Veľa sexu a pomáhanie v domácnosti

28. sep 2022

Baby čítam tu, v každej diskusii, že muži, ktorí chcú sex viackrát za deň sa aj v domacnosti činia - upratujú, varia, venujú sa deťom. Je to pravda alebo je podobnosť čisto náhodná? 😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
28. sep 2022

😃😃😃😃😃

tenerifka
28. sep 2022

🍿🍷

lucia851
28. sep 2022

😀😀😀

sapa20
28. sep 2022

👁️

veronikalubko
28. sep 2022

Treba asi len vyskúšať ci to platí aj na tvojho🤣🤣🤝🏻

kakakina
28. sep 2022

Keď musia doma všetko porobiť, už na sex ani nepomyslia😜

janetinka27
28. sep 2022

a v ktorej akoze diskusii si to citala? ja ich tiez citam dost, ale toto som zatial necitala nikde 😀

bessie12
28. sep 2022

moj priatel zatial nemusi pohnut ani prstom v domacnosti a sexu mame viac nez dost 😂

autor
28. sep 2022

@janetinka27 napríklad... Keď nájdem ďalšie, pridám sem.

eva112014
28. sep 2022

@zoro9836 Čo sa pripínaš? 😅 Však napíš jej pravdu! Ty sa aj v záhrade činíš …. ☝️😂🥳😇

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
28. sep 2022

@zoro9836 ty za seba nechávas robiť mašinky, aby si sa nezodral. Takže robot na vysávanie, robot na okná, a môžme pokračovať inými mašinkami co si pokúpil aby si domáce práce vykonávať nemusel. Masinky sú aj na toto. Môžeš kúpiť, budeš mat viac času na MK

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
28. sep 2022

Hmm, nie je to úplne že pravidlo, ale väčšinou, keď máme nejaké narážky cez deň, že čosi večer bude, tak kým uspávam deti, tak on sa snaží upratať večerný bordel, nech máme potom obaja pohodu. Ináč spratáva aj inokedy, u nás je to tak, že kto má viac energie, ten sprace, takže nemôžem povedať, že by to robil len keď chce mať sex. Ale v ten večer viem na 99,999%, že určite sprace, kým vyleziem od detí. Ono zas, keby bol skapatý alebo vyflusnutý už počas dňa, tak reaguje inak na moje narážky a povie mi, že je unavený a ja viem, že sex nebude a asi ani sprataná kuchyňa 🤭. (Ale nech nevyzerám ako nejaká dračica, väčšinou je to naopak, že ja ho schladím, že potrebujem spať a takisto kašlem na celú kuchyňu, resp.domácnosť 😄). Ale zas na druhej strane, štandardne mu sľúbim ďalší večer, a potom si dám o kávu viac 😁.

viestta
28. sep 2022

@zoro9836 však hej, zvýši ti kopa času na jalove reči. Keď jej ešte kúpiš kamaráta do nočného stolíka, nebudeš musieť vôbec nic doma robiť.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
28. sep 2022

@zoro9836 milý Zoro, ver mi, že to nie je o technických vymoženostiach. Technická vymoženosť ti neodloží taniere do umývačky, ani neutrie stôl, ani nevyloží hrnce chladiť, už vôbec sporák neutrie, pohádzané veci po zemi takisto neodnesie a mohla by som pokračovať do bludu. Radšej jej pomôž a neváľaj to na technické vymoženosti. Je kopec drobností v domácnosti, ktoré jednoducho treba spraviť...

viestta
28. sep 2022

@zoro9836 nevážim sa radiť. Ty si rad za kvalitu zaplatis, možno by to nebola tebe primeraná cenová kategoria

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chymena
28. sep 2022

@zoro9836 🤣

nicicka
28. sep 2022

Súhlasím s @zoro9836...ak ho maju dostatok tak to akosi všetko má hladši priebeh 🤣

viestta
28. sep 2022

@zoro9836 my máme aj pracku, aj umývačku, aj vysávac a aj tak sa môj podieľa na domácich prácach. Nie je lenivý a vie, že bez neho by toho bolo na mňa veľa. Čím skôr mame domáce povinnosti spravené, tým viac radosti pod paplonom.

nicicka
28. sep 2022

@viestta to keby naše radosti zaviseli od toho, koľko je toho upratané tak by mal chudák iné suchoty 🤣🤣🤣

h2
28. sep 2022

@zoro9836 Žehličku ani nespomínaj! Tá sviňa za mňa ešte nikdy nevyžehlila. 😁

mikadooo
28. sep 2022

@zoro9836 nie, tak som to nemyslela. Neviem koľko toho reálne robíš v domácnosti ty a koľko tvoja polovička. Sú chlapi, ktorí sami od seba vezmú na seba nejaké činnosti, respektíve, po diskusii s partnerkou, aby boli práce, týkajúce sa spoločného chodu domácnosti ako tak rovnomerne rozložené (resp. aby obaja v tom vzťahu boli ok s týmto "rozložením prác"). Ale potom sú chlapi, ktorí si myslia, že kúpia robotický vysávač či umývačku riadu a tým pádom si oni svoje už odmakali. Žiaľ, takýchto chlapov je stále ešte dosť na Slovensku... Preto som ti napísala, že nezvaľuj to na technické vymoženosti. Ja by som bola mega nasratá, keby technické vymoženosti mali znamenať, že môj muž nepohne ani prstom. Pretože, tak ako som vypísala, je milión činností, na ktoré tieto technické vymoženosti nie sú a ktoré jednoducho spraviť treba.

viestta
28. sep 2022

@mikadooo
Chlap sa zamýšľa po veceri: Keď jej umyjem riady, mozno bude
Žena sa zamysli po veceri: Keď umyje riady, dačo chce.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz