Mám nový vzťah, predtým som bola zvyknutá spávať v tielku a nohavičkách, no teraz premýšľam, že by som chcela byť viac príťažlivá pre muža. Premýšľam nad nejakou košieľkou, negližé. Len tak mi napadlo dať anketu, že v čom spíte aby ste boli stále atraktívne pre muža (rozumiem, že častokrát je to mužom jedno). A prípadne keď viete dať aj typy na značky kosielok.
Spim v beznej nocnej koseli, nic extra sexi. Pyzama nemam rada.
Ja ti asi nepomozem.. spim v zime vo vytahanom tricku a v leginach. V lete mam viac sexi pyzamo 🙂
Som mohla mať košieľok od výmyslu sveta ... pre môjho muža som bola aj tak najviac sexy vo vyťahanom tielku/tričku ... a teraz? Poviem otvorene, je mi to jedno, hlavne, aby mi bolo teplo.
@petra735 mne toto nepríde ako neviem aká intímna otázka. Boli tu aj intimnejsie. Normálne ma to len zaujíma.
OK ale prečo si dala anonyma?
Nový vzťah - obaja nahí
Spávam v pyžame a nemá to vplyv na vasen
v pyžame... krátky rukáv a 3/4 nohavice...
Ja spim v posteli 🤣
Spím v posteli v pyžame, ak chceš chlapa prekvapiť choď spať holá a povedz mu, že nič nebude.
spim v tom, v com sa citim pohodlne a vzdy som tak spala 🙂 dufam, ze pre muza som bola a stale som atraktivna aj bez neglize a v pyzame
mám ako klasické pekné pyžamá ( napr. značka Bruu ), pár aj pekných košielok, potom aj bežné bavlnené pyžamá a aj pár už starších, vyťahaných. Nevytiahla by som ich na začiatku vzťahu s mužom, ale tiež si neviem predstaviť spávať napr. v zime len v sexi negližé a tanga nohavičkách.
Tak na zaciatku som mala sexy top na ramienka babydoll a sortky z La Senza. Ale Moj muz je horuci tak dava klimu studensie nez by som chcela a neznasam ked mi je zima na ramena tak soim v tricku a nohaviciach z Walmartu 100% bavlna 😆mavala som VS pyzama ale zopsuli sa a nerobia 100% cotton. Kludne spi v tielku a gatkach ked ti nie je zima aj to je sexy .. ked tie gatky nemas sto rocne 😉
Spavam v satenovom tenkom župane a pod ním mám saténové košieľky
Ja v pyžame. Neznášam nočné košieľky a podobne veci. Cestujem v noci po posteli a velakrat perina na zemi. Zamrzla by som.
Ja si obliekam len "bielizeň z náušníc" ako to popísal klasik. Len keď som chorá alebo spime s deckami v jednej izbe na hoteli alebo tak, som ochotná prežiť pyžamo. Nočnú košeľu v nijakom prípade, strašne ich neznášam.
Kedy ako. Niekedy mám chuť na košieľku, niekedy nahá a niekedy vo vyťahanom tričku. Na zimu mám dokonca dospelácke "dupačky" 🤣😬
Dlhe tricko alebo nocna kosela. Tiez nic extra. :D Cakam 4te dieta. Uz nechcem byt pritazliva pre muza. :DDDDD (Vtip.)
Nahá
dlhsie tricko a kratasove nohavicky (damske boxerky) :D
Či je leto alebo zima musím mať dlhé pyžamo, aj rukávy 😀
najcastejsie spim naha, obcas v dlhom tricku a ked je zima, tak pyzamo dlhe nohavice a tricko s dlhym rukavom.
Spím v bavlne alebo v ľane. Umelé vlákno si na spanie predstaviť neviem. Takisto nemôžem spať s holými ramenami, nemáme v spálni 25 a viac stupňov.
@januska12323 😂😂😂👍👍👍
Tak je iné ,keď je spime sami podľa a iné keď je tam chlap. Taká kosula kotniky nie je úplne lákadlom. Ja napríklad mám trencle a ľahký trikot ,ale pre nový vzťah niečo ženské ,príťažlivé, i keď ste príťažlivá pre toho muža ,môžete mať aj skafander , nemusí to ovplyvniť, isto. Ak tam nie je chémia, môžete byť aj zahalena oparu Chanela a nič s tým neurobíte,tak to hovorila Coco Chanel nie?,nahá a parfum. Celkovo ja vsadzam skôr hygiena ,vôňa,úprava ,handry nie sú aj podstatne, aj ich dáte dole.
Hola
Vážne ? Veď aj ty si dala anonyma tak nečakaj že ti ľudia budú odpovedať. Je veľmi čudné že spím normálne v pyžame ? Asi