Dievcata mali ste niektorá priateľa alebo manžela ktorý sa skoro nikdy neusmial/nezasmial/nezasrandoval? Chodím rok a pol s priatelom ale v poslednom čase si veľmi všímam, že je často kvôli práci podráždený, nezasmeje sa, vkuse ale vkuse je vážny. Keď mu poviem niečo aby som ho rozveselila tak sa usmeje ale vidím, že to robí len preto lebo “musí” 🤦♀️ nebaví ma to už s ním, posledne tyzdne večer vždy si na sebe všimnem, že som z neho totálne vyčerpaná a moja psychika začína byť z toho na bode mrazu.
@gribka1 zistovala som to opakovane. Vždy povedal, že nič. Je pravda, že jeho rodičia sú takí istí🤦♀️ návšteva u nich je katastrofa. Nezasmeju sa, stále vazni🤷♀️
Utekaj preč vysaje z teba energiu
Aj na začiatku vášho vzťahu bol takýto? Ak je to povahou, tak to dlho nevydržíš. Také smutné. To by musel mať veľké plusy, aby sa to prekrylo..
Ak sú aj jeho rodiča takí, tak je to podľa mňa jeho bežný stav. Možno v začiatkoch sa pri tebe prebral a teraz je už zase vo svojej norme. Rob ako myslíš, ty musíš vedieť, či je to pre teba. Osobne nepotrebujem nejakého pajáca, ale neviem si predstaviť ani toto. Život je všeobecne dosť ťažký a ešte bez humoru... veď to musí byť strašné.
Teraz je čas zhodit ružove okuliare a rozhodnut sa, či je to partner do života alebo nie.
Zda sa, že pre teba nie. Takže následovat by mal rozchod.
Toto by som nedala... Celkovo nemám rada ľudí čo sa takto správajú....sama negativita smutná tvár alebo nasratá s prepáčením...nič ich neteší nič ich nerozosmeje.... Toto by bol y mňa koniec .... Ja nevravím že sa máme smiať a tešiť ako malé deti denno denne....ale aby som ja bola ok v pohodičke a dobrej nálade a mala by som sa každý deň deptat niekým takým ..... čo by potom aj mňa oberal o dobrú náladu tak to nie.....
Ja som takého mala. Po 2 rokoch som to vzdala a urobila som dobre. Ja mam extremne velky zmysel pre humor a on bol ako pripečeny dakedy 😕 ja som to fakt uz nedávala. Ked mas o tom potrebu pisat na MK, tak uz to je jasne, ze ti to vadi. Rozid sa s nim. Toto ocividne nie je partner pre teba
@luciaruz áno, presne, aj o mne každý hovorí že som sa zmenila, že som bola sama sranda a teraz už som zmenená 😭Dakujem za vaše reakcie budem premýšľať čo ďalej
Ja som "veselá kopa", takže nikdy som takéhoto mrzúta nemala, ani by som nemohla mať. ☹️
No, ak si ty veselá kopa, tak do nedopadne dobre.
Mňa by taký chlap ani nepriťahoval. Ja mám rada vtipných a chaotických. To žeriem. Ak nevieš o čom hovorím, pozri si nejaké videá s Robertom Downeym Jr. alebo Clarkom Greggom. Proste veselé kopy, chaotickí a trochu excentrickí.
Alebo ešte videá s Benom Mendelsohnom.
Su taki ludia a tazko povedat, ci sa to da zmenit. Ja si spominam, ze som raz stretla na jednej akcii chlapca, mozno 5-6 rocneho, ktory sa absolutne neusmieval. Hrala som sa s nim, javil o to zaujem, vselijako som ho dvihala, tocila, pytal si viac, ale absolutne sa neusmial za cely cas, mal taku kamennu tvar. Bolo mi to dost divne, no potom prisli jeho rodicia a presne obidvaja kamenne tvare a komunikovali absolutne bez usmevu. Obidvaja, asi sa nasli. Tazko povedat, ci to maly zdedil, alebo sa to naucil, ale tipujem, ze mu to ostalo a bude z neho nieco ako tvoj muz. Ak ti to prekaza, tak sa mozno k sebe proste nehodite.
potvrdzujem, ze niekto negativny kto je sustavne pri tebe, tak ta casom ovplyvni a z veseleho cloveka sa dokaze stat zatrpknuty, smutny, alebo proste taky iny nemastny neslany clovek ... iked nemusi to byt natrvalo, ale rozhodne nejaky cas to potrva.
Vážny partner? Aj v posteli? O akom veku sa bavíme?
Ak je to muž do 35 rokov, tak treba vymeniť za veselý typ.
Ak je to starší muž, tak treba rovnako vymeniť za veselý typ. 😉
pre mňa by to bol maximálne nevhodný partner, ja mám zmysel pre humor a smiech veľmi vysoko na rebríčku hodnôt
Jeho rodicia su taki a on je taky tiez, rychlo prec.
Muž by mal byť vtipný ale nie hlúpy. Len aby nemal psychickú chorobu, lebo byť smutný nie je normálne.
A keby si zistila, čo ho trápi?