Baby coby ste si mysleli o tom keby nájdete viackrát na zemi doma alebo na mužovej košeli , čierne dlhe vlasy, a pritom vy máte blond po plecia?
Na bielej košeli som.mu minule jeden objavila... Ok , náhoda. Ale dnes som našla dva na zemí v kúpelni... Som.hysterka ked začínam mat podozrenie?
Nemas kamosku ktora k tebe chodi a ma cierne vlasy ?
Patraj dalej a uvidis 😉
ak by to časovo vychádzalo, že by nikto mohol byť u vás bez toho, aby si to vedela, tak by ti mala blikať kontrolka
Mam len známe, stretávame sa vonku na prechádzke z deťmi, nikdy u nás neboli...on ma ale kplegyne a viem ze jedna je brunetka ,kedysi mala dlhé,neviem ako aktuálne
Moze byt, ze kolegyna plzne. Ked da v kupelni dole koselu, tak spadnu.
Toto nie je náhoda....
Oprava * s deťmi
To mi teda bliká.. spýtala som sa ho, tváril sa ze netuší. Že možno zo spoločného firemného auta alebo z kanclu nejak doniesol ..
Píšem ako truba ,na mobile rýchlo, prepáčte
Ak ma prilezitost priviest si niekoho do domu tak by som bola urcite v pozore.Vlasy sa nedaju len tak preniest 😁 aj co by slecna vypadavali.Ja mam cierne dlhe a vypadavaju mi riadne ale este mi nikto z roboty nehlasil,ze by ich musel zbierat u seba v kupelni??? To je na prvu riadna blbost.🤔
popozeraj lepšie košeľu...
Veď to si kľudne mohla doniesť domov aj Ty, aj deti ... kvôli trom vlasom toto robiť ... u nás sa povaľujú na zemi vlasy všetkých možných farieb, muž donesie, ja donesiem, dcéra donesie ... kebyže cítiš na jeho oblečení cudziu voňavku alebo má na košeli rúž alebo je furt na mobile, schováva ho pred Tebou OK, ale toto ... prepáč, normálne smiešne mi to príde na základe vlasov podozrievať partnera z nevery ...
Akoze z toho auta by som mu to uverila. Tiez mame s kolegynou spolocnu kancelarsku stolicku a nosim si jej vlasy domov na satach (na chrbte). Ona dost plzne, stale si prehrabava vlasy, … takze ak si nasla na nom ten vlas na chrbte, tak to z toho auta moze skutocne byt.
Na mobile je nonstop, vsade snim.chodi a ma.ho zablokovaný ,nic nevidím. Poslednu dobu je dlho v práci a je taký odmeranejsi ,uz som mu viac krát vytkla ze prečo somnou nekomunikuje, ci sa niečo deje.. vraj únava. No na mobile písať a na Pc to vie do polnoci... Vlasy tomu dali len bodku, môjmu blbemu pocitu
@kabba hej na chrbáte
. Ono ako reálne je to uveriteľné.. no aj tak mam zly pocit odvety
Mne napríklad strašne padajú vlasy, mám ich dlhé a tmavé.. raz si rozpustím cop a vlasy sú všade, úplne vpohode si po takej žene môže sadnúť niekam tvoj muž a môže sa mu to zachytiť na oblečení.. podľa mňa vlasy nie sú žiaden dôkaz, na podozrenie treba viac.. aj v kriminalkach ma irituje ak vyšetrovatelia nájdu vlas a hneď patrí vrahovi.. akoby vlasy nepadali každému úplne prirodzene..
Ja som tak nachádzala dlhé blonďavé...snažil sa mi nahovoriť, že to privialo cez vedľajší balkón od susedy 😂 ktorá mala krátke vlasy.....potom dvakrát aj povysavane bolo na počudovanie,lebo to nezvykol...len akosi aj spod postele vyletel chumac vlasov...a až potom sa priznal, že kým ja som bola na rannej tak herečka bola u nás...prípadne kým som bola s deťmi u mojej babky na prázdninách 2 týždne tak ona u nás bývala ..
Ved to je uplna blbost. Mne padaju riadne, ale teda aby sa objavili v kolegovej kupelni doma sa prepokladu ze :
1. ja som v tej kupelni nebola - nemozne
2. Preniesol moje vlasy na svojom obleceni, ze skoncili doma na zemi - nemozne
3. Ak sme v beznom kontakte s normalnym fyzickym odstupom, moje vlasy na jeho koseli - nepravdepodobne, ale takmer nemozne (ak by sadol na moje kreslo, vlas by chytit na oblecenie mohol, no ten nezoskoci doma na zem)
4. Moje vlasy na jeho odeve by boli, alebo mohli byt v pripade fyzickeho kontaktu (napr.objatia a podobne cinnosti), alebo by ich este dovliekol.domov, ak by sedel v mojom aute, alebo ja v jeho, vlasy po mne zostavaju na sedacke.
Nechodi ku vam sestra, svagrina, suseda, detska kamaratka vasho dietata? Zalov v pamati, akakolvek zena s dlhymi tmavymi vlasmi.
Ak nikto z nich nepripada do uvahy, prezrela by som gauc, v skarach , vsade rukou presla, postel v spalni a hladala by som vlasy, ktore tam nemaju co hladat. Ak mate auto, isla by som pozriet na sedadlo spolujazdca.
