Už ho asi neľúbim

29. mar 2024

Ahojte... proste s manželom sme spolu 11 rokov.. 3 roky zobraty..mame 2 deti.. 9 a 4 .... mali sme krízu.. ja asi cítim ze ho už nemilujem ..proste on je skvelý otec... urobí raňajky s deťmi sa pohra vyberie umývačku...ale stále je v práci alebo si aj hľadá prácu mimo domu ze v podstate s deťmi som sama. Sľúbil mi už pár krát ze nejdeme na ples lebo nerád tancuje tak ze pôjdeme na večeru. Samozrejme sme nikam nešli.
Vadí mi keď sa na mňa v posteli tlaci. Raz tu písala jedna žena ze ju čaká náročný rok ze ma dobrého muža ale niesu kompatibilný ze od neho odchádza. Cítim sa podobne. Viem ze by som mala rozmýšľať hlavou ze iný muž môže byť 100x horší.. ale proste my sme napríklad nikdy sa nebozkavali jazyckovu lebo nám to spolu neslo a keď to vidím niekedy vo filme veľmi mi to chyba. Sex je o ničom. On strašne málo vydrží. Vždy ide hneď na vec. Chyba mi také to naťahovanie kedy už brutalne žena po tom túži ale muz nejde hneď medzi nohy. Toto som mu XY krát vravela. Navrhovala som poradňu. Už som povedala aj ze bud poďme do poradne alebo sa rozidme. On nechce poradňu. Chce aby sme boli k sebe milsi. Lenže mne to nestačí. Byt k sebe milsi nám vydrží tak týždeň.
Ja už neviem co robit. Viem ze deti ho majú radi. A iný chlap im nebude otcom. Len on.
Ale on je aj skôr taký gaucovy tip ze proste len doma oddýchnuť si.. ja chcem žiť chcem ísť aj na koncert a niečo zaxit deti niekam vziať. Nie len naháňať peniaze a zarábať aby bolo na účty a prežívať. Ale aj niečo zažiť. Finančná situácia je u nás taka normálna. Mame aj na účty mame aj niečo nástroje. On zarava. Aj ja zarabam
Finančná

vikisisi
29. mar 2024

Prečo ste sa pred tromi rokmi brali, keď si vedela, že vám to neklape v posteli a celkovo? Riešiš jazýčkovú, ale tak to riešim na začiatku vzťahu a nie po 11 rokoch. Najprv píšeš, že sa s deťmi pohrá, potom že si na deti len sama, tak neviem. On sa tak zmenil, či ty si dala dole ružové okuliare?

autor
29. mar 2024

@vikisisi skôr som dala dole ruzove okuliare. Keď s deťmi byt musí ze ja niekam idem tak sa s nimi pohra. Ale ak som doma aj ja aj deti väčšinou ma povinnosti a stále niekam odbieha.
Preto som si ho brala lebo som si ho chcela vziať po svadbe ale prišla kríza kedy sa nezachoval ku mne pekne a odvtedy to ide dole vodou..

cukorfalat
29. mar 2024

Co konkretne urobil, ked sa nezachoval pekne?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cukorfalat
29. mar 2024

@walentina7 aky je vekovy limit na jazyckovu?

autor
29. mar 2024

@cukorfalat mal nejaké zdravotné problémy kedy ja som sa snažila stat pri nom. Potom keď on už bol OK tak som mala ja zdravotné problémy. Boli sme rodinné preč a keď mi bolo zle odviezol ma domov aj s mladšou dcérou nechal ma tak a odišiel.. keď som potrebovala aby bol pri mne hoci 20minut alebo tak sama by som ho poslala.
Potom keď som napr s deťmi 24/7 a večer už nevládzem a náhodou vybuchnem od únavy tak ma zdrbal nie aby deťom niečo povedal.. a tak

autor
29. mar 2024

@walentina7 neviem.. 31 je rokov je veľa na jazyckovu?

cukorfalat
29. mar 2024

To urcite nie. Potom ja by som mala uz len pat rokov na to, a to by ma asi j*blo

gribka1
29. mar 2024

Ak to takto cítiš, neľúbiš ho, rieš to čím skôr. Ale nie preto, že budeš čakať, že sa objaví hneď niekto, kde tá chémia bude na úplne inej úrovni. Ak nie si takto šťastná, ide v prvom rade o teba. Toto treba riešiť. Ináč budete mať každý svoj štýl žitia, on gaučový a ty sama koncerty, výlety ... samozrejme ani s týmto nebudeš spokojná.

domkakvet
29. mar 2024

Skuste poradnu.

autor
29. mar 2024

@domkakvet on poradňu odmieta.

autor
29. mar 2024

@gribka1 to už máme aj teraz taky ten svoj štýl žitia..jemu sa ale môj štýl nepáči keď niekde idem hneva sa..žiarli... a tak... neviem ako to dlho to takto ešte bude..

ajajaj00
29. mar 2024

no mate dve deti zivot pri detoch sa vzdy zmeni a vela vztahov alebo manzelstiev vtedy konci...je to podla mna vzdy taka skuska..neni ti luto 11 rokov zahodit len tak?co by zato ine zeny dali..dobre si rozmysli co chces spravit potom cesta spat uz nebude..

gribka1
30. mar 2024

On sa nezmení, je to o povahe. Potom jej bude ľúto, že s ním prežije ďalšich ničotných 11 rokov. Ak by medzi nimi bola ešte láska, skúsiť treba, ale bez lásky je to predlžovanie tohto stavu a život má len jeden.

domkakvet
30. mar 2024

Porozpravajte a pri tom si aj pospominajte na to pekne co ste spolu prezili.

bejp
1. apr 2024

máš sa až moc dobre...potom príde toto