Vášeň vyprchala

10. feb 2022

Ahojte
Po vela rokoch som stretla chlapa kde preskocila iskra hned ako sme sa videli
Spoznavali sme a parkrat stretli - pocas 2 mesiacoch fakt len malokrat kedze sme obaja boli vytazeni
Potom sme uz nevydrzali a bolo to vsetko krasne … mala som ppcit ze ta chemia co je medzi nami je explozia
Mala som dojem ze je to obojstranne a uprimne - proste vasen sa neda predstierat a my sme sa na seba len kukli a boli sme paf obaja. Casom to nebolo len o vasni ale mala som pocit ze mu na mne zalezi.
On sa vsak po case odmlcal a predtym z nicoho nic ochladol a ukoncili sme to
V hlave mi vyri otazka ze ci ta vasen u neho mohla len tak odist alebo ta vasen bola iba z mojej strany
Nemala som dojem ze je to chlap ktory ide s kazdou ale tak mylim sa mozem
Vysvetlovat nemal zaujem nic takze len tapam
Obaja sme pred 40

dzulli1980
10. feb 2022

Keď muži "lovia", vedia byť veľmi presvedčiví ... dostal Ťa a jednoducho ho to prestalo baviť ... šiel loviť inam ... sú aj takí chlapi.

luccija
10. feb 2022

Bolo to len o sexe... vobec si tým nezaťažuj hlavu, keď ani nemal dôvod na vysvetlenie

autor
10. feb 2022

@luccija mala som ten dojem na zaciatku aj ja ale potom ma predstavil aj jeho detom (s tym ze tvrdil ze deti chrani ) a tym som to zacala brat asi vaznejsie …

autor
10. feb 2022

@dzulli1980 hmm asi ano … len som mala z neho dojem ze je ako ja - ze si nepusti k telu hocikoho

zienka966
10. feb 2022

Mna udivuje, ake su niektoré aj v strednom veku naivné. 🙈
Nevadí, príde lepší

autor
10. feb 2022

@zienka966 nemam pocit ze by som bola naivna. Brala som to velmi pozvolna. Ale ked ti chlap prejavi city tak casom to zlomi kazdu zenu, si myslim.

anonym0001
10. feb 2022

Velmi rychlo si mu dala a jeho to omrzelo, lebo uz nemal co dobijat. Aj ta sliepka pred tym nez da kohutovi si zabehne aspon 2-3 kolecka po dvore, nech si nemysli, ze je k***.

autor
10. feb 2022

@anonym0001 nepisala som kedy som mu dala … ci to bolo skoro alebo neskoro tazko povedat … citili sme to obaja. Stretavali sme dalsie tri mesiace a bolo to pekne a zrazu OtOCKA

dievcacitajucelist
10. feb 2022

@anonym0001 ako nehnevaj sa a to od toho záleží či mu skoro dala??? 🤦‍♀️ Ak bol on kerev***k tak by ju tak či tak časom nechal a bolo by jedno či by mu dala na prvom stretnutí, alebo 10tom...
AUTORKA: bol to asi taky nevyzrety jedinec, kt sa baví tým, že si ulovi stále novú obeť...len zvláštne, že ťa predstavil deťom...ale zase niektori chlapi sú smradi a predstavujú každú jednu frajerku deťom 🙄

21oktober
10. feb 2022

pozri niektorá žena dá mužovi na prvom rande a nie je žiadnou raritou že sa neskôr aj zoberú a sú dlhoroční partneri. Niektorá dá mužovi až po xy rande , chvíľu sa to ťahá a je koniec po chvíli . Jednoducho nebola si jeho šálka kávy ktorú si dá každé ráno celé roky.

cukricek12
10. feb 2022

Z tvojho príspevku je ťažko povedať, prečo sa odmlčal. Chcelo by to viac informácií. Nevieme,aký je to typ muža,ako sa správal, ako vážne to bolo, co tomu predchádzalo,že sa odmlčal.
Možno ma nejake problémy v práci, doma a potrebuje čas, možno ťa bral len ženu na to užívanie pekných chvil...nevieme,či ste obaja slobodní, či je on ženatý...ťažko povedať.
Každopádne, hlavu hore, všetko je v živote tak,ako má byť. Zober si z toho len to dobré. Držím palce

hipuska
10. feb 2022

No vieš, taký 40-tnik, ktorý vyviazol z manželstva a získal "voľnosť" si už dva krát rozmyslí, či sa bude ďalej viazať. Ja to vidím na mojom ex. Žije život bez záväzkov. Má síce už 3 roky vzťah ale tá nová nemá ani len kľúče.od bytu. Chuda. Normlane mi je jej ľúto

liljana
10. feb 2022

Ma inu, nechce sa viazat, nieco ho na tebe odradilo na dlhodobejsi vztah, ma nejake ine problemy, ...? Tak si vyber ... Preco sa ho nespytas, nech ti odpovie na rovinu? Aspon nebudes musiet lustit domnienky.

lasoli
10. feb 2022

asi si ho uz hlbsie nezaujala,chapes,aka bola vasa komunikacia,nudna ,zaujimava ,vtierava?

