Už dva mesiace som nedostala kompliment

17. apr 2023

Ahojte baby, mam priateľa sne spolu dva mesiace, vsimla som si, že mi za dva mesiace nedal absolútne žiaden kompliment. Vždy sa snažím prísť k nemu alebo na rande upravená a pekne oblečená ale žiaľ veta dnes Ti to pristane nikdy neprišla. Začínam mať pochybnosti ci sa mu ako žena-vzhlad-postava páčim. Keď som sa ho spýtala co sa mu na mne paci povedal, oči a pery. Začína ma to demotivovat, neviem ci si to mam začať pýtať alebo to neriesit. Len sa mi to nestalo ešte, určite tých pár slov by ma potešilo a uistilo, že dom preňho jediná.

isadoraisa
17. apr 2023

a ty mu komplimenty davas?

autor
17. apr 2023
dskjhfdlkdjhl
17. apr 2023

Mozno je taky typ, ze nedava komplimenty, kazdy clovek je iny. Skor (na Tvojom mieste) by ma zaujimali ciny.

isadoraisa
17. apr 2023

tak asi je ozaj len taky typ, ze nedava. Ked ti to vadi tak to otoc na srandu a tak sa ho to opytaj, alebo mu to akoze vycitaj, nejak vtipne milo 🙂 uvidis ako zareaguje, mozno sa uvedomi, ze ty to potrebujes

blondinka95
17. apr 2023

Môj bývalý bol takýto, a keď som mu naznačila že by mi mohol niečo také občas povedať tak to zahovoril alebo povedal niečo v zmysle že také veci musia prísť samé a nie na vypýtanie:D mal ma v pecku...preto je bývalý

trinityf
17. apr 2023

Tak asi sa u nich doma nechvalilo, ani vzhlad ani vykon. Ked nema taky vzor, nema co davat dalej. Alebo by si radsej chcela nasilu vynutene komplimenty? Manipulatori to vedia najlepsie, ale to asi nechces v zivote.

andrea_82
17. apr 2023

môj muž tiež nie je taký, že dáva komplimenty. Ale ja si na to nepotrpím, pre mňa sú dôležitejšie činy. Vidím, čo pre nás robí a to je pre mňa viac. Niektorí chlapi majú plné ústa sladkých rečí, ale keď potrebuješ pomôcť, tak sa nedočkáš.

maialeo
17. apr 2023

Tak sa pres nim pochval sama... juj aka som dnes mrasna, juj aka som sikovna... nikto ta tak casto a tak dobre nepochvali ako ka sama 🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yonce
17. apr 2023

vies, ono to tak vobec nemusi byt. nie kazdy je na take reci, mnohi chlapi ich proste nevedia davat a to neznamena, ze by sa im zena nepacila. toto by som vynechala a skor sa zamerala na ine veci vo vztahu. ale ak ved nie je prolem sa ho na to opytat

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melanta
17. apr 2023

Je množstvo chlapov, ktorí komplimenty dávajú ako na bežiacom páse, ale ako partneri sú na nič. Mne môj muž komplimenty dáva, často. Ale podstatné pre mňa je, že mi to často dokazuje činmi, aká pre neho som. Pretože ak trocha dozreješ, tak zistíš, že pre život sú činy omnoho podstatnejšie ako reči.

danica2711
17. apr 2023

tak to, či si preňho jediná hádam vieš vycítiť aj z iného než len z komplimentov. Ak je inak medzi vami všetko v poriadku, je tvoje uľpievanie na komplimentoch povrchné a detinské. Isteže, kompliment padne dobre, ale podľa množstva komplimentov posudzovať vzťah... asi treba dospieť...

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nekonecna_katastrofa
17. apr 2023

@jj298 Môj je taký istý 😂 ešte aj tá veta, že keby som sa mu nepáčila, tak so mnou nie je.
@autorka Pozri si niečo o 5 jazykoch lásky. Možno je tvoj priateľ skôr na iné prejavy lásky, než na slová. Ja tiež rada počúvam komplimenty, aj ich dávam, viem pochváliť aj cudziu ženu na ulici. Môj muž hovorí, že povedať mi môže hocikto hocičo, dôležité je čo urobí. On mi možno 3x povedal, že som krásna. Ale dokazuje to každý deň. Niekedy mi to tiež chýba a potom príde deň, že sa z nákupu vráti s kyticou tulipánov, obľúbeným dezertom, časopisom... Jedno, čo som ho "naučila", každý deň mi povie, napíše, že mňa a deti ľúbi. Ale tiež to trvalo nejaké 2 roky. A že ho priťahujem viem, lebo nedokáže okolo mňa prejsť bez toho, aby ma necapol, nepohladkal po zadku. Hocikedy objíme, pohladká.

zorkahorka
17. apr 2023

A to ti akoze doteraz hovoril kazdy den? No... zaciatkyvztahu su take 😀 ruzove a romantické 😀 To,ze ti to prestal hovorit, neznamena,ze sa mu nepacis.skratka sa mu nechce dokola opakovat to, co uz vies.
Radsej dostat raz za cas uprimnu pochvalu ako kazdy den len preto, ze ti to imponuje.
Dolezite je, co k tebe citi, ako sa k tebe správa

barborachors
17. apr 2023

a co čakáš, ved si sa mu okukala za dva mesiace a jeho nebavi ti stale verklikovat, aka si nadherna, proste si uz zvykol. A staviat kvalitu vztahu na vzhlade je trochu povrchne - radsej pracuj na intelekte ako na tom, ako vyzeras. Raz ostarnes a co potom,? To len uvidis, tie komplimenty 😂😂

kornelies
17. apr 2023

Mne by zablikala kontrolka nie nad poctom komplimentov za 2 mesiace, ale, co povedal. Iba oci a pery?

