Ahojte mám taky problém, uz dlhsie nemam chuť na sex a chcela by som to riešiť so svojim gyn. Chcem sa vás opýtať hlavne tých čo ste mali podobný problém, dal vám dake lieky alebo ako ste to riešili s doktorom
@klarissa25 po tehotenstve sa ma pytal či mám normálnu chuť na sex... tak asi dačo hej
Odporucam Macu na vyskusanie. Ja som si to davala na energiu rano a po tyzdni uzivania som bola ako ..., tak som to na chvilu vysadila, lebo zas chlap nestihal
Tak neviem ktorí gyn sa to po pôrode pýta, to nie je jeho vec pokým s tym neprídeš ty prvá..
No nechuť na sex môže byť z únavy a vyčerpanosti, zo strachu z bolesti( tam dole) a podobne.. takže skôr by som sa porozprávala so svojim partnerom, co a ako, možno spestrenie, relax uvoľnenie.. alebo zájsť ku psychologičke.. ak si krátko po porode je to normálne to príde časom..
@canany ďakujem skúsim 😀
Neberies antikoncep.? Moze sposobit nechut na sex. Mozno hormony...
@dadka128 pyta sa to asi kazdy dobry gynekolog. A este aj ci neunika moc napiklad pri kychnuti alebo behu, alebo ci neboli brucho alebo nie je problem so suchou posvou a kopec dalsich otazok... Je to gynekolog. Kto iny by sa to mal pytat??? Nechapem tieto utocne reakcie 🤦🏼♀️ fakt chore. Ak mas chut rypat, chod si zabehat. To pomaha. A svoje sproste rypave poznamky si nechaj pre seba.
Ja som mávala toto keď som bola silne vyťažená v práci, celkovo som mala tazsie obdobie, s partnerom sme sa hádali a neklepalo to už…keď som zmenila prácu a trosku som sa dala dopohody, hlavne som bola s iným partnerom potom už v tom čase, nemala som odvtedy problém. Chut prišla sama. Ak ale nemáš tazsie obdobie ani stresy ani nejaké iné zdravotne problémy co by to mohlo ovplyvňovať tak určite by som to riesila s dr.. ale neviem či práve s gynekológom. Skôr psychológ
Mozno hormony ti mohli galibu narobit, pocula som uz aj od kamosiek o tom, maca je dobra, jej uzivanie, a tiez aj psychika vela urobi, mozno keby ste si urobili nejaky pekny vecer, naladili sa na to, tak aj chut by ti prisla.
Toto je téma pre mňa. Po 30 neviem čo sa stalo ale už rok som taka neviem aka nooo .. chlapovi sa to moc nelubi . Odporucte mi nejakú lebo je toho plný google . A neviem si vybrať .
No neviem co ma s týmto gynekológ...