Váš názor na takéto stretávanie

12. aug 2022

Pekny vecer,

ako by ste brali takuto situaciu. Pisala som si s 1 muzom 30+, bez zavazkov, pracujuci, normalny,celkom fajn chlap zistujem.. stretli sme sa,(nejake 3 mesiace to trva) potom par krat vylet,tura na par dni,aj s jeho kamaratmi,potom sme boli sami na vikendovej ture (tam sme sa ,,zblizili'')... bolo to fajn,take nenutene vsetko,nejako som mala pocit,ze sa mu aj pacim ...len medzi tieto pauzy v stretavani ,kvoli praci,vzdialenosti...si napiseme tak raz za 2 tyzdne,ze,ako sa mas...moc na pisane nie je,ja tiez moc nie. Ale je s nim fajn, neviem ani co si chcem precita,len ma zaujima asi nestranny nazor niekoho cudzieho,na taketo stretavanie.

bosorka2302
12. aug 2022

ze si krati cas a nic viac nechce

modrykonik33
12. aug 2022

Aká veľká je tá vzdialenosť?

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
13. aug 2022

Že ste skôr kamaráti na občasnu turistiku, pokec, ale nevyzerá to ze bude z toho viac.

zuzanockamt
13. aug 2022

Ber ho ako kamoša na spoločné aktivity, vyplnenie času a prípadné výhody. Ak by chcel viac, tak vtedy nič nie je problém - ani vzdialenosť, práca, povinnosti atď. A aspoň virtuálny kontakt by bol na dennej báze.

petricka22
13. aug 2022

Sama sebe si odpovedz, ci ta naplna takyto vztah, ci ti to staci. Tak bud sa to poriadne rozbehne, alebo je to strata casu.

au1994
13. aug 2022

Že mu vyhovuje nezáväzné stretávanie. Ak by chcel s tebou mať plnohodnotný vzťah, tak by už po takejto dobe mal byť minimálne namotaný až za ušami a keď nepíše, tak by hľadal iné spôsoby, ako byť s tebou častejšie v kontakte (vždy sa dá zavolať).