V deň rande sa neozval

14. júl 2023

Dnes mám mať rande s chlapom zo zoznamky. Nemám s tým veľmi skúsenosť. Dohodli sme si termín na dnes večer, ale dnes sa mi neozval ani nenapísal nič. Mám z toho čudný pocit. Mali sme sa stretnúť mimo môjho a aj jeho bydliska. Čo by ste robili?

mesiacikluna
14. júl 2023

Bud by som mu napísala, jednu správu alebo by som čakal či predsa len, ale inak by som neprišla

jj298
14. júl 2023

Nakrajala by som si melon a pustila nieco na netflixe.

baboobchod
14. júl 2023

Však ešte nie je večer, asi to považuje za platné, keď ste sa dohodli, nie? Keď máš ďaleko cestovať, asi by som mu pre istotu napísala, či to platí.

janetinka27
14. júl 2023

ahoj a ako ste komunikovali predtym? pisali ste si denne? kedy sa ti ozval naposledy?
ak ste mali predtym intenzivnu komunikaciu, tak je zvlastne, ze sa neozval. napisala by som mu spravu, ci dnesok plati

nyusika
14. júl 2023

poslala by som slusnu, strohu spravu - ahoj, plati dnesne stretnutie ?

jackiem__
14. júl 2023

tu to neporiesis, musis s nim

mesiacikluna
14. júl 2023

Pozri môžeš skúsiť napísa, že či to platí, lebo sú aj ludia čo sa neozvú, lebo to berú ako platné, že sa ozvú len keby neplatí

jaskolka
14. júl 2023

Tak asi to berie, že to platí. Pripadne mu napíš, či dnešok platí.

mimi2018
14. júl 2023

Ved to nevadí, že sa neozval a prečo by sa ti mal ozývať ved dnes sa mate uvidieť naživo a tam si všetko poviete. Nič by som mu nepísala. Nech sa ozve on ci stretko platí.

autor
14. júl 2023

@mesiacikluna

@nyusika Len ide o to, že si myslím, že tú správu mal napísať on. To by bolo v pohode. On je chlap.
V opačnom garde mi to príde zúfalé.

banderaska29
14. júl 2023

bože prestante sa už niektore hrat na spanilé princezné. čakáš že napíše... no tak čakaj. niekedy nie je odveci zahodit ego a organizačne sa ozvat prvá. z toho ti korunka nespadne z hlavy 😀

mesiacikluna
14. júl 2023

ja sa to ľudí bežne pýtam, chápem tvoju logiku v tom, ale ja sa to pýtam aj žien aj mužov a všetko v pohode

mesiacikluna
14. júl 2023
januska12323
14. júl 2023

Keď sa máte stretnúť až tam tak choď a ak náhodou nepríde pozvi sa do kina.

autor
14. júl 2023

@jaskolka
@mimi2018 Áno veď znie to logicky. Tak som klasická žena😅, potešilo by ma, keby niečo napísal a z praktického dôvodu, aby som sa tam netrepala zbytočne😬, ale pýtať sa ho rozhodne nebudem.

smoulingirl
14. júl 2023

Nevidim nič zúfalé na opýtaní sa, či rande platí. Však predsa sa potrebuješ zariadiť . Jedna veta, buď odpíše alebo neodpíše, v oboch prípadoch budeš mať jasno.

thoughtfulweirdo
14. júl 2023

Ja keď sa s niekým dohodnem na presný čas a miesto, považujem stretnutie za dohodnuté. Keby sa niečo zmenilo, dám vedieť, inak už nevypisujem a nepotvrdzujem nič, veď je všetko jasné 🤷🏻‍♀️

jaskolka
14. júl 2023

V tomto prípade je úplne ok, že sa ty opýtaš, respektíve že sa ozveš ako prvá. Veď ak napríklad cestuješ na to stretnutie a závislá od nejakého presného spoja, tak sa potrebuješ zariadiť.
Ja som sa tak bežne zvykla uistiť, ale viem, že mnohí ľudia to majú proste tak ze keď sa raz dohodnú, tak už to berú, že je to iste a ozvu sa len v prípade zmeny. On je možno ten druhy prípad.

