Veríte v osudovú lásku?

14. aug 2022

Veríte na osudovú lásku, prípadne na osud ? Stalo sa vám už v živote niečo osudové ?

miankass
14. aug 2022

Ano

slovakboy
14. aug 2022

Áno určite. Každý vzťah ktorý dlho vydrží a obe strany si aj po rokoch povedia že dobre im je spolu je osudový.

moonlight1210
15. aug 2022

Ani nie.

Vztah bud vyjde, alebo nie. A nikdy nevyjde, nech by bol akokolvek “osudovy”, ak sa na nom nepracuje. To konci potom tym slavnym Ani spolu, ani bez seba. Nevedia sa odputat, ale navzajom si nicia zivot (hadky, nedorozumenia, vzajomna frustracia,…) a kradnu si roky zivota, mladost a cas.

A poznam osudove vztahy, kde sa roky rokuce pritahovali, len sa obchadzali v case a priestore (ked on mal nejaku, ona nikoho a naopak, alebo jeden robil daleko v zahranici, atd.). A ked nakoniec skoncili spolu, tak najprv happy, a potom sa ta osudovost rozplynula po par rokoch a sli od seba. Vylieceni z osudovosti.

shelby88
4. sep 2022

Keďže som sa, sklamala 2 krát neverím už v nič

svokrinjazykmonika
4. sep 2022

Asi verím, ale aj na tej osudovej láske treba pracovať aby vydržala celý život. Ja s mojím manželom, my sme sa obaja chceli od kedy sme sa prvýkrát videli. Mala som iba 15, on bol bratov kamarát ale vždy sme boli obaja zadaný takže sme to neriešili. Ale vždy to medzi nami iskrilo a vždy keď ma brat niekam volal tak som sa hneď pýtala či ide aj Peťo. Ak nie tak som ani nešla 😄 Ale keď som mala 21 tak sme sa dali konečne dokopy, už ťaháme 10 rok spolu a myslím že vydržíme až do konca či v dobrom či v zlom. Ale ružové to určite nie je, to žiadny vzťah. 😉

zoey74
Autor odpoveď zmazal
Zobraz