja
20. sep 2022

@viestta prečítaj ešte raz...

viestta
20. sep 2022

@merlinja heh, hej. Už mi docvaklo

tenerifka
20. sep 2022

tak znamy,ktory dokaze ocenit muzsku krasu?....hm

sima338
20. sep 2022

Ježiš a čo sa stará? Ja zas poznám xy párov, kde je žena krásna a chlap priemerák najväčší...aj také, kde muž fešák a žena úplne ,,obyčajná", možno pre niekoho podpriemerná a neviem čo...pre tvojho priateľa si isto krásna žena, ktorú si vybral na vzťah...trápne reči nejakého hlupáka...

sense
20. sep 2022

Tak keďže krása je dosť široký pojem tak ani, co je. Pekne pre jedného nie je pre druhého. Ale ten tvoj známi bude zrejme inak orientovany mam pocit

zuzikak
20. sep 2022

absolutny suhlas s @bloger. Ano vybral si teba a podla neho si krasna ty. Znamy nech sa stara o seba a najde si vlastnu ligu (inak neviem odkial toto vzniklo "ligovat" ludi. Na to by som mu len odpovedala, ze to je super lebo budete mat perfektne deti - krasne po nom a mudre po tebe. 😀 Vravi sa, ze rovny rovneho si hlada a ked je on krasny, no tak zas skareda byt asi nemozes, nie ? Alebo ked sa bude znamy zas vyjadrovat, ze si ina liga tak by som len hodila poznamku, ze nechcem vidiet co za priseru a plytku osobnost si on najde k svojej "lige"

autor
20. sep 2022

@bloger známy mi povedal, ze typ môjho priateľa, že jemu sa ženy samé hádžu k nohám a píšu mu. Že on si ma vybral, preto, lebo som nižšia liga a tým pádom som menej náročná, ako modelky, ktoré vymyslaju. Vraj išiel cestou menšieho odporu a že vedel, že ja som istota, že mňa dostane.

mariejenka
20. sep 2022

To je pekny bulo ten známy, a gentelmanske spôsoby okolo neho ani nešli. Tiež poznám pár,kde on ke otaj fešák nieco na styl Orlanda Blooma,a manželka vyzerá ako Fantociho dcéra, neprehanam! A ďalší pán športovec,pani asimetricka (asi meter vysoká,asi meter široká) a krásne majú manželstva.
Co si mu na to povedala?

andrea78
20. sep 2022

A nechce Ti znamy akurat tak znizit sebavedomie, lebo by ta bral tiez a ,,zavidi,, mu? Nemal zaujem? Inak zvlastne, ze toto riesi a povie to zrovna dotycnej frajerke rovno do oci, to som este nepocula. Za normalnej situacie by mu to bolo ukradnute a ohovaral by ta s kamosmi, nie ze Ti do oci toto splechne😄 Ze nizsia liga🤭 Jedine ak mate 16+ by som toto este pochopila🙃

mariejenka
20. sep 2022

Ze čooo? To si ten pičus z palca vycucal? Ci mu to tvoj frajer povedal, recept na menší odpor vo vzťahu?

petamich
20. sep 2022

znamy je pekny idiot asi len tolko k tomu, neziarli tak on nahodou (na ktoreho z vas neviem)

autor
20. sep 2022

@mariejenka že ja si to nemyslím, že na neho nemám, len preto, že mám o 10 kg pribratych viac (mám 170, 70kg). Priateľ mal kedysi 60kg, baby po nom nešli, nemá také sebavedomie, aj keď teraz má vymakanu postavu 90 kg... Ale áno, nakoplo ma to jesť menej blbostí 😂 nech na toho môjho chlapa mám. 😂

autor
20. sep 2022

@andrea78 mame okolo 40 a hej, mal o mňa záujem, ja som s priateľom len pár týždňov.

mariejenka
20. sep 2022

Autorka. Uplne s prehľadom typka ignoruj,a ja osobne by som mu uz nedala príležitosť,aby sa so mnou pustil do reči. Smiesny je.

simca222sb
20. sep 2022

Jeeeedin to musel byť riadny chuj toto 🙂

simca06022011
20. sep 2022

A nechce sa ten znamy vymenit s tebou? 😂🤦🏻‍♀️

andrea78
20. sep 2022

No tak to mas zodpovedane, ziarlivost. Vyhod to jeho zhodnotenie z hlavy. Chce Ta len od jedu zdeptat😉
@autorka
Kks a este 40tnik, to musi byt uz dobre zufaly chudak, ked sa uchyli k takemuto niecomu😂

ankare
20. sep 2022

To je debil...

loliku
20. sep 2022

Nejdem čítať komentáre, ale ten tvoj kamoš je asi trochu pritepleny (nič proti homosexuálom 😁) keď ti toho tvojho chlapa tak ocumuje a ospevuje. Si ho mala dať hneď dolaty, ale úprimne musí to byť fakt deň.l 🙈 krása má vďakabohu veľa podôb a je to relatívny pojem, pre každého je pekné niečo iné, pre tvojho zjavne ty, a nebav sa s chu.joma to len taká rada na záver🤣

marca12
20. sep 2022

Vacsinou to tak byva,ze na krasne zeny sa dobre pozera,ale zivit by ich maloktory chcel,ak mame na mysli tie cice mice,co sa cele dni premavaju po nakuonych centrach a kavickuju,wellnesuju....ten tvoj znamy je riadny blb. Nic si z jeho reci nerob.

wheel
21. sep 2022

V 40tke uz clovek hlada aj ine hodnoty ako vzhlad. Keby aj to bola pravda. Ale nehra to rolu, chodite spolu, mate sex no tak to neries. Pokial nemas mastne vlasy a umyvas si zuby tak v poho ;)

iwesska
21. sep 2022

Ja zas poznam pary,kde zena je velmi pekna a stale ked ich vidim rozmyslam,preco si vybrala prave jeho. A potom si poviem,ze vonkajsia krasa nie je vsetko a urcite ma dobre ❤ a je skvely manzel a otec.

ivkarel
21. sep 2022

No, ja mam tiež muža krajšieho než som ja... Našťastie on si to, aky je pekný velmi neuvedomuje a ja som spoko s nim a snáď aj so mnou on 😀

karolinakr
21. sep 2022

Sa prejdi po meste,aké páry stretneš Určite nie je pravidlo,že topmodelku s topmodelom,škareda so škaredým..Väčšinou je baba krajšia ako chlap omnoho a sú aj páry naopak.

canany
21. sep 2022

Ved tam nie je o com, on ziarli a chce ta pre seba, tak ti takto chce podkopat sebavedomie a potom dojst ako utesitel, uz by som sa asi s takym znamym nemala o com rozpravat

diwotworna
21. sep 2022

Pár týždňov a už toto riešite prídu deti ak nemáš dobrú genetiku a nebudeš cvičiť tak dokonalá postava nebude neviem či chceš byť s niekým pred kým musíš nosiť masku a mať pocit menej cennosti 🙂