Úzkosť a manželstvo

25. mar 2022

Ahojte ,niesom na to až tak zle žeby som nevedela sa ovládať len..niekedy ma chytí stav keď mi je zle ,zle sa mi dýcha a mám strach.
Manžel mi povie že si namyšlam ..neverí mi. A navyše ide radšej za kamarátmi a je s nimi akoby bol doma a mne pomohol. Čo sa týka doma,nepomôže mi naozaj nič 😏iba ak tak riad zaniesť do dresu a to je celé.
Chýba mi láska ..nie len slová .
Môžem mu to vravet dookola ,nič nezaberá.
Dobre..viem že nemôže byť stále somnou ,že chce aj dychat ale veď my sme svoji.. kto mi má pomôcť ked nie on?
Smutné je,že niekedy naozaj sú kamaráti to prvé kam uteká z práce ..

lala123
25. mar 2022

Ty si zrejme čakala od manželstva niečo iné ako to čo je teraz. Ale nechapem predtým keď ste spolu chodili bol iný? Ak áno prečo si si ho brala? Vieš ty čakáš lásku pohladenie a podporu a on uteká. Otázka je prečo? Či už má dosť tvojho mraucania a ľutovania sa alebo je sebec.

pribinak
25. mar 2022

Máš lieky? Lebo tie ti pomôžu viac ako nervózny pri tebe sediaci muž

autor
25. mar 2022

@lala123 ale veď ja ho pustom ja ho nedržim . Len aj ja som tu aj deti

euka210
25. mar 2022

Ano, je to smutne, ze Ti nepomaha, ked to potrebujes a asi si sama na deti a domacnost. Ani moj domacnost nemusi, radsej okolo domu porobi, ved tam je kopec prace tiez. Ale obcas ked mi je zle, tak pomoze, s detmi vie pomoct. A zaklad je, ze mi veri, nezlahcuje moje stavy, lebo zazil si moje stavy uzkosti ked uz chcel volat sanitku, ked som nevedela chytit normalne dych. On to nesie so mnou.
Na uzkost treba lieky a zistit z coho je.