Verili by ste snu?

9. aug 2023

Pred časom (rok dva dozadu) ma priateľ oklamal keď si vypisoval s jednou ženou potajomky až do dňa kedy som na to prišla. Čas plynul ďalej sľúbil mi že už sa to nestane. Tuto noc sa mi snívalo že som našla opäť konverzáciu bol to dosť nepríjemný sen mala som v ňom pocity ako keby to bolo naozaj ( ale to mávam v každých snoch). Ako to brat? Bol to iba sen kde si som si privolala niečo na čo podvedome často myslím alebo intuícia? Prikladali by ste tomu vážnosť? Ak by šlo o prvú možnosť- prečo až teraz prvýkrát by sa mi to snívalo. Ešte podotknem že aj vtedy pred 2 rokmi keď sa to stalo som mala predtým tiež podobný sen akurát že vtedy som ani len netušila žeby to mohla byt pravda

lucia13022023
9. aug 2023

Mne keď sa takéto niečo sníva, je to preto, že to mám stále v podvedomí. Ze som sa cez to nepreniesla, neuzavrela to v sebe. Ak to bol len sen a nemáš žiadne iné dôvody si to myslieť (zmena správania atď) nebrala by som to vážne. Ale to je môj názor 🙂

terezka2911
9. aug 2023

Nemas to v sebe vysporiadane, podvedomie pracuje

ruxandra
9. aug 2023

Mozno si cez den videla nieco, co ti tuto situaciu podvedome pripomenulo, preto ten sen. Cez den si si to neuvedomila, ale zostalo ti to v hlave a ukazalo sa az v sne. Nerobila by som teda kvoli tomu zbytocnu paniku..

kvetinka75
9. aug 2023

to je podvedomie. Mne sa párkrát snívali sny a podľa snára sa to vyplnilo. Ale išlo o niečo úplne iné. Toto ti ,,podsúva,, tvoje podvedomie, ktoré to neukončilo a stále to je v tebe nevysporiadané

guiseppinka
9. aug 2023

A ja ti napisem, ze moze byt... Pred kazdym jednym tehotenstvom sa mi snivalo s ex pravidelne urcity cas... Pri prvom tehu som to nejako neriesila, pri druhom mi to bolo divne a pri tretom, ked som dala vsetko dokopy, tak som uz 2 dni pred ms vedela, ze uz nepride... Nikdy medzitym sa mi s nim nesnivalo, podotykam, ze on ma svoju rodinu a naposledy sme sa videli ozaj par rokov dozadu...

martinmmartin
9. aug 2023

Mne sa snivalo ze mam drevene zuby....a nic

nicoli02
9. aug 2023

sníva sa ti zvyčajne o tom, čo si cez deň zažila, čo by si túžila zažiť alebo to, čoho sa najviac bojíš 🙂 podľa mňa je tvoj prípad práve tretia možnosť 🙂 nič si z toho nerob hlavne, prosím ťa. je to iba sen.

autor
9. aug 2023

Samozrejme sa mi sníva skoro každý deň rôzne sny aj podľa toho čo som cez deň zažila a rôzne spojitosti ale toto ešte nie a preto ma to zaujalo lebo tie spojitosti mám skoro každý deň čiže ten sen mohol byt kedykoľvek pripadne opakovane ale práve preto že po takom čase to prišlo len teraz neviem čo si mysliet

autor
9. aug 2023

@martinmmartin predstav si toto nebol môj prvý sen v živote 😃

zuzubb007
9. aug 2023

Nevies to predychat, uz po prvom klamstve si ho mala poslat kade lahsie naivita zien chlap presvedci, u mna by basnicky nemali sancu

pikachu999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pikachu999
9. aug 2023

No buď radšej na pozore.. takéto sny vedia byť aj predtucha

kvetinka75
9. aug 2023

@martinmmartin drevo je hnedé, pozor možno sa ti začnú kaziť 😉

mikadooo
9. aug 2023

Nie, snu by som neverila. Skôr si myslím, že tvoja hlava mu už nedôveruje, stále je v nej chrobák "čo ak" a v duchu ho stále podozrieva, aj keď môže byť v skutočnosti čistý ako ľalia a tvoje podozrenia vôbec nemusia mať racionálny podklad.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thoughtfulweirdo
9. aug 2023

Nie, neverila by som snu. Som racionálne založená 🙂 bola som raz účastník autonehody a o niekoľko rokov som mala veľmi živý nepríjemný sen o podobnej nehode. Tiež nie hneď 😉 ale proste to tam v podvedomí stále niekde je a raz sa to v spánku prejavilo, to je celé. A nebola to ani žiadna veštecká predtucha, lebo už prešlo odvtedy ďalších pár rokov a našťastie sa mi nič také už nestalo.