Ahojte. Mám 19, priateľ 23. Sme spolu 2 roky a myslim si že okrem sexu si s nim fajn rozumiem. Na začiatku bol nežny a snažil sa aby som čo najviac zvlhla, no aj to sa do 2 minut spravil takže koniec stal za hovno z mojej strany. Teraz po čase už kašle na predohru..je fakt krátka..asi si mysli že keď mi raz strči 2 suche prsty do suchej vaginy tak budem z toho hotova.. potom už iba trpim ,neuzivam si to a ešte mi ma tu drzosť povedať, že nech sa uvoľním (neraz to skoncilo krvacanim z pošvy)...akože on je mily zaujima sa o mna pocas sexu..aj som sa mu snazila vela krat naznačiť že to robi zle..len nechcela som mu to povedať doslova a raniť ho.
Existuju nejake spôsoby ako natrenovať aby sa muž a žena akoby na seba napojili a preciťovali jeden druheho?
Mám pocit že väčšina z nás žien pri sexe podstate trpí a neužíva si ho naplno.A aj keď áno partner to ukončí v tom najlepšom.
Ja mam napr. ten problém, že keď som dostatočne vlhka,uživam si to....tak ma prepadnú automaticky obavy že on sa rýchlo spraví a akoby ma stiahne a neuživam si to ďalej lebo viem že to nemá zmysel keď sa to nedokonči...
Viem že je to asi z pohľadu muža ťažké nespraviť sa..proste je ťažko odolať. Ale určite ak chce potešiť muž svoju partnerku tak by nemal v tom najlepšom prestať...dá sa to udržať si myslim Proste sex nie sú preteky ,prečo chlapi hľadajú cieľ? Čieľ urobiť sa..keď to môže ďalej pokračovať? Nemusí tam byť cieľ..proste je to o pritomnom okamihu a užívaní si..ak čitaju chlapi zaujimal by ma vaš pohľad..
Ja teda neviem ako vacsina zien, ale ja pri sexe rozhodne netrpim😁..a hlavne mam usta a poviem co chcem a ako..ani chlap nema kristalovu gulu aby vedel sam od seba..to ze to ty iba trpis je najma tvoj problem..ktory si si svojou nekomunikaciou zapricinila sama
@puklica13 nie kazdy mame taku povahu odvažnu..kazdopadne mate pravdu z časti
Presne, nájsť vhodný moment a riadne sa o tom porozprávať, aj také debatky patria do vzťahu. Vidíš, veľa robí tvoja psychika, na tom už budeš musieť zapracovať ty, ale najprv partner musí byť trpezlivý. Ja osobne mám v manželovi úžasného milenca, najlepšieho, užívam si to (a aj v minulosti), tiež sme sa o sexe veľakrát bavili, sú aj rôzne obdobia. Dokonca niekoľko mesiacov po pôrode som mala totálnu averziu voči čomukoľvek sexuálnemu, ale opäť, rozobrali sme to viackrát a napravilo sa to. Vždy treba pracovať na všetkých aspektoch vzťahu
Odvahu porozpravat nie a odvahu nechat sa nasucho drhnut do krvava ano...tak ano, kazdy mame ine priority
Inak aj hormonalna antikoncepcia môže spôsobovať nechuť na sex.
Podľa mňa je základ uvoľniť sa a o sexe sa otvorene rozprávať. A ináč chlapom fakt treba všetko polopate povedať. Ja mám partnera, ktorý mal predo mnou málo skúseností so sexom, všetko som ho učila. Po rokoch môžem povedať, že je dokonalý, ale začiatky boli niekedy náročné. Ináč na suchú vagínu odporúčam panenský kokosový olej - jediný olej, ktorý môže pomáha... A ako predohra je to parááááda.
Ked sa nechcete rozpravat,tak to mozte napisat.
No vieš, on keď je už na konci je len ťažké to nejako udržať, možno časom sa to naučí ovládať...a potom keď je hotový hormóny poklesnú a už to zase nedokáže nejako nasilu predlžovať...
Jediné riešenie vidím v tej predohre a počas nej mu budeš jemne naznačovať, že ešte nie, ešte nepôjde do Teba, že ešte chvíľu a až keď ty budeš cítiť, že si už na konci, že ťa tak vydráždil, že už nevydržíš ani sekundu a príde to, tak vtedy mu naznačíš, že áno už poď, už môžeš....a najlepšie pravidlo pre oboch, že ty budeš vždy prvá a až potom on... respektíve naraz obaja...a ak si ho to takto nenaučíš tak budeš trpieť stále...a on bude spokojný...ak ste spolu najintímnejšie, tak by nemal byť problém ani v komunikácii...odhodlaj sa to s ním vykomunikovať...ak je empatický, záleží mu na Tebe, nie len na jeho uspokojení tak to určite pochopí a bude to rešpektovať a nastavíte sa na to pravidlo, že ty musíš byť prvá...inak
takýto sex a ani vzťah nemá pre Teba zmysel... budeš sa cítiť vždy len zneužívaná...
