Voľný čas v partnerstve

15. sep 2024

Pravda je že nemáme žiaden spoločný čas… to čo baví jeho nebaví mna a naopak… nebývame spolu času je malo a keď cez víkend sa partner vyberie za svojim koníčkom nedajbože sa k tomu v sobotu pridá aj práca prídem si ako na 27 koľaji… a vlastne sa zamýšľam či má význam riešiť nejake spoločne byvanie… cez týždeň led sa vidíme tal je to skôr kino,posedenie v meste a pod ale cítim to akokeby ten vzťah nemal hĺbku … ak aj niečo poviem že či chce ísť ozaj v sobotu do prace a poobede za koníčkom tak sa má ironicky spýta či mám lepší program… a vlastne mi to nepadne dobre …. Potom keď je preč odomna mo vypisuje ako má ľubi ako mu chybám… aj keď skutky…0

gribka1
15. sep 2024

Áno, sústreď sa na skutky, nie slovíčka. Dajte si rozhovor do hĺbky.

anketkarka
15. sep 2024

A Ty máš aké koníčky? Čomu by dal prednosť, pred prácou a svojim koníčkom? Máte spoločné priority? Smerovanie do budúcna?

egonsk
15. sep 2024

skus pozriet dopredu na obdobie dlhsie ako tyzden, alebo mesiac a uvidis ci sa v tom dokazes predstavit a zapasovat do jednej funkcnej domacnosti. Podla mojho osobneho nazoru uz teraz ste ako kamarati s vyhodami, tak to v buducnosti by bolo trosku naivne ocakavat nieco ine ako status slobodnej mamicky.

stanulienkat
15. sep 2024

Aj mne chyba hlbka vo vasom vztahu. Mal by mat chut byt stale s tebou, kym nemate stereotyp. Myslim, ze byvanim to lepsie nebude, ale ked chces co najrychlejsie precitnut z tejti lasky, bude dobre si ho nastahovat k sebe. Budes prebrata raz-dva.

veselo_neveselo
15. sep 2024

No a co robite spolu, ked ste spolu? Ved vymysli hlbsi program, a potom sa rozhoduj. Ak ta nebavi vhodis do kina ci do mesta, tak naplanuj nieco ine.

Ono je to tak, ked ma jeden konicky, a chce zmysluplne travit to malo volna, co ma, tak aj cas straveny s partnerom musi byt zmysluplny a nie len polihovat a pozerat jeden druhemu do oci.

Ty co robis, ked mas cas? Sedis a cakas, kym bude mat cas on?

margotka17
16. sep 2024

Teraz som sa zamyslela, ako to bolo v našom prípade. Každý býval na inom konci republiky kvôli práci. Už mesiac dopredu mi vravel, že príde, nemám si nič plánovať sama. On nás videl roky dopredu, ja len mesiac dva, pretože vždy odchádzal do práce. Všetko je presne tak, ako plánoval na tie roky. Prácu tam nechal, koníčky sa stali spoločne navzájom. Skús sa ho spýtať, kde sa vidí o také 3, 4, 10 roky. Možno precitnes, lebo tam nebudeš, možno zajasas, lebo budeš vedľa neho s deťmi, psom, domčekom.... Treba sa rozprávať, iba tak sa pohnes do predu.

autor
17. sep 2024

@margotka17 možno sa neviem pýtať tie správne otázky alebo nechcem vidieť svoju cenu … a keď ste mali zle vzťahy a nie najlepšiu skúsenosť s tým ako žili vaši rodičia ťažko sa chape ktoré správanie je to správne… ja to možno porovnám že to nie je take zle ako som zažila v minulosti preto ho vnímam ako pre mna dobrého muža ale zvyšok ľudí to vidí svojimi očami…

eliska13
17. sep 2024

Nie, nemá to vyznam

mantilka
17. sep 2024

Tvoj priateľ nemusí byť zlý človek, ale nekompatibilnr s tebou. Je dôležité si vybrať takého človeka, ktorý ťa neznudi o 20,30,40 rokov. S kým budeš mať rovnaké plány a ciele.