autor
14. júl 2023

@smoulingirl Tak ak mu na tom záleží, bude chcieť, aby sme sa stretli. Ak nie, tak zabudol a nie je to nejak dôležité.

banderaska29
14. júl 2023

vieš, očividne s chlapmi moc skusenosti nemas. oni su praktickí, ozvu sa sporadicky. a to neznamena, ze ak nenapise, automaticky zabudol, že existujes :D bože radšej si veru nakrajaj ten melon a zapni netflix, ako poradila kočka vyššie. :D

autor
14. júl 2023

@jj298 To znie ako dobrý plán😁

rillwen
14. júl 2023

Ale veď ty ho nejdeš teraz obháňať na stretko, ty sa ho potrebuješ opýtať či to platí.
Bože tieto tančeky ja tak nemám rád. Normálne si predstav že aj žena môže chlapovi navrhnúť rande a vôbec pri tom nestratiť tvár alebo sa cítiť že to vnucuje a vôbec ju ten chlap nebude brať ako ľahkú či stíhačku (nehovorím teraz o tomto konkrétnom prípade). Jasné že on by mal byť nejak aktívnejší, ale ty mu daj priestor a umožni mu to a keď je neschopný tak ho do toho naveď a možno budete obaja ešte nakoniec aj šťastní a spokojní.

olivia_c
14. júl 2023

Neni z Tindru a nevola sa Tomas? 😀 zatial to ma rovnaky priebeh, ja som sa mu asi 3 hodky pred dohodnutym stretkom ozvala, ci plati a neprecitane tak som ho blokla 😀 nezdal sa mi od prvej chvile (nieco mi nepasovalo - pisal OK ale intuicia bola asi silnejsia), ale vravela som si, ze co ved za stretko nic nedam, tak som ani nedala 😀 normalne sa mu ozvi, ci to plati... verim; ze aspon odpise a rande sa bude konat 🙂

smoulingirl
14. júl 2023

A teraz plánuješ tam ísť či neísť? Lebo ak pôjdeš a nepríde bola to strata času. Ak to on berie tak, že ste dohodnutí, a bude ťa čakať iba zbytočné komplikácie na začiatku možno potenciálneho vzťahu.

domkakvet
14. júl 2023

Ja by som brala, ze to plati a normalne by som prisla, ale ak sa mate stretnut niekde dalej, tak mozes mu napisat: Ahoj, dnesok plati?

mamickalisticka
14. júl 2023

Chceme aj pokračovanie 🙏😂

liusa82
14. júl 2023

@autor no ja ked som sa stretávala s mojím tak veru sme sa dohadovali od rána.Ešte ma aj prezvonil ked už bol na mieste s autom.Ako ja neznášam neistotu.A to kde sa máte stretnúť? no on by mal prisť podla mňa za tebou alebo pre teba ako chlap a nie že ty sa budeš dakde tárať ešte aj spojmi za jedno rande čo ani nevieš ako vôbec dopadne.Bud opatrná.Mám divný pocit z toho celého neviem prečo ale

madeline1
14. júl 2023

No tak mu napis, ci to plati nie?!

autor
14. júl 2023

@rillwen On mi dosť veľa písal a možno by písal doteraz, čiže ja som mu napísala, že ak sa chce o mne dozvedieť viac, nech ma pozve na rande. Čiže niesom neaktívna😬😅

drake122
14. júl 2023

@liusa82 A takto bielu limuzínu by nemal pristaviť? Niektoré ste tu hrozné princezné...idú na prvé rande, nebude do toho toľko investovať, však ani on nemôže vediet, čo má čakať. Keď sa už poznajú a chodia spolu nech ju vozí, ale takto je to cudzí človek a aj z hľadiska jej bezpečnosti je verejná doprava na mieste.