Už nechce nič urýchliť

13. jan 2023

stretavam sa teraz s jednym chlapom ktory ma 34 rokov a aby som upresnila ja mam 28 cize nejaky rozdiel medzi nami je a v kratkosti no:
pozname sa dlhsie a nieco v kratkosti sme si povedali aj o minulosti, on mal 2 po sebe iduce vztahy jeden 4 roky ktory ho celkom znicil a hned po nom mal dalsi 3rocny, vlastne uplne hned sa dali dokopy
v oboch vztahoch tie partnerky urobili len co viem dost vazne chyby, typu nevera a tak a teraz je po rozchode rok aj nieco, a povedal ze uz nic nechce urychlit ako vtedy po tom 4rocnom vztahu..... je to uz len obava ci fakt takto muzi cakaju a dobre si to zvazia? povedal ze ak to bude vztah uz by chcel naozaj taky vazny, vyjadril sa ze urcite by ratal aj so svadbou a preto si chce starostlivo vybrat

dianka555
13. jan 2023

A ako to bolo v jeho vzťahoch vieš len od neho? Každý to vidí inak. Ty si taká kamarátka, ak si nikoho nenájde tak mu budeš dobrá. Ale nie z lásky, ale preto že nemá na výber. Môžeš byť aj vhodná žena, ale len ta druhá voľba.

cyberk
13. jan 2023

vpodstate ti to povedal sam, chce vazny vztah .. ale nie s tebou, caka na lepsiu :/

zooeynka
13. jan 2023

Uplne neperspektivne. Ak by mal zaujem o teba tak by sa spraval inak.

toskanka
14. jan 2023

Tak nesiľ nič ani ty a rešpektuj kamarátstvo medzi vami. Po dvoch vzťahoch bez prestávky je človek pripravený na ďalší vzťah až po 2 až 3 rokoch.

ujaju
14. jan 2023

Zrejme nie si tá, ktorú si vie po svojom boku predstaviť. Má ťa zrejme rád, ale v inom znení, asi by som sa stiahla a nesilila nič.