Ahojte budúce mamičky. Mám na vás trošku súkromnú otázku. Týka sa pohlavného styku s vašou polovičkou. Tiež vášmu partnerovi vadí keď ste statívne? (chlap si všetko odmaká a vy len ležíte) môjmu budúcemu manželovi to veľmi prekáža a vždy sa na tom povadíme. Za podporu a rady vopred ďakujem. 🙂
@slonik5528 predstav si to opacne - chlap lezi jak poleno a ty si to "odmakas". Pacilo by sa ti to? ;)
@slonik5528 tak keď povazujes sex za prácu...🙄..A hovorí sa pasívna a aktívna.. pri činnosti.. akejkolvek
statívna...😀
@h_petra žeby prázdniny ....a vonka prší...
Virm ze mimo temu ale kava skoncila skoro na obrazovke... uz som pocula vselico vo svojom veku ohladom sexu ale stativna a pracovits este nie... 😂😂😂😂😂
@puklica13 mne sa to stativna praveze pacilo 😂😂😂 predstavila som si stativ
@sense tiez ma pobavilo 😂
@lindusss2016 veď hej..aj ja ..🤣
toto som otvorila len čisto zo zvedavosti, že čo je to "statívna" ... pracovitá som si myslela, že viem čo je, aj keď po prečítaní otázky mám isté pochybnosti 😂😂😂😂
@sissy27 ja som si tiez myslela, ze v tejto oblasti uz iste skusenosti mam, ale na konovi sa furt mam comu priucit. napr.nedavna tema o faze roztahovania 😂
@lindusss2016 áno, to tiež bola výživná téma 😂😂😂
@sissy27 ten pocit, ked zistis, ze si to doteraz robila zle 😂
@lindusss2016 zistíš, že si to doteraz robila zle ale ako dobre ti to robí 😂😂😂😂
to neviem ci bola najstastnejsia volba sa pytat prave tu :D
Hmm tak si predstav, že by ste to mali naopak, on si leží a ty sa čiň. Tiež by ťa to asi po pár razoch prestalo baviť
Ja sa mu asi ani necudujem, ved to je potom o com ked ty sa nehybes?
@marcelik88 mne je to tiež divné, malo by to byť také vyrovnané, aby boli obaja v pohode 🙂
@lindusss2016
@sissy27
To čo bola za diskusia??? Čo mi uslo??😀😀😀
@sissy27 no pockaj, pockaj. Aktualne uz boli na troch prstoch, ale zacinali po jednom samozrejme 😂
@lindusss2016 pardon, preskočila som úvod aj zápletku a rovno prezradila pointu, hanbím sa 🙈😂
@sissy27 no ved si nas ukratila o zaujimavy priebeh fazy roztahovania 😂
🙂 nick založený len nedávno, ujetá otázka. Som zvedavá, či ti na toto niekto skočí 😉