Venušine guličky

24. feb 2024

Môžu pomoct venusine guličky príprave na analny sex? Sú bezpečne? Co keď sa mi ich nepodarí dostať von 😂

minenkak
24. feb 2024

Čo??Na to sú análne kolíky,jazyk,prsty,oleje a hlavne hlava

kiki68
24. feb 2024

Nie, v ziadnom pripade. Na toto su anal plugs ( koliky), tie gulicky mozu ist iba do vaginy. Inak skoncite na chirurgii

autor
24. feb 2024

@minenkak ups ja som sa pomylila 😂tak nič beriem spät neviem prečo som bola v tom že sú do zadku 😃😃

autor
24. feb 2024

@kiki68 pomylila som sa nestudovala som si o tom len to poznám podľa názvu a keď som o tom niekde zachytila neviem prečo som si myslela že sú do zadku 😃 ale tak či tak nemôže sa stať že sa nejak vnútri stratia? Majú nejakú časť ako napr tampon šnúrku že vždy sa to vytiahne za to?

minenkak
24. feb 2024

Však ich už máš dnu,choď na chirurgiu alebo počkať kým ich vytlačiš , čomu moc neverím

autor
24. feb 2024

@minenkak nie nemám ich len som si ich chcela kúpiť ale teda keď sú určené na toto miesto netreba 😃 ale občas sa aj pri tampone bojim čo keď sa mi odtrhne šnúrka a nedostanem ho von preto ma zaujimalo ako pri niečom takomto lebo taku hanbu by som asi neprežila ísť si to dať vytiahnuť 😃

minenkak
24. feb 2024

Telo není čierna diera ,tam sa nič nestratí

babulkomale
24. feb 2024

Ups, pomylila si si otvor, nuz stava sa.
Najlepsi dokaz ze zakladom kazdeho uspechu je dokladne studium 😃

babulkomale
24. feb 2024

Nemylus si to s tymi gulickami do zadku, co su za sebou zoradene a odstupnovane podla velkosti?

maria1989
24. feb 2024

@minenkak 😂😂😂

majlo1234
24. feb 2024

@babulkomale haha, normane som si to musela vyguglit. Fuj dpc, ved to snad az do creva vojde😂

babulkomale
24. feb 2024

@majlo1234 😃😃😃

fido69
25. feb 2024

Venušine guličky do análu? Som v šoku. To by snáď mohlo napadnúť teenagerku...🤪 Koľko máš rokov?
Ale inak závidím tvojemu sexuálnemu partnerovi. Vy dvaja sa nudiť určite nebudete. 😉

lenkab1990
17. sep 2024

@fido69 ved clovek sa uci cely zivot, aj ked je teens 😊