Už asi mesiac manžel spáva mimo

15. nov 2022

Ahojte máme ročného syna . Doteraz manžel spával s nami a akoby sa odstrihol od nás ,už mesiac spáva mimo. 😐Nejdem za tým hľadať nič zle ale myslíte že je to normálne?

lily14
15. nov 2022

My tak spíme uz 2 roky ja to tak chcem. Aby bol do práce fit malý sa vkuse budí...to neznamená že nemáme sex

noami12
15. nov 2022

Aj u nás spáva priateľ mimo, lebo väčšinou zaspí dole pri telke, tiež mame malú a nechce nás ráno skoro budiť keď ide do prace 🙂 ja za tým nič nehľadám

lenkadenisa
15. nov 2022

Ja chodím spávať k staršej dcére 😂 Manžel a mladšia sú v druhej izbe.

vikusjk
15. nov 2022

A nepytala si sa ho na dovod? Mozno sa len potrebuje vyspat lepsie, ak sa maly v noci budieva... Ste manzelia, komunikujte...

radkasswe
15. nov 2022

Možno chrápeš

oli18
15. nov 2022

Ano, je to normalne.

ivicka0502
15. nov 2022

neviem či je to normálne ale niektoré páry to tak riešia. ja som to nechcela aj keď manžel vstával do práce snažila som sa aby sa vyspal a to sa obe deti v noci často budili

vilma7
15. nov 2022

Aj my správame oddelene. Ja s deťmi a manžel sám. Pracuje na tri zmeny, takže ja si ani neviem predstaviť že by ma po každej službe či pred budil.

A manžela sa prečo neopytaš prečo odišiel zo spoločnej spálne?

nikdenikto
15. nov 2022

Pokiaľ doteraz spával s vami a nič sa nezmenilo určite by som sa ho spýtala. Ak napríklad začal syn v noci vyvádzať (často vstávať, prehadzovať sa atď) tak chápem, chce sa vyspať do práce. Ja som pri prvom synovi a aj teraz pri bábätku radšej vždy upozornila muža že asi bude zlá noc napr. po očkovaní, zuby...mnech spí v druhej izbe keďže vstáva 4:20 do práce

ajuga
15. nov 2022

Prave vcera sme sa o tom bavili s manzelom. Ze asi je to v mode, vypoklonkovat muza zo spalne. Ci uz kvoli detom, aby sa pan manzelik vyspal, ci kvoli rannemu vstavaniu. U mna by toto nepreslo. Aj ked sme pohadani, aj ked su deti chore, aj ked manzel vstava skoro neexistuje, aby neprisiel spat do spalne. A ked nahodou aj zaspi dole v obyvacke, idem ho budit, nech pride do spalne. A to sa moj manzel potrebuje vyspat, pretoze pracuje manualne 10-12 hodin denne.
Moji rodicia to iste, ani raz otec nespal mimo spalne.

hapkova
15. nov 2022

no dobre, ale on tak akoze spava cielene? ze zoberie sa a ide si lahnut inde? len tak bezdovodne? vsak a preco si to s nim teda normalne nevydiskutujes?

stannkal
15. nov 2022

@ajuga nemyslím si ze je to vecou módy ale skôr niečo čo si každá rodina zariadi tak ako im to najlepšie vyhovuje. Spanie v spoločnej posteli určite nie je nejakým merítkom fungujúceho manželstva. Co sa tyka autorky tak samozrejme ťažko povedať keďže zjavne ani nevie prečo manžel spáva inde, čo teda normálne určite nie je.

autor
15. nov 2022

Skoro vôbec ma neobime ,nedá pusu.😐a sex to už dupľom povie že sa mu nechce alebo že zajtra..možno mi to vracia bohvie . Keď som chodila do práce tiež som bola ko večer..ale tu je to trochu iné u nás . Chýba taký ten večer pre nás dvoch nevieme sa uvoľniť alebo už ho nezaujímam neviem

kiki234
15. nov 2022

@ajuga suhlasim. Po vsetkych komentaroch som sa rozhodla nemat opacny nazor ako zvysok ale po Vasom komentari suhlasim. Neviem si predstavit ze by jeden z nas isiel spat inde a to mame 2 izby volne. Deti isli v 1 roku do svojich izieb. Aj ked sa teraz odsudim u vela zien zabudaju kto v tej posteli spaval najdhsie a ako prvy, teda muz. Ak niekomu vyhovuje ze je tam dieta budis. Ja by som zo nezniesla. Aj ked boli obdobia kedy sa deti budilu, ostali sme spat ako partneri a nie ako cudzi ludia s dobrym pocitom ze sa vyspali 🙂

svetlonos
15. nov 2022

@kiki234
Ak ti pekne prespali noc, je to fajn 🙂 Kamoske mali spavali uz od troch mesiacov az do rana. Dalsej sa budil maly po pol hodine. To si neviem predstavit vstavat do inej izby. Nemusi ta nikto odsudzovat, ved je to tvoje rozhodnutie. Ja by som sa bala, ze maleho nebudem pocut keby sa nieco dialo.

