Je mi jasne že pri tejto téme sa rozbúri diskusia a zase vzniknú dva tábory :D ale chcem sa spytat na vás názor na jednorazovky. Viem že je to individuálne ale zaujima ma to. Ja som to napríklad nikdy nezazila čo sa týka sexu, vždy len bozky a nic viac. Doteraz som mala vzťah od mojich 17 a len s nim som mala sex. Myslela som si že nie som človek na jednorazový sex a že “stojím za viac” ale nedavno sa mi stala taka vec, že rozmyslam že mozno by to bolo fajn vyskúšať. Len sa bojim aby som to potom nahodou neľutovala, že sa zamilujem aj keď to bude iba raz.
Moja príhoda..Bola som v klube s kamarátkami po dlhom case a v piatok prisiel za nami jeden cudzinec čo tu bol na vikend. Len sme sa rozprávali a potom mi povedal že ja sa mu pacim najviac. Vymenili sme si fb a potom odišiel. Vecer mi potom ešte chvíľu pisal a dohodli sme sa že sa stretneme v klube aj na dalsi deň, že zoberie aj jeho kamarata a ja zase kamošky. Stretli sme sa a pozval ma na drink. Kamosky ostali s jeho kamaratom a my sme sa vytratili a strávili sme spolu skoro celu noc. Najskor v klube, potom sme sa prechádzali po meste a potom ma chcel ist odprevadit domov. Bolo mi s nim naozaj dobre, sadli sme si a neskutocne dobre sme si pokecali. Mala som pri ňom ten pocit že sa pozname uz dlho. Povedal mi že toto sa mu ešte s nikym nestalo. Samozrejme sme sa bozkávali a on ma potom volal na jeho hotel. Ja som ho najskor odmietla, potom som bola na vazkach a tak ma presviedčal že nech idem s nim a potom sa rozhodnem. Isla som teda ale pred hotelom sme sa rozlúčili. Povedal mi že ma chápe a rešpektuje ma a že mam jeho obdiv. Ale zasmial sa že urcite budem ľutovať že sme sa nevyspali. A veru tak aj bolo :D ľutovala som to hneď v ten moment keď som zabuchla dvere. Som ale trochu prekvapena že stale mi pise aj keď sa uz vrátil domov, povedal že by sa rad ešte stretol… teraz si bucham hlavu o stenu že prečo som ho odmietla
Mozno by ti uz potom nenapisal 🙂
ja len jedno k tomu O-CHRA-NA!!! 😁
Podľa mňa si až veľmi dobre uvedomuje, že ty ľutuješ, že si ho odmietla, rovnako aj to, že pri najbližšej príležitosti túto školácku chybu nezopakuješ
@miskamicha ja som mu povedala že aj preto nechcem mat sex lebo sa urcite vidíme posledný krát a načo proste. On na to povedal že to nemusi byt pravda. Keď sa na to spätne pozriem tak sa fakt dosť snažil o ten sex Haha a bol smutny keď to nevyšlo 😂len nerozumiem že preco stale pise :D myslela som si že keď ma nedostal že sa na mna vykašle
To sú muži, chcú to, čo nemôžu mať.😀 Ako vravím niekedy ťa chlap môže takto dobíjať aj roky, no keď už "ťa má" tak už ho to prestane baviť, lebo si ťa dal ako niečo "nedosiahnutelne" a je tam viac predstav než reality. 🙂
Inak, ak sa mienis s nim vyspať, nezabudni, že reprezentuješ Slovensko v zahraničí.😉😀
@mimka1402 😅😅😅 sa mi ľúbi posledná veta... Tak nech reprezentuje na úrovni vlhovej 🤣
Dobre si urobila,že si sa s ním nevyspala.
Prvé čo myslí na ochranu. Takých ako TY môže mať tisíce. To je typ chlapov že vedia sladkými rečičkami opantať mozog žene. Otázne je čo by bolo keby si sa s nim vyspala. Bez ochrany riskuješ zdravie a ostala by si tehotná dal by TI zbohom. ON ťa bude lanariť a vypisovať TI lebo ťa ešte nikam nedostal ak by ťa dostal tak TI dá zbohom. To mi ver. Akú hodnotu má žena ked podľahne jednorazovke a ešte s cudzincom. Nič o ňom nevieš a ideš s ním spať. Aby si trpko neoľutovala a časom horko nezaplakala. Moja rada vykašli sa naňho. Aj tak mu ide iba o jedno. Vypisovať bude dokiaľ ťa nedostane. Nevieš nič či ma ženu deti zázemie. Možno si chcel len užiť a nič viac .Z jednorazovky môže byť nielen choroba ale aj neželane tehotenstvo a potom čo.
