stretavam sa teraz s jednym chlapom ktory ma 34 rokov a aby som upresnila ja mam 28 cize nejaky rozdiel medzi nami je a v kratkosti no:
pozname sa dlhsie a nieco v kratkosti sme si povedali aj o minulosti, on mal 2 po sebe iduce vztahy jeden 4 roky ktory ho celkom znicil a hned po nom mal dalsi 3rocny, vlastne uplne hned sa dali dokopy
v oboch vztahoch tie partnerky urobili len co viem dost vazne chyby, typu nevera a tak a teraz je po rozchode rok aj nieco, a povedal ze uz nic nechce urychlit ako vtedy po tom 4rocnom vztahu..... je to uz len obava ci fakt takto muzi cakaju a dobre si to zvazia? povedal ze ak to bude vztah uz by chcel naozaj taky vazny, vyjadril sa ze urcite by ratal aj so svadbou a preto si chce starostlivo vybrat
vpodstate ti to povedal sam, chce vazny vztah .. ale nie s tebou, caka na lepsiu :/
Uplne neperspektivne. Ak by mal zaujem o teba tak by sa spraval inak.
Tak nesiľ nič ani ty a rešpektuj kamarátstvo medzi vami. Po dvoch vzťahoch bez prestávky je človek pripravený na ďalší vzťah až po 2 až 3 rokoch.
Zrejme nie si tá, ktorú si vie po svojom boku predstaviť. Má ťa zrejme rád, ale v inom znení, asi by som sa stiahla a nesilila nič.
A ako to bolo v jeho vzťahoch vieš len od neho? Každý to vidí inak. Ty si taká kamarátka, ak si nikoho nenájde tak mu budeš dobrá. Ale nie z lásky, ale preto že nemá na výber. Môžeš byť aj vhodná žena, ale len ta druhá voľba.