Vadí mi, že moja žena má chlpatý zadok

kopkastastia
19. júl 2022

Mám jeden dotaz
Ako mam povedat svojej zene ze mi vadi ze ma chlpatu rit. Moja zena je neskutočne pekná rozumieme si skoro vo vsetko ale teraz ked chcela odomna celotelovu masaz pozeram na zadok aa ten zarasteny jak australsky prales. Skoro som sa povracal. DOteraz som to tak nevnimal vzdy nosila cele spodne pradlo ziadne tanga. Ale te oný vecer som ani spat nemohol. Ja si pekne holim prdelku. ako to mam povedat svojej zene aby sa neurazila napr. aky je dnes krasny den hmm podme si oholit zadky ???? Porodila mi dieta takze to nieje prerobeny chalan.
Aj ked tato tema je skor k smiechu ale je pravdiva.
Dakujem za odpovede.

solange7
19. júl 2022

@kopkastastia tak snad sa vies normalne na urovni porozpravat so svojou manzelkou. Ak nie, tak sa chod poradit k terapeutovi. Pomoze ti s komunikacnou barierou.

laurita285
19. júl 2022

Pošli nám tvoj zadok prosím, nech sa pokocháme.

mima1
19. júl 2022

@kopkastastia prazdniny su dlhe ale vydrz to. Skola zacne raz dva

yvanielka
19. júl 2022

Dúfam, že modrý komik má toľko rozumu a vkusu že túto vymyslenú debilitu nejakého "strašne vtipného" človeka tam neuverejní

liljana
19. júl 2022

Prazdniny? Ty si videl zensky zadok akurat na fotke. 😀

karhu
19. júl 2022

🙈moj muz sice nie je dokonaly, ale aspon nie je debil😅

banderaska29
19. júl 2022

som tu iba kvôli komentom. ja verím, že sa to rozbehne 😀

danica2711
19. júl 2022

@kopkastastia keď už máš potrebu písať kadekam kadejaké hovadiny, aspoň si to dopredu trošku premysli. Je to (vraj) tvoja žena, porodila ti dieťa, a ty si včera/predvčerom po prvý raz videl jej holý zadok?!

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bajka16
19. júl 2022

Ahmmm hej holíš si riť 🤔 a vagínu tiež?

majkabajka321
19. júl 2022

@kopkastastia normálne sa porozprávaj so ženou je to normálne keď ma človek zarastené,ja si tiež holim aj otvor aj celý zadok a kľudne je pri Tom manžel a nič nehovorí tak nech sa oholi😀

kkovacovak
19. júl 2022

@kopkastastia aha takže je to tvoja žena, porodila ti deti ale ty si prvýkrát videl jej zadok...jasne to dáva logiku 😉

nwnw
19. júl 2022
mandzula
19. júl 2022

Vsak to dalej robte na misionara ako doteraz a mas po nocnej more.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
19. júl 2022

Jasné, ste manželia, porodila ti dieťa, ale jej zadok, ktorý je chlpatý, ako "austrálsky prales" 🤔 až ťa z neho naplo, si doteraz nevidel. Hm, a teraz tú o Snehulienke.

mima1
19. júl 2022

@h2 mozno otehotnela na prvom rande ked sa jej dotkol vies.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pielka
19. júl 2022

Tak dúfam, že takéto niečo by nezaložil žiadny normálny chlap a že toto je vymyslená téma. Lebo akože zíram.

katka1389
19. júl 2022

@kopkastastia nema nejaku kamaratku ze by jej sa len tak opytala ci si holi aj zadok ,Mozno o tom ani nevie po porode hormoni....Vela urobia

otvorena
19. júl 2022

@kopkastastia 😅dpc muž môj . Ale nie ..aj ja mám chlpy a čo ..keď chce niečo tak aj s chlpama. Ten jeho prales nekomentujem 😅🤣
Bože vy chlapi ste smiešny

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
54tinka54
19. júl 2022

@kopkastastia a vy nesulozite zozadu že ťa takto prekvapilo toto zistenie? Či iba potme?🧐

bellla25
19. júl 2022

@kopkastastia normalne jej to povedz ze ma tam toho viac a nech si to skulturni. Aj mne muz okomentoval tak som hned ziletku brala a mu vravim este ze ty si priklad ved aj dentalnu hygienu mi pri fajke moze spravit🤦

larisa
19. júl 2022

Vymyslená téma.

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vifoncitta
19. júl 2022

Je vážne skazena doba a mládež deti sa nemajú kde hrať... keď sa bavíte na internetovom portáli o sexe a veciach s tým spojeními a žmolia si prirodzenie v ruke 😃 degeši

viestta
19. júl 2022

Uchylaci máj na MK službu aj cez deň? Kde ten svet speje?

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz