Už rok som pozícii milenky. Moralistky typu nebuď s ním využíva tá atd nekomentujte. Ja reálne toho chlapa mám rada. On mna tiež. Spoznali sme sa ešte som bola zadaná. Aj on. On stále zadaný je. Ja už nie. Stále ho pri nej niečo drzi. Ja fakt neviem čo keďže viem že je frigidna a bordelárka. Neviem to od neho ale od jej sesternice. Áno budete mi nakladať že ho mám nechať ísť atd ale my sa naozaj mame radi. Majú dcéru a to je gro čo ho pri nej drzi. Neviem a nechcem sa ho vzdať. Ja neviem ako ďalej
Prepáč, ale aké iné komentáre by si na tomto fóre čakala? A akú radu? Že "len sa ho drž a keď budeš trpezlivá, napokon vyhráš a bude len tvoj."? V živote to ale takto nebýva. Ty si sa kvôli nemu rozišla, takže on teba už má len a len pre seba. On ale pre teba toto isté neurobí. Čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre teba.
Mimochodom, že drží ho doma dieťa je výhovorka. Ľudia sa rozchádzajú aj keď majú deti. S najväčšou pravdepodobnosťou mu vyhovuje mať rodinu a zároveň aj milenku. Prečo by to menil, keď mu to obidve ženy tolerujú.
A tvoja otazka je aka? Ved si nam len opisala svoju bohovsku poziciu. Ta manzelka podla mna ani netusi ze je frigidna a bordelarka :D (keby naozaj bola tak s nou manzel daaavno nie je). Tak sup sup otvorit očka a zapojit rozum a hned budes vediet co mas robit.
Ak ho tam drží dcéra môže si vyžiadať striedavku, rozviesť sa a môžete sa hrať na rodinu.Asi nejaký dôvod má morálny, finančný?To sa musíš pýtať milenca neviem aku chces radu.Mozno budeš takto ešte 10, 15 r zatlac a uvidíš reakciu.Len si nepokaz život čakaním na Godota
Videla si film Pozri, kto to hovorí? Tú prvú časť? Tak tam je jedna scéna, kde Molly vidí svoju budúcnosť..myslím ze to by mohlo byt celkom dobre ako "poučenie" pre teba...
@h2 občas veru aj manželky vedia a vtedy ten chlap manželku už vôbec neopustí 🙂 len milenka nevie, že manželka vie 😀 20 rokov poznám takýto manželský pár, pričom oni sú spolu ešte dlhšie... a žijú úplne normálne. teda "normálne" 😀 mileniek sa vystriedalo už veľa, poniektoré aj dúfali, plakali, prosili...
Ako mozes byt s niekym, kto si ta absolutne nevazi? Lebo keby si ta vazil, bud by sa rozisiel s partnerkou a bol s tebou, alebo by ti korektne povedal, ze s partnerkou sa rozísť nedokaze, a nechal by teba. To by urobil jeden seriozny, respektujuci chlap. Lebo zamilovat sa do inej zeny, to sa moze stat. Korektne a co najskor tuto situáciu vyriesit, to dokazuje charakter cloveka. Tento muz charakter nema a ty mu to tolerujes, cize sama seba ponizujes. Maj nejaku sebauctu a daj mu ultimatum, a ked nebude schopný rozhybat sa k cinu, rozhýb sa ty.
Ok. Máš moje požehnanie. Tak trp Jozef Mak. Amen.
Odporúčam ti nájsť si ešte niekoho ďalšieho a tomuto to oznámiť, že sa stretávaš ešte s niekým novým, lebo toto nikam nevedie. Vtedy najlepšie uvidíš, či sa rozhýbe a chce byť s tebou alebo mu je jedno, že budeš 'obsadená'. Takto mu to pasuje, má ženu doma kedy chce a má teba tiež len pre seba.
Proste si pre neho len matrac. Nič viac nič menej. Nestojíš mu za nič. Ako píšeš, manželka je frigidna (lebo povedala sesternica, tá s ňou asi tiež spávala, že…) tak proste potrebuje sa niekde odbaviť. Manželka má stále miesto niekde u neho, je to žena, ktorá mu porodila dieťa.
A ešte sa čudujem, že ti neodpadli prsty pri písaní slova morálka.
Pre mne ste špiny takéto ženy. A aj muži sú špinavci. To jediné ťa spája s mužom,ktorý sa na tebe odbavuje. Špinavosť.
myslím, že toto platí 100% - ak by muž naozaj chcel byť s tebou, urobil by pre to všetko na svete, nezastavilo by ho ani 10 manželiek - a ten tvoj má iba jednu, takže ťa nechce ☹
naozaj, keby veľmi chcel, manželka a dieťa by neboli prekážka
nejak sa tu roztrhlo vrece s milenkami
Nuz cakaj, raz mozno, ked deti odrastu a on sa uz nebude na deti vyhovarat a konecne bude iba a len tvoj. Manzelka sa aj potesi, ze sa zbavi chlapa s desiatimi diagnozami, nevrleho dudrosa, ktory si cele roky chodil "ulavit" k milenke. A ty budes mat to co si zasluzis, doopatrujes ho.
Len sa ho drž a urob všetko pre to, aby si ho získala. Jeho žena si nezaslúži,aby mala pri sebe takého kurevnika. A je super, že počúvaš " sesternicu kamarátkinho manžela "
@mimka11111 To je priamo sesternica tej podvádzanej manželky. Ktovie, ako sú tam tie vzťahy prepletené, že takéto veci o nej sesternica vie a rozpráva to milenke sesternicinho muža.
Niekedy sa milenkam otvoria oci az vtedy, ked ta zla, neporiadna a frigidna manzelka otehotnie....ale niektore si aj vtedy dokazu nahovarat, ze to ho ta bestia manzelka donutila a on vlastne ani nechcel....
T si ta ista co pisala, zakladala
Diskusiu,kde riesis ako sa
Odstrihnut od
Milenca prestan s tym uz
Ja poznam niekoľko mileneckych parov, ktoré sa skončili “happy endom” (opustením manželky). Ale z nich mám pocit, že len jeden z nich je ako tak fungujúci. Vzdy ako keby zasiahla karma a to všetko spôsobené nestastie, negativne energie, myšlienky narušili novo vzniknuté vzťahy a proste tie pary nevedeli následne fungovat v reálnom zivote. Napr. To popíšem na príklade kamaratky. Stretavali sa občasne, ona bola vo vytržení, zamilovana, neprejavila sa jej náladovosť, dominantná povaha. Keď po rokoch spolu začali byvat, tak sa začali hadat. Sú spolu, ale nestastni, ani deti nemajú.
Musíš si uvedomiť, že muži len výnimočne opúšťajú partnerky/manželky pre milenky. Čiže musíš si položiť otázku, či budeš riskovať, že milenkou ostaneš navždy. Ak máš pocit , že ti bude vyhovovať byť milenkou celý život, tak vydrž a uvidíš. Možno budeš patriť medzi ojedinelé prípady, kedy sa z milenky stala partnerka.