barborachors
15. nov 2022

Skus ho pochváliť, pohladiť. Opytat sa ho aky mal den, dat mu masáž.. návrat k intimite nie je len o sexe a spoločnej spálni, ale o obyčajných veciach, ktore radi robíme pre toho druheho 🙂

thoughtfulweirdo
15. nov 2022

Očividne to u vás nie je len o oddelenom spaní, ale celkovom ochladnutí vzťahu. Nie je to nič neobvyklé, stáva sa to, stalo sa aj u nás, hoci stále spíme v jednej posteli. Nie je to nič nezvratné, hlavne spolu komunikujte, čo komu vadí, kto by čo potreboval 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pink_lady
15. nov 2022

vsak sa ho opytaj, preco...To my nemozeme vediet, mozno dieta v noci place, ty chrapes, ma milenku..moznosti je vela. A nesuhlasim ze "musi sa vyspat do prace", ano musi, ale aj ty sa potrebujes vyspat, ty nemozes rano pospat tiez , ficis okolo dietata a domacnosti, to nepotrebuje byt zena oddychnuta?

tomikejt
15. nov 2022

My sme nikdy nespali oddelene, aj keď sa malý budil prvé mesiace každú hodinu a pol. Ja by som nechcela také manželstvo kde spíme v oddelených spálňach. Ale ak to iným vyhovuje, nestarám sa, ich vec. A tebe tvoj muž povedal dôvod prečo zrazu spí v inej izbe?

mandzula
15. nov 2022

Nie je dolezite to, ze spava mimo, ale to, co sa medzi vami deje po zvysok dna.

liv1
15. nov 2022

@ajuga ze moda 🤦‍♀️. V normalnej milujucej domacnosti si dvaja ludia co sa lubia vychadzaju v ustrety. Ci uz jeden, alebo druhy. Potom v dalsej domacnosti sa napriek extremnemu nepohodliu zucastnenych stran ludia nutia v jednej posteli spat, potom su podrazdeni, nevrli, v praci nesustredeni, viac chori, lebo spanok chyba. A potom su dalsi, ktorym to nevadi, vyspia sa dobre. Ked je nacas jeden alebo druhy mimo spalne neznamena ze nemaju intimnosti, alebo ze by vztah krachoval. Samozrejme docasne, nie je zas dobre aby to bolo dlhodobo. Ale deti raz vyrastu, uz sa nedojcia 10 krat za den, aj koliky prejdu a zas sa moze rodina dobre vyspat 😁

mandzula
15. nov 2022

@ajuga vobec to nie je vecou mody, existovalo to aj kedysi, akurat to nebola debatna tema nedelnych navstev. Ked je niekto z nas napriklad chory, nevidim dovod, aby partnera celu noc budil fucanim a chrchlanim, je pre nas dolezite, aby sa ten druhy vyspal a v pohode na druhy den fungoval. Tak isto som to vnimala pri malom dietati. Muz tahal zmeny, naco mal byt v noci x-krat hore, s dojcenim mi aj tak pomoct nemohol a neriskovala som, ze sa potom unaveny v praci strepe do kyseliny.
Dolezite je, ako to funguje pocas celeho dna, nielen v noci.

kiki234
15. nov 2022

@svetlonos pocujem aj aj som pocula mali a maju do dnes monitor 🙂

derdia
15. nov 2022

@ajuga Kazdy PAR si to ma zariadit tak ako mu vyhovuje. Hadam nebudem cely zivot v noci nespat z lasky k manzelovi lebo chrape😀😀😀😀

ls56
15. nov 2022

Mame za mesiac aj daco tiez rocnu dceru…spal na gauci len vtedy ked prisiel opity a to zratam na prstoch jednej ruky. Neexistuje aby nesiel spat do spalne. Tiez rano vstava do prace,mala sa budi 300x za noc(no dobre tolko nie ale 10uplne v pohode) dost aj s placom…spime vsetci v jednej posteli a muzovi nikdy ani neprislo na um zeby sa od nas vysackoval a mne rovnako…postel je na spanie,neexist aby sa nespalo v posteli.

lylyjana
15. nov 2022

u nas je to tak uz asi 2 roky a mne to vobec nevadi. On sa potrebuje v praci sustredit, tak nech sa vyspi. Niekedy cez vikend pride k nam do spalne, niekedy nie. Mne uprimne vadilo sa budit aj na jeho budik do prace, aj ked ho mal na vibrovanie, rusilo ma to, ze odchadzal z izby, ked my sme s malym mali tazsiu noc, takto sa vyspim aj ja lepsie.

lenkakravcova
15. nov 2022

@kiki234 Nie vždy odíde zo spálne muž. 😀 U nás som odišla ja. Deti sa neustále v detskej budili a mňa nebavilo chodiť ich 3x v noci ukladať..
Ale ako píšu ženy vyššie, nemá to nič spoločné s tým, žeby manželia nefungovali ako manželia. 🙂

acrobaleno
15. nov 2022

Nie, nie je to normalne. Taketo vztahy si koleduju.

babajaga
15. nov 2022

My ako prisli deti sme spavali oddelene,pretoze sa dcera nasackovala do spalne,potom syn....ale syn uz ma svoju izbu,tak zase spava manzel v spalni...je hlupost spat v spalni,ked je budeny detmi...a vztah sa buduje celu dobu,nocne spanie v spalni ho nezachrani.Ale ak je k tebe chlydny cez den....nuc skus ty rano skor vstat a objat manzela,dat mu pusu,ked pride z prace zase ho objat,dat pusu-robit si spolocne straveny cas....lebo ochladnete nacisto a uz to nezachranite.