Nie, vacsina zien pri sexe v podstate netrpi. Vo vacsine pripadov to chce len nesebeckeho partnera.
Ty mas len jedinu moznost, a to byt k partnerovi uprimna a otvorena a vsetko mu to na rovinu vyklopit. Priprav sa na to, ze to nemusi zobrat v prvom momente dobre, chlapi byvaju jesitni, hlavne co sa ich sexualnych zrucnosti tyka, ale my tvojho priatela nepozname, mozno ta jeho reakcia milo prekvapi.
Pravda je, u muzov v jeho veku prevlada skor kvantita nad kvalitou, ale i s tym sa da pracovat. Chce to len uprimnost, obojstranu snahu a trening. A kvalitnu predohru.
Popisem Ti tu moji skusenost. Ked som bola zhruba vo vasom veku, moj prvy sexualny partner rovnako vacsinou nevydrzal, kym som stihla dosiahnut orgazmus i ja. ALE vzdy mi doprial dlhu predohru a vacsinou sme dali i druhe kolo, kedy on vydrzal viac a aj mne bolo nakoniec dopriate. Ide o to, ze sa vzdy snazil dopriat potesenie i mne.
Druha vec, i sexovat sa treba naucit. Spoznat svoje i partnerovo telo. Mnoho zien si sex neuziva hned od zaciatku (ja tiez nie). Chce to prax a hlavne vediet otvorit usta. Myslienky Ti nikto citat nevie.
KOMUNIKACIA je ten sposob ako to riesit. A ano je to tazke sa na to odhodlat. Aj ja som taka povaha ze som v tejto oblasti bola ticho. Ked sme boli mladi tak som to neriesila lebo to bolo fakt uzasne. Problem je teraz pri dvoch detoch ked poriadne nie je kedy a ked vecer melieme z posledneho. Uvidis, ked sa o intimnych veciach a
o svojich potrebach zacnete bavit otvorene, zlepsi aj nie len vas sexualny zivot ale aj vztah celkovo.
A to neciti, ze si sucha? 🤷♀️
Ahoj.Viete nie kazda zena sa vie partnerovi otvorit, dokonca aj manzelia maju s tym problem. Ci uz pisem s osobnej skusenosti alebo skusenosti blizkych zienok. Uz len dostat to von ci uz na Mk alebo niekde anonymne moze byt pre zenu narocne. Existuju rozne lubrikacne gely to je pravda.nehanbim sa ked poviem ze aj tie sme skusali. Ale si pred polrokom som sa dozvedela od jednej kamosky o skvelom vyrobku. Je to dokonca liecive a nielen na sprijemnenie sexualneho zivota.nedam nan dopustit!! Za seba aj zname mozem povedatv ze naozaj to je bomba. Vola sa Volupa +gel. Nastastuje ti to nielen pohlavne organy. Ale aj orgazmus
je uuuplne iny. Komu som poradila nelutuje. Ak chces kludne mi napis poslem ti aj referencie nielen znamych ale aj zienok na nete.
Opat dalsia tema, ktora potvrdzuje ze aj vzdelavanie v oblasti sexu je potrebne a ze je podcenovane. Bitku pri Mohaci (1526;)) vedel azda kazdy, ale ako spravne ...... milovat sa, a hlavne o tom komunikovat to uz mladezi nepovie takmer nikto. Samozrejme vhodnou formou.
@autorka, ako spominala adka176, ovladat orgazmus je pre istu skupinu muzov tazke. Cize, najprv sa musi snazit on uspokojit teba, moznosti je mnoho....to by zvladnut mal ak nie je dilinko ( aka egoista). Ciel, musis si uvedomit, ze medzi muzmi a zenami su podstatne rozdieli vo vnimani sexuality, tie su evolucne podmienene. Ano, u muza je podstatny ciel, u zien “aj cesta je cil” je pomerne caste a zeny si vedia uzivat cely akt pomerme rovnako. Orgazmus je vyvrcholenie ktoremu predchadza pocit vzajomne intimity. A hlavne ta intimita u nich vytvara puto k partnerovi (angl. Bonding). Ak si tvoj partner neuvedomuje, opat musis ho naucit. Ak ma dostatocne vysoke EQ, nauci sa. Bohuzial to zavisi aj od povahy muza, ci je “hravy” ze to jednoducho ma v sebe, a pocituje radost a vzrusenie aj z toho, ze sa so zenou hrá). Ak chces viac ss.
Ak sa neodvazis mu otvorene povedať, čo chceš, tak mu to ukaz, naznac. Chyť mu ruku, daj ju tam kde potrebuješ a povedz len, že či pomalšie / rýchlejšie alebo jemnejšie / silnejšie... Ked bude chcieť ísť už na vec, tak povedz, že ešte nie, že nech ešte toto skúsi, atď.
