Už 8 rokov žijem v celibáte

26. júl 2022

Ahojte,pred 8 r.som mala vztah,ale skoncilo to a odvtedy zijem v celibate.S nikym sa nestretavam,s nikym intimne nezijem,lebo nemam na to povahu sa s niekym len stretávať za ucelom sexuálnych zazitkov.

viestta
26. júl 2022

Pekne od teba, že si nám to oznámila. Ešte ma zaujíma ci u vás dnes prsalo

terina25
26. júl 2022
dzulli1980
26. júl 2022

Tiež som žila tak dlho v celibáte ... od cca 26 do 34, mala som za sebou dosť toxický vzťah, nejako som nemala chuť riešiť mužov, po sexuálnej stránke už vôbec nie ... mala som kúsok cez 34, keď som spoznala teraz už môjho manžela ... tiež nie som z tých, čo vedia mať sex len tak, lebo mám "chtíč" ... neviem, či je toto reálna/vymyslená diskusia, no bez ohľadu na to ... áno, je možné nemať sex 8 rokov.

autor
26. júl 2022

@dzulli1980 tato tema je realna! Ved je to môj zivotny pribeh!

autor
26. júl 2022

@viestta typicka ty,od teba som nic ine ani necakala,zasa len vysmech.

loliki
26. júl 2022

Je to v poriadku. Si sama sebou. Nikomu tým neubližuješ, neškodíš. Keď budeš mať pocit, že to chceš zmeniť, tak to zmeníš. Šťastný život nie je ukrytý len v živote vo dvojici. Pokoj a šťastie si môžeš užívať aj sama.

autor
26. júl 2022

@loliki no podla toho co tu citam,tak stastny zivot vo dvojici ani neexistuje,ved to tu je horor citat .

lilope
26. júl 2022

viessta sa ti nevysmieva, len reaguje na tvoje konštatovanie ako to robíš ty. Keďže sa na nič nepýtaš, na nič sa nesťažuješ a si spokojná tak ako si, zbytočná téma. Tak o čo ti ide jej založením keď nepotrebuješ žiadnu radu ani skúsenosť? Skús byť menej vzťahovačná a viac sa snažiť porozumieť komunikácii druhých ľudí.

loliki
26. júl 2022

Ale existuje. Ale najprv sa človek musí naučiť byť šťastný sám so sebou. A potom sa nenechať tým druhým vykoľajiť. 🙂

elizabet173
27. júl 2022

šťastný život vo dvojici existuje, predsa tu nebudú zakladať témy ženy, ktoré sú spokojné a šťastné, na čo? Nikdy nie je neskoro na zmenu, je na tebe, či ju vôbec chceš alebo nie

vsauce_
27. júl 2022

No, keďže tu hneď spoznávaš viesstu, ty budeš nejaký pravidelný užívatel, čo už nevedel čo od nudy, tak sem napísal svoje preciťovanie 🤡 Kúp si denník, možno ti bude jednoduchšie

viestta
27. júl 2022

Keď si taka vztahovacna nie je vôbec divne, že nemáš trvalý a šťastný vzťah.

suge
27. júl 2022

OK. Niektorí ľudia prežijú v celibáte celý život, osem rokov nie je taká dlhá doba.🙂

essenceee
27. júl 2022

nemáš ani žiadneho silikonového kamarata?

heisenberg
29. júl 2022

Keď je tak dlho žena bez sexu, počul som, že sa jej to tam celé uzavrie a zacelí ako rana po porezaní. Rob s tým niečo, lebo si už nezasúložíš 😋

zuzubb007
29. júl 2022

Ved ked ti to vyhovuje zi v celibate aj do konca zivota, naco nam to oznamujes, kazdy nech zije ako chce

elen28
6. aug 2022

Súhlasím s tebou, si je to reálna téma, nechápem, reakcie niektorých žien, je lepšie žiť sama ako s niekým, ktorý nedáva vzťahu tú správnu šťavu. Ten tvoj pravý určite na teba čaká. Ja som čakala na toho pravého do svojich 39-tich rokov. Ostaň sama sebou.

shelby88
14. sep 2022

Vôbec sa nemusíš ospravedlňovať a viem, že si sa potrebovala zdôveriť. A to, že si tu niekto niečo dokazuje blbými komentármi, je jeho problém.
Ale lepšie je si počkať na toho pravého, než sa vyspať s niekym len preto že som nemala sex niekoľko rokov. Niesi jediná je viac takýchto ľudí. Ja Keď som chcela niečo s niekym riešiť, že som sa po rokoch sklamania odhodlala na vzťah, jedine o čo im šlo bol sex a keď zistili, že má nedostanú stratili záujem. Tak si naďalej radšej počkám na niekoho kto ma bude mať rád. Niesom zvieratko, ktoré koná pudovo, ale človek, ktorý má city a tie si zaslúži iba jeden jediný. Tiež som sama 8 rokov