V mobile ani nikde by som sa mu nehrabala, ak to je zazracna zhoda nahod a je bez viny budes za totalnu tavu, no urcite by som vyrazne spozornela a vnimala detaily. Ziaden cirkus by som nerobila. On sice spozornie tiez a bude davat pozor, kedze si sa ho uz spytala, ale ostrazitost mu poklesne, ak nebudes rypat a bude mat pocit, ze si mu uverila a nepodozrievas ho. Ak mal nejaku fakt doma, tak to uz je iny level. Neviem, ci mal moznost, casovu moznost, to si nenapisala, alebo premazala, takze neviem posudit. Ak mal, je to jasne.
Nechcem robiť paniku no mňa vždy vie dostať mobil a zablokovanie. Viem že súkromie by malo byť aj v manželstve no ak si jeden z páru blokuje mobil pred druhým to už je u mňa podozrivé
. Ja mužovi do telefónu nejdem ani náhodou no keby si chcem zavolať a zoberiem ho do ruky tak viem že áni okom nemrkne... Ale zas po druhej strane ja mám s týmto zle skúsenosti z predchádzajúceho manželstva tak som proste na túto tému zaujatá a je to vo mne 🤷
Ja to chapem, ale ak to bolo na chrbte, tak v tomo moze byt naozaj nevinne, hlavne ak maju spolocne auto a staticka elektrina je svina 😂
Ale problem je, ze tebe uz dlhsie cosi nesedi a toto, aj ked to moze byt fakt nahoda, ti len zapada do teorie… ale to uz my nezistime, to je uz len na tebe, ci na to prides, ako to je 🙂
@kamatopo veru hej, uz dlho ma zablokovaný a aj skryté upozornenia ,ked mu niekto napíše napríklad je obsah skrytý na liste,az dokym si to neodblokuje.. kod neviem. Ja som sa raz tak nahnevala.na to, ze to takto schováva,lebo ja som.to mala verejné, predsa nemam čo skrývať. Tak som si takto zablokovala mobil z trucu aj ja.. veru chvíľu mu to bolo divné, že co skrývam ale.zvykli sme si na to a neriesime to.nevera by mi ani nenapadla až doteraz.
Som.na RD doma s dieťaťom, málokedy niekam ideme.. určite u nás nemohol byt nikto a co aj boli návštevy tak dávno a veru dlhovlase brunetky v rodine nemáme..
Zajtra prezriem auto..
@kamatopo u nás to isté, môžem si požičať manželov mobil dokonca prečítať správy, nevadí mu to. Vcera mi dokonca zobral odtlačok môjho prsta a dal si ho do nastavení, aby som si kedykoľvek svojim prstom vedela odblokovať jebo mobil... Má tam plno aplikácií a nastavení (deťom parental controll...), ktoré keby sa mu niečo stalo a my sa nevieme do jeho mobilu dostať, tak sme stratení... Keby mal čo predo mnou skrývať, tak to neurobí....
Hlavne kľud. Niekedy aj zle povedané výčitky spravia vo vzťahu pohromu. Ja som vyletela až keď som úplne všetko zistila. Dovtedy nemal tušenie že ja mám podozrenie
Niekedy aj to že si sama s deťmi a nikde nechodíš robí svoje.
Skús počúvať svoju intuíciu...nerobiť zbytočnú paniku, no ak zistíš ďalšie podozrivé veci, skús sa možno niekedy nenápadne ,,poprechádzať,, okolo jeho práce- po skončení pracovnej zmeny, obľúbenej reštaurácie-keď sa vyberie s kolegami na pracovný obed, krčmy-keď ide len s kamošmi na pivo, skús zavolať do hotela s nejakou blbosťou, keď sa vyberie sám na pracovnú cestu (...že sa mu nevieš dovolať na mobil a niečo súrne potrebuješ), skús zistiť, či v poslednej dobe nemíňa viac €, či si nenakúpil nové oblečenie, či viac necvičí, či nemá zasnené pohľady, či zbytočné nevyvoláva hádky, či trávi viac času v kúpeľni, či nemá nejaké divné narážky...Je veľa tých podozrivých signálov, tak zatiaľ pokoj a viac si ho tak nenápadne všímaj a pozoruj.
vlasy, mobil, blokovanie... myslim, ze mas dovod na blikanie kontrolky. Ale k tym vlasom - ja som doma minule nasla dlhe blond vlasy, ale viem presne odkial su. Byvame v panelaku a ked sa suseda pod nami vycesava, tie vlasy vyletia casto aj k nam hore, zachytia sa o kvety (videla som to v priamom prenose) ci dokonca som ich nasla uz na na operadle balkonovej stolicky 🙄 a odtial sa na tricku dostali az do kupelne. Sice krkolomna cesta, ale viem, ze sa tam nasli tymto sposobom. ale v tvojom pripade vzhladom na ostatne indicie, by som bola ostrazita.
...ešte taká malá rada, tie vlasy si pre istotu určite odlož, jedným koncom nalep s lepiacou páskou na biely kancelársky papier 😉
@deti95060810 ...aj trenky 😬
My zeny mame siesty zmysel a ten sa nemyli. Tvoj chlap vykazuje vsetky znamky nevery a vlasy su ceresnickou. Je otazka casu,kedy sa to prevali
Autorka, ja som si pravidelne nosila kolegynine vlasy domov, neviem sama ako sa tam dostali, ale nejak sa zadarilo.
Nemala si mu o tom ale hovorit, lebo ak ta nahodou podvadza, teraz bude opatrnejsi.
No neviem neviem, a čo on nato?