1lucinka123
10. feb 2022

Zažila som niečo podobné. Tiež už na prvom stretnutí neskutocna chémia. Stretávali sme sa asi dva mesiace. Potom zrazu nemal čas ani odpísať stretnutí bolo menej. Povedala som ok tak to ukončíme a zrazu znova záujem. Takto to išlo dokola. Raz áno raz nie. Až som sa rozhodla to úplne ukončiť. Ešte nejaký čas mi volal a písal, že on má miluje, len sa bál ísť do nového vzťahu po predošlom sklamaní, ale ja už som nechcela byť vo vzťahu s niekym kto sa nevie rozhodnúť.

autor
10. feb 2022

@1lucinka123 ja som tiez navrhla hned ako som videla ze sa nieco deje aby sme to nechali tak. V tom case som bola este ako tak citovo nezainteresovana. Trvdil ze nic sa nedeje ale bolo to cim dalej tym divnejsie a nevideli sme takmer vobec … mna oraveze to hneva ze sa neozyva a ze to znamena ze mu totalne nechybam

autor
10. feb 2022

@liljana ma problemy nejake - ktore mespecigikoval a nechcel o nich jovorit ale pochopila som to z kontextu.

1lucinka123
10. feb 2022

Presne ako by si o mojom bývalom pisala😁 skus vydržať a neozvat sa mu prvá a uvidíš čo to urobí 😉

autor
10. feb 2022

@1lucinka123 ozvat sa mu nemozem. Lebo ked sme sa naposledy stretli s tym ze je koniec mi on povedal ze sa mam kedykolvek ozvat ale ja som povedala ze ja sa ozyvat uz nebudem
Uz je to dlho a neozval sa …

autor
10. feb 2022

@lasoli spociatku som mala dojem ze zaujem tam bol ... komunikacia najprv bola v pohode, mali sme si co povedat, respektovali sme kazdy svoje sukromie...ale v tom case ked som uz citila ze sa nieco deje tak aj tie rozhovory boli nemastne-neslane

autor
10. feb 2022

@hipuska hej, on je takmer 6 rokov rozvedeny, kvoli manzelkinej nevere (zevraj) - mozno sa z toho este nedostal ajked tvrdi ze ano. bolo mi jasne, ze chce svoj klud a cas pre seba a ten aj mal. ale ano vidim aj ja ze ti chlapi su radsej sami, aby mali POKOJ, aj napriek tomu, ze im mozno chyba nejake pohladenie. alebo mozno aj nechyba. ktovie

barborachors
10. feb 2022

autor : narazil si 20tku. A nebude ti to vesat na nos. Co na tom sa neda pochopit?

autor
10. feb 2022

@1lucinka123 kolko mal rokov? Aspon ti povedal dovod jeho zmeny

autor
10. feb 2022

@barborachors hmm podla mna 20 vyzaduje pozornost, zaujem, stretka a sex. Neviem ci by mu tolerovala rodinu a malo casu. Mne to nevadilo kedze tiez som v rovnakej situacii.

21oktober
10. feb 2022

ja len nerozumiem načo to skúmaš. Bol a už nie je , niektoré veci netreba pitvať , žije sa človeku tak lepšie. Príde ďalší a keď nepríde , tak život sa dá pekne prežiť aj bez muža.

ifava
10. feb 2022

Zrejme dostal co chces a tym to pre neho zhaslo. Ani by som sa necudovala, lebo toto nie je vec ktora sa tyka len 20 rocnych, ale to sa moze stat v ktoromkolvek veku.

zdenkastanka
10. feb 2022

Nejake problemy ktore nechcel specifikovat.... samozrejme... "vazny" dovod preco sa nemozete stretavat a zaroven ti nemusí vysvetľovať ze preco... jednocho " daj mi uz pokoj" . A ide si po dalsiu..

1lucinka123
10. feb 2022

V tom čase mal 38 už sú to skoro 3 roky co sme sa rozišli. Tiež bol rozvedený preto, že ho žena podvádzala.

1lucinka123
10. feb 2022

Ale ak ti môžem poradiť nechaj to už tak ak ste sa rozišli. Všetko v živote sa deje pre niečo. Ja som hneď po rozchode s nim stretla nového priateľa teraz už manžela🙂

autor
10. feb 2022

@1lucinka123 hm zaujimave … no tak teba stastie stretko to je skvele …mna dost sklamal ako clovek - chlap - prezentoval sa vyrovnany a ferovy voci mne. Vacsinou si k telu pripustam ludi o ktorych som si ako tak ista ze maju charakter. Nechcem uverit tomu ze cely cas to len hral …
Ano viem riesim ako mala 🤷🏻‍♀️