Ahojte žienky
Chcela by som sa spýtať aký máte názor na vekový rozdiel. Nemám teraz na mysli že napríklad 13 ročná sa stretáva s 20 ročným ale už tak v staršom veku (20+). Ak si dvaja ľudia rozumejú priťahujú sa, majú spoločne záujmy tak by to nemal byt až taký problém nie? A zaujíma ma názor tých ktorí sú už rodičia a majú staršie deti, čo sa o seba vedia už postarať, vadilo by vám to?
My máme 10 ročný rozdiel ja 31 muž 41 a tri malé deti, dá sa ...známa majú 15 ale to už je moc, lebo ona má 34 a on 49 a 4 malé deti, to je moc ..
@sabina230 13rocna s 20+? No to je cez ciaru. Ved ona je este dieta. Ale 18 rocna s 28 rocnym uz celkom ok.
@simsalabim písala som že vekový rozdiel 20+ Nie pod 20
@sabina230 je tu taka skupina ze Starsi partner 10+, tuto bolo uz vela takych diskusii a vacsinou to tu zeny odsudia, ja poviem len tolko, ze mam 30 rokov a mam muza s 20+ rozdielom a rozumieme si, pomaha mi, mame deti, vsetko ok a verim, ze aj bude ok. Neviem, koho z nas skor zdravie zradi alebo ci nepride nejaka katastrofa alebo vojna... rozumieme si a rovnako stari chalani mi nic nehovoria (robila som v cisto muzskom kolektive a tie konverzacie uplne od veci...)
@sabina230 je to individuálne, vlani som počas túry stretla pár, pán 63, žena 42 a viac energie mal ten pán 63... Ale veľmi veľa mužov okolo 50tky sa stane domasedmi, čo by mne ako partnerke prekážalo a preto ja napríklad starších mužov nad 40 nevyhľadávam, to by musel stáť fakt za to.
@deti95060810 V zmysle, ze 25 rocny chce uz sex a rodicia sa asi bali, ze budu mat onedlho doma slobodnu mamicku.
Prečo Ťa trápi názor iných ľudí? Keby si bola zaľúbená, tak neuvažujes takto...
+- 5-6 rokov je ok.. Viac vacsinou nie je dobre.. O 10 rokov si ani neviem predstavit, mam 34 a samemu by mi bolo blbe namotavat a chodit s 24 (alebo 44) rocnou. Vacsinou uplne ine myslenie a fazy zivota.
@hazelgracegus ja mam 28 a priatel 50
2 týždne pred 18kou sme sa dali dokopy s mm (rozdiel medzi nami o 17 rokov je starší) ...sme spolu 20 rokov, 10 rokov manželia ❤️
@hazelgracegus vam tiez vela stastia v zivote prajem 🙂
akurat som sa ta to chcela opytat 😀 rok a 2 mesiace a vy ?
@hazelgracegus oprava rok a 1 mesiac. Pomylila som sa 😀
Poznam iba dva vztahy, kde to takto klape pri viac ako 8 rokov rozdielu. Mne samej 8 rokov robilo casom problem. Nie na zaciatku, ale po 6 rokoch sme boli kazdy inde.
@sabina230 zdravím .. Ja z vlastnej skúsenosti môžem aspoň za seba (24r.) a priateľa (36r.) povedať že na moje vlastné počudovanie nám to funguje niekedy až prehnane dobre 🤗 .. A to mam dokonca syna (4r.) o ktorého sa stará ako o vlastného a tak isto mňa aj malého prijala aj celá jeho rodina .. Vždy som bola názoru že nemôžem žiť z partnerom ktorý by bol starí o 10+ rokov.. Ale mýlila som sa vďaka bohu .. Len je to pravdepodobne aj o povahe ale ak si rozumejú podľa mňa by to nemal byť žiaden problém ❤️
My máme 18 rokov rozdiel a som max. spokojná, nikdy by som si nezačala s mužom v rovnakom veku ako ja, najmä po skúsenostiach žien okolo mňa, dnes muži dozrievajú hrozne neskoro.
U mna je to opacne,moj manzel je o 6 rokov mladsi,a tiez by som uz nikdy nemenila,mala som aj partnera o 12 r starsieho,tiez sme si rozumeli,ale,teraz napr ten uz by mal po 50... A to si uz neviem predstavit,nikdy som nevyhladavala mladsieho partnera,ale osud to tak zariadil 😆sme spolu a mame spolu aj deti,a to ze on je mladsi,je pre mna velke plus
ano vadilo, ale tak ich vyber by to bol
a pride čas kedy ten vekovy rozdiel bude moc velky ked ty budeš niekde inde a jeho bude treba už prebalovat
napr 20,30 ročný rozdiel je vela fakt vela , do 10r do pohody ale je rozdiel začat si 20 a 30 so staršim