@dilino samozrejme ochrana by bola, na tom by som trvala. Povedal mi že mal 7 dievčat s ktorými mal sex. Ženu ani deti nema na milión percent :D ma 23 rokov.. a viem že o nic viac ako sex ist ani nemoze keďže neni od nás ale aj tak ma to laka, vyskúšať s nim ten sex :D
Tak aspoň prezraď akej je národnosti ze Ta tak očaril 😁
@aurorastone2 svajciar :D
@ankare Tiež som si to s daným kamarátom zažila. 🙂 Ale mala som ho zidealizovaneho aj ja, takže tam to bolo skôr o tom, že po 6 rokoch čo sme flirtovali až to nakoniec nejako omrzelo veľmi rýchlo oboch a hlavne zlý čas sme si vybrali obaja... 🙂 A vidíš u teba, všetko dopadlo tak ako malo! 🙂
Ja si skor myslim, ze rada si chces precitat od nas, ze sa do teba zamiloval, lebo si s nim nesla a ze sa vrati a bude sa vracat. Predstav si skutocnu realitu, ze ho nepoznas, mozno ani odmietne pouzit kondom, ty dostanes pohl chorobu, dalej v utorok to robil s Monikou, vo stvrtok uz s tebou. Myslis si, ze ti to povie? S tebou je, dalsej rychlo odpise, ked sa nedivas. A ty tu rozoberas nieco, co si ho strci v tyzdni do troch takych, ako si ty sama, co najde v klube. Ale to neplati len na cudzinca, ale aj nasinca.
Nikdy som jednorazovku nemala vzdy len dohodoby vztah z lasky. Neuznavam to je to minimalne povrchne a rizikove zo zdravotnej stranky
@nikto2234 prečo nie? :D veď ja píšem že by mi neslo o nic iné ako sex lebo viem že vzťah by z toho nebol urcite
Keď som si prečítala toto: "Povedal mi že toto sa mu ešte s nikym nestalo.", úprimne som sa rozosmiala. 😁
Aj ženy si užívajú a majú radi sex, aj ženy vyžívajú chlapov na sex, takže tieto komenty nechápem, že len nenalet 🙄 záleží akú máš povahu a čo pre teba sex znamená, ja hoo beriem ako väčšina chlapov, ako akt uspokojenia, nedokážem sa namotat na chlapa s ktorým iba spím. Ja sa zas nedokážem s každým túliť a držať za ruky, veľmi citlivá vec pre mna, tak berú ženy asi sex
@h2 je mi jasne že sú to klasické namotavacske reci ale napríklad ja to tak s nim naozaj mam :D fakt ma dosť zaujal
@modrykonik33 preto sú tu také komentáre, lebo autorka je už zahladena do neho, ale tvári sa akoze ona nič (klasicke nepriznanie si pravdy). Úplne je to počuť z toho ci píše. Keby to brala len ako jednorazovku a nečakala by na nic iné, tak aj ona by to písala inak alebo teda nič by tu nepísala.
Preboha mal 7 žien 23 ročný. Len aby tu ochranu chcel. Na 23 rokov ved to je obyčajný kurevník. A neboj bibliu ťa volať nečíta. Ide mu len o jedno. Povedz sama sebe že čo ťa láka na 23 ročnom ktorý strieda ženy. To že mal 7 žien to môže byť aj klamstvo. Nechceš tomu veriť že mal ich 7. Tie čo podviedol s dalšimi. Tak urobí aj s tebou. A dalšia vec 7 žien s ním spalo a s koľkými chlapmi spali tie ženy. Fuj čista choroba. Brrr až má striaslo aby som s nim spala. Neverím že sa doňho nezamiluješ. Už teraz tak píšeš nahováraš si že to bude iba sex TY budeš chcieť vzťah ON nie a čo ostaneš nešťastná. Môže sa stať že zostaneš tehotná dá TI zbohom a TY čo. Jasné ide mu iba o to aby si s tebou užil jemu nejde o nič iné.
@777januska777 áno, to máš pravdu
@dilino 23 rokov 7 zien je kurevnik? 😬 to hadam nie. Inac pozeram ze zas to z muzov robite kurevnikov ale na sex treba 2 osoby 😁
@dilino za to že ty máš jedného za celý život, neznamená že ostatní sú kurevnici čo ich mali viac
No ja som mala vždy z lásky z mojej strany a poviem ti, že i tak tie vzťahy neboli a ani táto stránka nič moc. Raz som stretla niekoho kde bola silná chémia a priateľstvo len chalan onedlho cestoval na druhý kontinent... Bolo to párkrát a na počudovanie nezalubila som sa, lebo som vedela prečo nie, ale bol hlavne moja náplasť a prišiel v čase, kedy som "klin klinom vybijala" a ja som bola to isté pre neho po rozchode.
Ale nechoď do ničoho v čom si nie si istá, už teraz pochybuješ a máš úvahy...Musíš vedieť podľa mňa naisto. 🙂