Existuje sposob ako sa na seba napojit a preživat jeden druheho.ak ležiš pod nim a nevzdychaš si cely čas ticho s kyslym usmevom na tvari a na konci krvacaš a on je s tym ok, tak asi veĺku empatiu a zaujem o tvoje uspokojenie nema
Autorka dobra tema,nato ze mas 19 sexu a zvlast zendkemu prezivaniu sexu rozumies ako zrela zena...
Poradila by som najprv uprimnost z tvojej strany - aby si mu povedala co chces,nechces,co potrebujes,tvoje predstavy,co je zle a preco to je zle...
Totiz spravna kvalitna predohra a prijemne milovanie si uziju obaja,ten chlap sa spravi tak ci tak,zena potrebuje vsetko to pred. To musi vediet a pochopit,ze to niesu len babske vymysli ako chlapa nasrat v p
Autorka dobra tema,nato ze mas 19 sexu a zvlast zenskemu prezivaniu sexu rozumies ako zrela zena...
Poradila by som najprv uprimnost z tvojej strany - aby si mu povedala co chces,nechces,co potrebujes,tvoje predstavy,co je zle a preco to je zle...
Totiz spravna kvalitna predohra a prijemne milovanie si uziju obaja,ten chlap sa spravi tak ci tak,zena potrebuje vsetko to pred. To musi vediet a pochopit,ze to niesu len babske vymysli ako chlapa nasrat v posteli. Ze je to nutne ak chce aby z toho mala prijemny zazitok aj partnerka.
Pokial ide o predcasnu ejakulaciu,vraj stym ma problem mnoho muzov,no ja si myslim,ze je to o zrelosti muzov,o tom ako su sexualne skuseny a ochotny venovat sa milovaniu..niekedy to neovladnu,ale vacsinou zrely muz vie ako tak ovladat vyvrcholenie,,
Ked sa s mojim muzom milujem a citim ze mi ti nepojde alebo dam mu rychlovku,poviem mu ze moze. A vtedy sa sustredime na jeho orgazmus. Ak ale mame cas a moznost na predohru a ja potom citim ze pojde aj orgazmus vedome sa nan zameriam,ked vidi ze uz,niekefy ma aj on naraz somnou inokedy az pomne.
Vzdy ma hneva ked chce rychlovky,lebo ja chcem sa milovat,alebo, niekedy je smutny ak nemam orgazmus pri milovani ale on ano a ja som spokojna lebo vsetko predtym bolo nadherne a ako pises,sex je viac nez len ciel-orgazmus,,
Ked vam vyjde krasne milovanie a ty sa zlaknes ze zasa bude skor, najdi si sposob ako jeho prerusis ale seba nadalej drazdis (pohni telom trocha,zamestnavaj ho,teda ziadaj ho aby trebars ta bozkal,hlafil,drazdil a sustred sa na seba)
@titla veru mas pravdu,,chce to prax,spoznat svoje telo, vlastnu sexualitu,,,nieje to ako vo filmoch..az pri mojom muzovi som tieto veci zistila,nakolko som nemala stastie na dlhodobe vztshy,,
😲 tak ja určite netrpím 😲 môj muž sa určite neurobí do pár minút 😲 a žasnem, čo za krivý pohľad máš na seba, ženy, sex, partnerstvo.... to sa necháš šúchať suchá a držíš? fuj...... ty nepotrebuješ žiadne napojenie ani preciťovanie, normálne si otvor ústa - "teraz ešte nie, ešte sa nedá" preboha veď to nie je jadrová fyzika 🙄
povedz mu čo maš rada, čo sa ti pači a ked si sucha, tak to určite boli,takže si kupte intimny gel, uvidiš, že ti to bude prijemnejšie a viac si to užijete
Ano citaju to aj muzi. Moj pohlad: 1) nie muzi neberu sex ako preteky, nie vsetci 2) ak si vseobecne sucha pouzi gel alebo nech sa ti oralne venuje aspon 10 minut 3) ak sa hned urobi, co tak sa najskor povenovat jemu (oral do konca) a druhe kolo vydrzi dlhsie. Ci si jedna zo zien pre ktoru to je ,,blee,, ? 4) ak nestastnik dlho nevydrzi Tak ked uz nevladze nech ta dokonci rukou. .... PS: co by som ja za to dal keby sa mi to obcas podarilo za par minut 😉 su aj opacne problemy tak hlavu hore.
ROZPRAVAT SA, ROZPRAVAT SA, ROZPRAVAT SA, ROZPRAVAT SA nechodit na konika, riesit to s nim, nie v posteli ale normalne ked bude cas
Čo keby si mu o tom otvorene povedala? To je najlepšia cesta. Treba povedať, čo máš rada, čo nie a nájsť nejaké schodné riešenie.