Ahojte žienky. Nevadí vám, keď sa váš partner pozrie na zadok inej ženy? Dlhodobo tento problém riešim s tým mojím.
Pri mne sa snaží nepozerať na iné ženy, ale určite sa pozrie, keď nie je so mnou. Neriešim, ja sa tiež pozriem na feši chlapa a aj na ženu. Koľkokrát si poviem sama pre seba, že hentak by som chcela vyzerať. 😅
nie mne to nevadi, kym to nie je nejaky extrem 🙂 ked je so mnou, tak som si to nejako extra nevsimla a ked nahodou, tak je vtedy strasne "nenapadny", tak si z toho srandu robime a ked je sam 🤷♀️ ja sa tiez pozriem aj ked teda zadky ma nejako nefascinuju
Boze ved aj ja sa pozriem na pekny zensky zadok. Cize nie, prkotiny neriesim
A veríte im, že si nič iné nepredstavujú?
@jabadabadu nechapem, že by ti to bolo jedno ak by si tvoj partner predstavoval niečo so ženou, na ktorú sa práve pozrel:D
Ja neviem či sa nepozerá alebo si to len nevšímam... fakt neviem, nesledujem kam mu padá pohľad 😅 pravedpodobne mu tam zrak zabehne, veď aj mne, ale kým neslintá a nemá nevkusné, nevhodné poznámky, je mi úplne jedno čo mu na tú sekundu prebehne hlavou, neviem ako by som ho donútila alebo ako by sa on mal donútiť to ovládať 😂 potom jedine si nájsť slepca...
@mychaela1 akby to robil okato predo mnou, keď sme spolu tak by mi to vadilo
@jabadabadu riešim, pretože sa mi to vyslovene nepáči…ja sa tiež nepozerám na mužov, tak ako on ženám na zadok
Koľko máš rokov?
Nie nevadí mi to a ani mi nevadí, čo si pomyslí.
Nie raz sa dokonca stane že ja sama doňho drgnem že “pozri na hentú babu, tá ma riadne prsia/dobrý zadok”.
...väčšinou ho na tie zadky, či predky ja upozorňujem... 💪🤣
@mychaela1 jaj vo fitku? Tak to sa spýtaj @katkazocele co máš robiť. Ona je rovnaká paranoidna stíhačka ako ty. Určite ti poradi
Jeeej Katka ma novu kamosku!
@mychaela1 to je normalne. Aspoň vieš ze máš zdraveho chlapa😊