modrykonik33
17. apr 2023

Niektorí chlapi nie sú moc na slová, ale ak ho extra priťahuješ vidíš to na očiach a štýlom akým sa na teba pozerá, ak aj toto nefunguje zjavne sa mu extra nepačiš, dnes je veľká konkurencia 😊

oblecenie99
17. apr 2023

Videla som raz taký obrázok, kde chlap na toto hovoril žene: "veď raz som ti už povedal, že ťa mám rád a páčiš sa mi. AK sa niečo zmení, tak ti to poviem" :D- to len tak na odľahčenie. Môj muž ma zvykol asi pochváliť, ale tak neviem, ako často, ja jeho menej, nie som ten typ.

rebrambora
17. apr 2023

@barborachors tak vzhlad ak clovek nieje slepy alebo asexual, je predsa dolezity rovnako. Jeden musi byt pre druheho aj pritazlivy a dodava to na sebavedomi. Stary clovek vie byt mimochodom takisto krasny.

Nie kazdy vie davat komplimenty, ale vymenovat oci a pery je trosku detske 😃 mozno potrebuje cas.

katkami123
17. apr 2023

@jj298
😂😂😂

ketrint
17. apr 2023

@jj298
No ešteze to dovysvetlil 😂

zuzinka888
17. apr 2023

To potrebujes aby ti niekto takto hladkal ego? Mas nejake sebavedomie nie? Pocet komplimentov neurcuje tvoju hodnotu. A uz sa opovazil nedat ti like na fb- to je trufalost. Skandal.🤦‍♀️

jana_eyre_2
17. apr 2023

Ja si myslím, že chlap by musel byť naozaj zufalec ak by bol so ženou ktorá sa mu nepáči.. myslíš si že tvoj partner je zufalec?

Môj introvertny muž nevie dávať komplimenty, tiež som mala tak nízke sebavedomie že som si ich doslova pýtala keď sme spolu začali chodiť, navyše môj ex ukecany extrovert bol kompliment jedna radosť, ak mi nezlozil.denne aspoň 10, tak to ani nebol deň, takže prirodzené keď prišiel teraz už môj muž tak ma to zneistilo.. ale myslíš že by somnou bol 18r bez toho aby som sa mu páčila? Ze by mi s láskou urobil denne kávu a pýtal sa ako sa mám? Pochybujem že by to tak dlho vydržal..

Keď som bola mladá a potrebovala sa uistiť že sa mu páčim tak mi na moju otázku odpovedal že môj hlas a oči.. potom vomne začalo hlodat podozrenie, to len to?! Inak som škareda?! A neskor som zistila že som sa mu páčila keď sme sa spoznali 4roky pred tým ako sme spolu začali chodiť.. boli sme kamaráti, vraj som sa mu páčila vždy.. ale komplimenty nedáva. To nie je jeho štýl.. ale zato napríklad na narodeniny poctivo vyberá vhodný darček, prípravi sa s deťmi aby ma prekvapili.. včera som narodky mala, tak tento dôkaz mám v čerstvej pamäti..

sergejj
17. apr 2023

Mozes byt rada ze sa mu pacia oci a pery. Ci by si bola radsej keby rifle ktore o rok vyhodis? A ked ti nieco prekaza tak mu to povedz, nevie citat myslienky. Ty mu komplimenty davas? 😀

llucciaa
18. apr 2023

sú ľudia, ktorí to nejako nemajú potrebu hovoriť, je to pre nich automatika, samozrejmosť a neriešia, nepochvália, len ja by som sa mala na pozore, lebo často sa to potom spája s tým, že nielen že nevedia pochváliť, ale nevedia sa ani ospravedlniť, aspoň moja skúsenosť je taká.

miadi
18. apr 2023

Mne muz povedal Asi len 3 komplimenty 😃po pol roku vztahu ze som “ Bohyna.” To si vygooglil v SJ . A Asi po 5r manzelstva ze som najkrajsia zena aku kedy stretol. A este ked som bola v 9m rano hrosik v jeho starom tricku strapata opuchnuta a citila sa ako 💩 ze “ aka si pekna.” Ked sa nahodim tak mi to nepovie Iba sa zasmeje niekedy aj okritizuje 😂ale vacsinou to vidim na ociach ze sa mu páčim. Mne to nevadi ciny su dolezitejsie. A zila som v mexiku kde ti Chlapi daju komplimenty aj na prechode pre chodcou-najprv ta skoro zrazia . Takze mne komplimenty od muzou aj sli na nervy 🤣 Ja mam rada komplimenty od žien a deti pridu mi uprimnejsie milsie. Ze sa mu pacis by si mohla vediet z neverbalnej komunikacie.

maribell
18. apr 2023

Mňa s mužom pobavila hláška zo susedov, kedy sa Ildiko sťažovala Laslovi, že už jej nehovorí "milujem ťa". A on jej na to odpovedal: "veď poviem raz, tak platí" 😅👍

somtehotnapomoc2
25. apr 2023

je tvoj otec archeológ lebo si fakt kosť 😍😍